Λέων-Παρθένος-Ζυγός-Σκορπιός: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που έχουν να κάνουν με την αγάπη χωρίς όρους που δεν τελειώνει ποτέ και δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε ζώδιο να δυσκολεύεται να αγαπήσει εις τους αιώνες των αιώνων;

Χτες είδαμε στο faysbook.gr τους λόγους που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα οι Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι. Σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα ζώδιακαι θα αναλύσουμε τις δυσκολίες τους στην αγάπη.

#Λέων
Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που τον νοιάζει ιδιαίτερα ο εαυτός του. Γι’αυτό τον λόγο πιστεύει πως το να είναι σε μια σχέση σημαίνει πως δεν θα μπορεί να αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό του, κάτι που φυσικά δεν ισχύει απαραίτητα!

#Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ρομαντικό ζώδιο και ας μην το δείχνει. Αυτό σημαίνει πως βιώνει την αγάπη στο μέγιστο βαθμό της απλά δεν έχει τον σωστό τρόπο να την εκφράζει και πολλές φορές ντρέπεται να την ομολογήσει.
#Ζυγός
Ο Ζυγός νοιάζεται να κάνει καλή εντύπωση στο ξεκίνημα της σχέσης. Αν δεν μπορεί εύκολα να σου εκφράσει την αγάπη του δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει αλλά ότι θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο για να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος.


#Σκορπιός
Για να απελευθερώσει την αγάπη του ένας Σκορπιός πρέπει να νιώσει σιγουριά. Το ίσως και το μπορεί είναι λέξεις που συχαίνεται καθώς είναι άνθρωπος που αγαπάει τα ναι και τα όχι. Σε γενικές γραμμές αν είσαι ξεκάθαρη απέναντί του τότε θα μπορέσετε να χτίσετε μια πολύ όμορφη σχέση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

0/Post a Comment/Comments

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Νεότερη Παλαιότερη