Page Nav

Grid

hide

Post/Page

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σήμερα μαγειρεύουμε την αυθεντική καρμπονάρα

Μαγειρεύουμε το αγαπημένο μας φαγητό και το απολαμβάνουμε. Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 3 κρόκους αυγών 150 γρ. καπνιστό μπέικον 100 γρ. παρ...

Μαγειρεύουμε το αγαπημένο μας φαγητό και το απολαμβάνουμε.

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
3 κρόκους αυγών
150 γρ. καπνιστό μπέικον
100 γρ. παρμεζάνα 100 γρ.
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Στη συνέχεια βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όταν είναι έτοιμα, απλά τα μεταφέρουμε με μια τρυπητή κουτάλα στο τηγάνι, στο οποίο έχουμε σοτάρει το μπέικον. Ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε με αργό ρυθμό πάνω στα μακαρόνια τους κρόκους των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.

Προηγουμένως είναι καλό να έχουμε προσθέσει στο μπολ με τους κρόκους λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να αραιώσει λίγο το μείγμα. Αφού ρίξουμε τους κρόκους ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και η καρμπονάρα είναι έτοιμη.

Σερβίρουμε στα πιάτα, ρίχνοντας τριμμένη παρμεζάνα και τρίβοντας με το μύλο, άφθονο μαύρο πιπέρι.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.