Page Nav

Grid

hide

Post/Page

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 14/7 για όλα τα ζώδια

Κριός Φίλοι μου Κριοί, παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά...


Κριός

Φίλοι μου Κριοί, παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Γοητευτική θα είναι η παρουσία σας, σήμερα θα προκύψει νέα γνωριμία. Ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα βρει την δύναμη να περάσει σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει παλιά σβησμένα σας αισθήματα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε κάποιες συναισθηματικές σας ανάγκες. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό και η τύχη με το μέρος σας. Ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε ελεύθερο τον ερωτισμό σας, αν το κάνετε σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να διώξετε μακριά πρόσωπα που πνιγούν την ψυχολογία σας. Το αγαπημένο σας ταίρι θα ανοίξει μεταξύ σας τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα έχει ευνοϊκή και άμεση κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια χαρά θα τα πάτε στις ερωτικές σας συζητήσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας. Οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κλείσουν διαφωνίες ή αρνητικές εντυπώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα επανασυνδεθείτε. Η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι, θα δημιουργήσει άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα αναθερμάνει τις διαθέσεις σας, ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ερωτικοί, δεν αποκλείεται και αρκετά ρομαντικοί. Σήμερα με ιδιαίτερη προσοχή θα επιμεληθείτε το στυλ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή σας ή που εσείς θα εντυπωσιαστείτε από το στυλ και την προσωπικότητά του. Αν αναζητάτε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, τότε μπείτε ορμητικά στο παιχνίδι, αν πολιορκήσετε, θα καταφέρετε να κατακτήσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες εξελίξεις, φιλικές συναναστροφές θα σας φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε πιεστικές καταστάσεις που σας προκαλούν θλίψη ή ανία, εσείς οι ίδιοι θα προβείτε σε προτάσεις που θα στοχεύουν στην ψυχολογική σας ανανέωση. Αναλυτική και τολμηρή συζήτηση με το ταίρι σας θα διαφοροποιήσει τις ερωτικές σας βλέψεις, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι ο σταθερός δεσμός, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να απαλλαγείτε από αβεβαιότητες.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια ευχάριστη και ερωτική μέρα, προχωρήσετε σε ανάλογες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν, θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο απρόοπτης ερωτικής σχέσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε, προσπάθειες εντυπωσιασμού θα πιάσουν τελικά τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων προσώπων, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε υπερβολές, μην υιοθετήσετε στυλ ή τρόπο έκφρασης που δε σας ταιριάζει. Ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή στου αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί, με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο την μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητά σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κατακτήσετε, να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε ερωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η ερωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς ερωτικά, αλλά δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχύσει την εσωτερική σας δύναμη, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καταστάσεις ανταγωνισμού, εξουσίας και υπεροχής. Θα είναι ισχυρή η επιθυμία σας να θέλετε να επιβληθείτε, γι’ αυτό το νου σας, να μην προκαλέσετε συγκρούσεις, μην πέσετε σε διαμάχες που θα φέρουν αρνητικό κλίμα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα βγείτε στο κυνήγι της ερωτικής περιπέτειας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε βλέψεις για περιστασιακές ερωτικές επαφές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε αν τα αισθήματα σας είναι αληθινά και αν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης. Θα καταπολεμήσετε τις ανασφάλειες σας, θα περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, κατάληξη θα είναι η επιτυχία και όχι η απογοήτευση. Η διορατικότητα σας και η σωστή σας κρίση θα σας οδηγήσουν στις εξακριβώσεις που αναζητάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.