Page Nav

Grid

hide

Post/Page

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 26/05

Κριός Σήμερα προσοχή στη συναισθηματική ένταση, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το δυνατό συναίσθημα και να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσ...


Κριός


Σήμερα προσοχή στη συναισθηματική ένταση, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το δυνατό συναίσθημα και να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σας τάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από πιεστικές καταστάσεις, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, αποφύγετε την επιμονή και την εμμονή. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, προσχωρήστε στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας διαπραγματεύσεις με μεθοδική σκέψη και στάση. Φανείτε οργανωτικοί, αν η τακτική σας θα έχει μελετημένη μέθοδο τότε θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση, σας συμβουλεύω να μην υποπέσετε σε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εκδηλωθείτε, εξωτερικεύεστε, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.


Ταύρος


Θα σας επηρεάσει η συναισθηματική σας κατάσταση, προσοχή σε τάσεις απογοήτευσης. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σημασία στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, θα νιώσετε ανικανοποίητοι ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.


Δίδυμος


Προσπαθήστε να φανείτε αποφασιστικοί, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί εστιάζοντας σε καταστάσεις που σας πίκραναν ή που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Ανανεώστε τη διάθεση σας, προσεγγίσετε και πλησιάστε, αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Απελευθερώστε τη σκέψη σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι μην αποστασιοποιηθείτε, μιλήστε ανοιχτά, συναντηθείτε με φίλους και αγαπημένα σας άτομα. Οικογενειακές επαφές θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και κατάληξη, εσείς οι προβληματισμένοι συζητήστε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φανείτε άμεσοι και ειλικρινείς.


Καρκίνος


Σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε. Θα λάβετε φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφεθείτε στις φιλικές συντροφιές, αποφύγετε τη μοναχικότητα.


Λέων


Σήμερα δε θα δεχτείτε έλεγχο και περιορισμούς, εύκολα θα εναντιωθείτε και θα αντιδράσετε. Στη στάση σας καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση συγκαταβατικότητας και συμφωνίας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες. Σοφό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, χαλιναγωγήστε τάσεις ηγετικής κυριαρχίας. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Οι συγκύριες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε όμως αυτό που θα καθοδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η στάση που θα κρατήσετε σε προκλήσεις και ερεθίσματα.


Παρθένος


Σήμερα δε θα δεχτείτε έλεγχο και περιορισμούς, εύκολα θα εναντιωθείτε και θα αντιδράσετε. Στη στάση σας καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση συγκαταβατικότητας και συμφωνίας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες. Σοφό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, χαλιναγωγήστε τάσεις ηγετικής κυριαρχίας. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Οι συγκύριες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε όμως αυτό που θα καθοδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η στάση που θα κρατήσετε σε προκλήσεις και ερεθίσματα.


Ζυγός


Ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις , προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.


Σκορπιός


Έντονο θα είναι το προαίσθημα σας ίσως να σας απασχολήσει η διαίσθηση σας. Προσοχή στις πεισματικές ή παθιασμένες ενέργειες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές ή αποπνίχτηκες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.


Τοξότης


Ενδεχομένως να εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις αποφάσεις σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.


Αιγόκερως


Σας δίνω τη συμβουλή να μην είναι κάθετος ή αντιδραστικά επίμονος ο τρόπος διεκδίκησης σας, αποφύγετε να γίνετε ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι, δε θα σας συμφέρει να γίνει το κλίμα έκρυθμο ή αντίξοο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο η λάθος τακτική θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις μη προσπαθήσετε να τρέξετε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν μεστώσει. Ο ορθολογισμός και η αυτοσυγκράτηση θα σας γλυτώσουν από παγίδες και άστοχες ενέργειες, η παρορμητικότητα και το άγχος θα φέρον επιπλέον προβληματισμούς γι αυτό σκεφτείτε καλά και επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού σας.


Υδροχόος


Σκεφτείτε και πράξτε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο φανείτε δεχτικοί, καλό θα είναι να μην αποστασιοποιηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχες καταστάσεις.


Ιχθύς


Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, παίρνετε αποφάσεις που θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας θα δώσουν ώθηση στη δράση σας, θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις αναστολές σας. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας. Για να μπορέσετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή προσωπικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η αλλοπρόσαλλη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

http://www.loveletters.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.