Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Η Σελήνη σε χιαστί με την Αφροδίτη και τον Ερμή

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζοντας δύο όψεις χιαστί με τον Ερμή και την Αφροδίτη, οι οποίες φανερώνουν πως κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικά ζητήματα δε μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντά μας ή με πράγματα που μας ευχαριστούν. Παράλληλα, η συναισθηματική έκφραση περιορίζεται και ίσως να γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες ή στον τρόπο που επικοινωνούμε. Βρισκόμαστε υπό την επιρροή της αυριανής Πανσελήνου, γι’ αυτό και θα υπάρχει η αίσθηση πως κλείνει ένας κύκλος τη σημερινή μέρα και πως καλούμαστε να κλείσουμε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν από τα τέλη Ιουνίου. Επηρεάζονται περισσότερο οι Αιγόκεροι, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Αισιοδοξείτε και απεγκλωβίζεστε από αρνητικές σκέψεις, τώρα η αποφασιστικότητα σας θα ενισχύσει με τόλμη τη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα φέρετε στα νερά σας τα συγκεκριμένα άτομα που θέλετε να επηρεάσετε.

Ταύρος

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η επίδραση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά και θα δείτε πως δεν θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Δίδυμοι

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεκδικήσετε με άμεσο και μεθοδικό τρόπο. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με δυναμική διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε ενεργός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να κυνηγήσετε την πρόοδο σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Καρκίνος

Με την επίδραση της Σελήνης στον Αιγόκερω σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, ταχτοποιείτε ή βάζετε σε πρόγραμμα τυχόν οικονομικές οφειλές. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση, ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Λέων

Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει αυτοσυγκράτηση, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Παρθένος

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ταίρι σας θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα λύσει τις παρεξηγήσεις, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ζυγός

Αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, δεν θα υπάρξει αποτυχημένη κατάληξη. Στα αισθηματικά σας, ευχάριστη συνάντηση δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την πορεία της ζωής σας.

Σκορπιός

Ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα είναι λάθος αν απομονωθείτε.

Τοξότης

Δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν ανυποψίαστες θετικές αλλαγές. Με λίγα λόγια θα σημειωθούν απρόβλεπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και τα υπερβολικά έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

Υδροχόος

Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας.

Ιχθύς

Άμεσο ενδιαφέρον θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις η επίδραση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό σας. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης και όχι κατανάλωσης, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1734,Αναγνώστες,8,Άντρας,229,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,46,Διαφήμιση,1,Διάφορα,214,Ειδήσεις,2751,Ελλάδα,2110,Ενδιαφέροντα,1200,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,427,Καιρός,146,Κινητά,212,Κορυφαία,2644,Κόσμος,1437,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,100,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,268,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,213,Ποδόσφαιρο,862,Πολιτική,634,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,141,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,464,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,254,Alert,3,Apple,94,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,1007,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,997,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, για όλα τα ζώδια
https://1.bp.blogspot.com/-hiLBereZ4dE/WWBz3-ZMseI/AAAAAAAE10A/RbFowOJP8bM_t_LXeh5G46D8I1pMjNq6ACLcBGAs/s640/thumbnail%2B%25281%2529.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-hiLBereZ4dE/WWBz3-ZMseI/AAAAAAAE10A/RbFowOJP8bM_t_LXeh5G46D8I1pMjNq6ACLcBGAs/s72-c/thumbnail%2B%25281%2529.jpg
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/blog-post_17.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/blog-post_17.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy