Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη


Σήμερα, ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Ουσιαστικά, είναι η πρώτη όψη που σχηματίζουν οι δύο πλανήτες μετά την μετακίνησή τους στα παραπάνω ζώδια, κάτι που φανερώνει πως οι ενέργειες έχουν αλλάξει. Υπάρχει περισσότερη εξωστρέφεια, αποκτάμε πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα και επικοινωνιακή διάθεση, γινόμαστε πιο εκφραστικοί και άμεσοι στον λόγο μας. Νέες ερωτικές γνωριμίες και αποκατάσταση σχέσεων είναι στο μενού της ημέρας, όπως και μια έντονη διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Παράλληλα, νέες δημιουργικές ιδέες βελτιώνουν τις συνεργασίες μας, ενώ εύνοια δέχονται και οι μετακινήσεις, οι κοντινές εκδρομές και οι ευχάριστες συνευρέσεις με φίλους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον αισθηματικό σας τομέα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

Ταύρος

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως εργατικοί θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αν τσακωθήκατε με το πρόσωπο που αγαπάτε θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, εσείς οι χωρισμένοι αν επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Δίδυμοι

Τρέξτε τα επαγγελματικά σας βήματα, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά βήματα, έρχονται εποικοδομητικά ανοίγματα. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, απρόοπτο τηλεφώνημα θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού.

Καρκίνος

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Στον αισθηματικά σας τομέα, πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού.

Λέων

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στην εργασία σας θα συνοδεύεται με σταθερά χρηματικά έσοδα. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις!

Παρθένος

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα ανανεωθείτε, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού δεσμού μελλοντικών προδιαγραφών.

Ζυγός

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη διπλωματική στάση θα κρατήσετε στις συνομιλίες σας, σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Σκορπιός

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας φέρνουν ελπιδοφόρα συμβάντα και νέα ανοίγματα. Συζήτηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια συνάντηση θα αποτελέσει αρχή ουσιαστικών αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα σας.

Τοξότης

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σήμερα θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων, θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με συγκαταβατικές διαθέσεις και εγκάρδια στάση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σας, μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Υδροχόος

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες . Στον αισθηματικό σας τομέα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, υπάρχει πρόσωπο που αναμένει κίνηση σας. Πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε τολμηρά και άμεσα, ζητήστε ραντεβού η απάντηση θα σας ικανοποιήσει.

Ιχθύς

Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, τώρα θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα διευρύνει τον ορίζοντα σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1716,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,786,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2733,Ελλάδα,2088,Ενδιαφέροντα,1189,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,425,Καιρός,142,Κινητά,209,Κορυφαία,2614,Κόσμος,1412,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,549,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,266,Πάσχα,16,Περιβάλλον,120,Περίεργα,208,Ποδόσφαιρο,856,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,524,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,321,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,250,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,991,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,990,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-4-5_7DZyLec/WV7lwYsK8sI/AAAAAAAE1xs/huQCbdgM3IYJSPNcLWofSXMcVznnCMPkwCLcBGAs/s640/zodia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-4-5_7DZyLec/WV7lwYsK8sI/AAAAAAAE1xs/huQCbdgM3IYJSPNcLWofSXMcVznnCMPkwCLcBGAs/s72-c/zodia.jpg
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/blog-post_54.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/blog-post_54.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy