Page Nav

Grid

Post/Page

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 18/05

Κριός Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδ...


Κριός

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήσετε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές, σε συνάντηση που θα προκύψει θα υπάρξουν ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ταύρος

Σήμερα θα διεκπεραιώσετε και θα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με συγκέντρωση και χωρίς άγχος, θα καταφέρετε να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και τι πρέπει να αποφύγετε για να μην αποτύχετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εσείς οι κάπως στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας φορτίζει αρνητικά. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, ανάγκη σας θα είναι η ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία.

Δίδυμος

Αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών. Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν. Εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε απογοητευτεί τώρα παίρνετε τα πάνω σας, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Καρκίνος

Σήμερα θα συζητήσετε και θα εξηγήσετε, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, ανοιχτείτε, κάντε το βήμα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Λέων

Εύστοχες θα είναι οι κινήσεις σας, σωστές οι αποφάσεις σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα πράξετε με σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση. Συνεννόηση και συνεργασία θα είναι η βασική σας επιδίωξη, οι επαγγελματίες σας συζητήσεις θα είναι βάσιμες ικανές να ορίσουν την από εδώ και πέρα εξέλιξη σας. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Ολοκληρώστε τις οικονομικές σας συμφωνίες, θα καταφέρετε να επιτύχετε ευνοϊκούς όρους. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τις αντιδράσεις σας, δε θα θελήσετε να παραταθούν οι έκρυθμες καταστάσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η θετική σας διάθεση. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες επαφές φιλικές αλλά και οικογενειακές.

Παρθένος

Ισορροπημένη και λογική θα είναι η σκέψη σας, ανάγκη σας θα είναι οι οικείες επαφές και οι ειλικρινείς συζητήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, συνετές και προσεγμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Δε θα θελήστε τα επικίνδυνα και παράτολμα άλματα, βασική σας επιθυμία θα είναι η κατοχύρωση και η ασφάλεια, σε οικονομικά θέματα οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές. Θα είστε εξοπλισμένοι με ορθολογισμό δεν θα υποκύψετε σε απρόοπτους ενθουσιασμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε θέματα σχετικά με χρηματικές δοσοληψίες. Οι πράξεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν σε ισορροπημένο επίπεδο, θα επικοινωνήσετε με αμεσότητα.

Ζυγός

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα για συνάντηση που από καιρό την επιθυμείτε ίσως και έμμεσα την επιδιώκατε. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

Σκορπιός

Καθαρό θα είναι το μυαλό σας οι σκέψεις σας θα βρίσκονται σε τάξη και σειρά δε θα υπάρξουν διλλήματα και αμφιβολίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να φανείτε πρακτικοί και δημιουργικοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να περάσετε σε μεθοδικές ενέργειες. Στον οικονομικό τομέα πολύ καλά θα κάνετε και θα στραφείτε στις επενδυτικές κινήσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, η αντικειμενικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, θα εστιάσετε στην ισορροπία και στην εξασφάλιση, φεύγουν οι διαθέσεις για ακρότητες. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα είναι συμφέρουσες δεν θα υπάρξει κίνδυνος για εξαπάτηση ή παραπληροφόρηση. Λύνετε ζήτημα που σας δημιουργούσε ανασφάλεια.

Τοξότης

Οξυδέρκεια και λογική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, συγκρότηση και ειρμό θα έχει η σκέψη σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρξαν δυσκολίες ή καθυστερήσεις. Προσεκτικά θα είναι τα οικονομικά σας ρίσκα, θα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που θα εμφανιστούν, αυτή τη φορά θα απουσιάζει η επιπολαιότητα. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα βιαστείτε να κινηθείτε ή να ενθουσιαστείτε η αυτοσυγκράτηση σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με βήματα σταθερά και μελετημένα. Σε προσωπικό επίπεδο ειλικρινείς συζητήσεις θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερως

Σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, διαλλακτικότητα θα υπάρξει στις επαγγελματικές και εργασιακές σας επαφές, σε διακανονισμούς και συμφωνίες δε θα υπάρξουν εμπόδια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε διεκδικήσεις και να κάνετε τα απαιτούμενα άλματα. Αν περιμένετε χρήματα ή κάποια συγκεκριμένα έσοδα είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, θα ξεμπλοκαριστεί μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορές, θα εστιάσετε στη χρησιμότητα και όχι στην άσκοπη κατανάλωση. Εσείς που θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να ‘ρθείτε σε προσωπικές επαφές θα προκύψουν ευχάριστα ανοίγματα. Η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις, επαφές και συναναστροφές με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα πορευτούν ευχάριστα και ανανεωτικά.

Υδροχόος

Θα είναι σωστή η απόφαση να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Τυχαία συμβάντα θα φέρουν επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε τον τρόπο να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις των προηγούμενων ήμερων. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος αρκεί να οργανώσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε, προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων συγκεκριμένων οικονομικών σας υποθέσεων, ένα καινούργιο άνοιγμα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αδιέξοδο ή πρόβλημα. Τολμήστε να αξιοποιήσετε και να αποδεχτείτε, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν σκεφτείτε λογικά θα διαπιστώσετε πως η ευκαιρία βελτίωσης βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Ιχθύς

Τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε την διέξοδο που αναζητάτε. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επιρροή θα έχουν τα λόγια σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα είστε συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, πάρτε αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tο pestanea δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.