Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 15/06
Κριός


Σήμερα ίσως να υπάρξει αδυναμία προσαρμογής, μάλλον δε θα το αντέξετε το καθημερινό και το συνηθισμένο, δεν θα οριοθετήσετε διαθέσεις απόδρασης και απεγκλωβισμού. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο θα είστε σε θέση να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε. Θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, ομιλητική θα είναι η στάση σας, στις προτάσεις που θα κάνετε θα έχετε άμεσες απαντήσεις. Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να βρείτε τη διέξοδο που αναζητάτε.

Ταύρος


Αυτοί που σας κούρασαν και ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αντίδραση σας, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα αντιταχτείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, την ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις αντιδραστικές πράξεις και στις ενέργειες εκδίκησης. Ίσως να υπάρξουν μικρό εμπόδια στις χρηματικές σας υποθέσεις θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή. Θα έχετε τη διάθεση για αγορές και κατανάλωση, προσοχή να μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε τα χρήματα σας εξοικονομώντας και όχι ξοδεύοντας. Σε τυχόν οικογενειακά προβλήματα θα πρέπει να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει ξεκαθάρισμα και να σβηστούν τα κακώς κείμενα αρκεί η στάση σας να είναι άμεση και αποφασιστική.

Δίδυμος


Ενθουσιασμός, ενέργεια και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Καρκίνος


Εσείς οι δυσαρεστημένοι θα βάλετε φρένο στις καταστάσεις που σας ρίχνουν τη διάθεση. Σχετικά με υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να απεγκλωβιστείτε. Αναζητήστε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας συνεχίσετε τις επαφές σας αποφεύγοντας τις έντονες ή αντιδραστικές αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, για την ώρα σας συμβουλεύω να τρενάρετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, καλλιεργήστε την υπομονή σας. Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που θέλετε να ξεφύγετε και να ανανεωθείτε προσπαθήστε να ξεχάσετε τα παλιά, εστιάστε στο τι μπορεί να γίνει για να μπορέσετε να αναζωογονηθείτε.

Λέων


Ανήσυχη και ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφανεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας , θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση.

Παρθένος


Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και άμεση. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μια πρόταση θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά. Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

Ζυγός


Θα εναντιωθείτε σε πιέσεις και καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στρεσάρουν ψυχολογικά ή έχουν εγωκεντρικές απαιτήσεις. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Σκορπιός


Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στα καυστικά σας σχόλια, έχετε το νου σας να μην προσβάλετε, αποφύγετε τις ειρωνείες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία εντάσεων. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια. Εσάς τους αγχωμένους ή προβληματισμένους μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας. Κάντε την προσπάθεια να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας συμβουλεύω να απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων.

Τοξότης


Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε από το προκαθορισμένο, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν σταδιακά την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση για την ώρα θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αποφύγετε τις σπασμωδικές και ανυπόμονες ενέργειες. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ο τρόπος σας θα είναι διπλωματικός και όχι απόλυτος. Στον κοινωνικό σας τομέα, ανοιχτείτε, κάντε το βήμα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Αιγόκερως


Καταδεκτική θα είναι η στάση σας, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψεις σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος


Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για αλλαγές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη διάθεση σας. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε και να βγείτε από καταστάσεις πίεσης. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για αλλαγές, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξτριμ προτιμήσεις.

Ιχθύς


Δε θα χάσετε την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δεσμευτικές καταστάσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές ή ψυχοφθόρες, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την ανάγκη σας θα ελευθερία επιλογών θα σας βοηθήσει να βάλετε φρένο στις αναστολές και στους δισταγμούς. Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα προκειμένου να τερματίσετε υποθέσεις που παίζουν με την ψυχολογία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.