Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 17/07

SHARE:


Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια δύσκολη όψη που απαιτεί προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φέρνει παραπλάνηση και εξιδανικεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και να μην λάβουμε κάποια σημαντική απόφαση για το μέλλον, καθώς επίσης να αποφύγουμε την εξαγωγή συμπερασμάτων που βασίζονται στη φαντασία μας. Προσοχή χρειάζεται και οι οικονομικές μας συναλλαγές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Μετά τα μεσάνυχτα κορυφώνεται ακόμα μια όψη που επηρεάζει εδώ και αρκετές ημέρες. Το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό αποτελεί μια όψη που απαιτεί ψύχραιμους χειρισμούς και αποφυγή παρορμήσεων. Απρόβλεπτες αντιδράσεις και συμπεριφορές ενδέχεται να οδηγήσουν σε τσακωμούς ακόμα και σε χωρισμούς. Υπάρχει, επίσης, επιρρέπεια σε ατυχήματα και βίαια ξεσπάσματα που προκαλούνται ξαφνικά και με τρόπο εκρηκτικό. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Οι περίεργες σημερινές όψεις της Σελήνης, δημιουργούν γύρω σας φίλοι Κριοί ένα πέπλο εμπιστοσύνης και αφοσίωσης από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, αποκτάτε χρήσιμες και καρποφόρες νέες γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα, ανακτάτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στην εξωτερική σας εμφάνιση και την εσωτερική σας δύναμη, γίνεστε περισσότερο συμπονετικοί και ευσπλαχνικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αναλύετε στο ταίρι σας κάθε όμορφη και αισθησιακή πτυχή του δεσμού σας.

Ταύρος

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας αγαπητοί Ταύροι σήμερα και έτσι μπορούν να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και οι κόποι σας από τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα, να αναθεωρηθούν κάποιες προσωπικές σας θέσεις ή φιλικές σας επαφές, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε στο άλλο σας μισό με διαλλακτικότητα και πρακτική διάθεση τις επιθυμίες και τα άμεσα σχέδια σας για το αύριο. Βρείτε την χρυσή τομή στη σχέση σας, εξασφαλίζοντας μόνιμα την ισορροπία, την ηρεμία και την ευτυχία.

Δίδυμοι

Ένα τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα φίλοι Δίδυμοι σήμερα και για δύο ημέρες ακόμα, μπορεί να είναι ικανό να πλανέψει την εξυπνάδα της σκέψης και την ευστροφία του μυαλού σας, να σας αναγκάσει να εθελοτυφλείτε σε κάποιες παγίδες στην δουλειά σας, σε ένα ψέμα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, σε μια κατάσταση που επιβαρύνει τον δεσμό σας αλλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σας. Αφήστε για τις επόμενες μέρες τα σοβαρά, τα σημαντικά και τα επίσημα.

Καρκίνος

Κάποιες δυσκολίες και διαφωνίες στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις είναι πιθανό να φέρουν οι σημερινές πλανητικές συγκυρίες αγαπητοί Καρκίνοι, ένα νέο που αφορά στην δουλειά σας, μπορεί να σας αγχώσει επικίνδυνα. Αποφύγετε να περάσετε το πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή, μην αφήνετε τον δεσμό σας να προσκρούει πάνω σε αναβολές και ασάφεια, δείτε την καθημερινότητά σας πάνω σε διαφορετική βάση και αντιμετωπίστε με σύνεση τα θέματα συνεννόησης και κατανόησης με το ταίρι σας.

Λέων

Φτάνουν φίλοι Λέοντες όσες υποχρεώσεις προγραμματίσατε και όσα βάρη υπολογίσατε ότι θα σηκώσετε στην δουλειά σας σήμερα, οι αστρολογικές συγκυρίες απαιτούν ζωντάνια και ικανοποίηση με τις διαπροσωπικές σας επαφές και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους, πολύ δε περισσότερο φέρνει τρυφερότητα και φροντίδα στον ερωτικό σας δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί μια υπέροχη καινούρια γνωριμία στην ζωή των αδέσμευτων, να αρχίσει ένα παιχνίδι φλερτ και γοητείας με ένα νεογέννητο ειδύλλιο.

Παρθένος

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει προ τετελεσμένων καταστάσεων και γεγονότων σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Παρθένοι, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ερωτική πλάνη ή με ένα σοβαρό μπέρδεμα με φιλικό σας πρόσωπο. Μην δίνετε σημασία στις ανούσιες λεπτομέρειες, προφυλάξτε τον δεσμό σας από την κακοήθεια και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, κάντε τις επιλογές σας με ηρεμία και γαλήνια διάθεση, συζητήστε με το ταίρι σας τα επόμενα σας βήματα.

Ζυγός

Διαπραγματευτείτε σήμερα με τα ανώτερα πρόσωπα στην δουλειά σας για καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες σε ηθικό και υλικό επίπεδο φίλοι Ζυγοί, για να κερδίσετε την προσωπική ανταμοιβή που αξίζετε και να δικαιώσετε τις προσδοκίες σας, αφήστε το χρόνο να απαλύνει τα προβλήματα και τις δυσκολίες στην συναισθηματική σας ζωή, ανασυντάξτε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας για τον δεσμό σας, επενδύστε σε μια ισορροπημένη εξέλιξη με την σχέση σας, υπηρετώντας με τρυφερότητα το κοινό καλό.

Σκορπιός

Αποφύγετε αγαπητοί Σκορπιοί την εγωιστική συμπεριφορά στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, γιατί παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και προοπτικές που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ η προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα έχουν από τη ανάγκη την τρυφερότητα και την φροντίδα σας. Δείξτε στο άλλο σας μισό την γενναιοδωρία της ψυχής σας και την πληθωρικότητα των ερωτικών σας ταλέντων, αντλήστε δύναμη από τον ζωντανό και ευχάριστο χαρακτήρα σας και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.

Τοξότης

Ας είστε περισσότερο εγκρατείς και καχύποπτοι σήμερα φίλοι Τοξότες στις σημαντικές αποφάσεις και τις ουσιαστικές επιλογές που πρέπει να πάρετε στην δουλειά σας, το τετράγωνο της Αφροδίτης/Ποσειδώνα ίσως σας δημιουργήσει περισσότερες ευθύνες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και δυσκολίες στην δουλειά σας με συνέπεια και σοβαρότητα. Προτιμήστε τον ειλικρινή και ξάστερο διάλογο, την άμεση επικοινωνία με το ταίρι σας, για να ξεκαθαρίσουν τα μπερδέματα, οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις

Αιγόκερως

Σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια είναι το σημαντικό τρίπτυχο που παίρνει σάρκα και οστά σήμερα με την Σελήνη στον Ταύρο αγαπητοί Αιγόκεροι, για αυτό το λόγο εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή των γρήγορων πλανητών, για να βάλετε τάξη στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε οι ζευγαρωμένοι στιβαρούς και σοβαρούς όρκους από τον άνθρωπο που αγαπάτε, να γίνουν πράξεις, οι υποσχέσεις και οι όρκοι του άλλου σας μισού, να αναγεννηθεί η σχέση σας.

Υδροχόος

Επιδείξτε λίγη παραπάνω ανεκτικότητα σήμερα φίλοι Υδροχόοι προς τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, ελέγξτε τον παρορμητισμό και την ταχύτητα που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις και τα βάρη της καθημερινότητας, για να μην μεταφέρετε στον ερωτικό σας σύντροφο την αγχωτική και έντονη διάθεσή σας, για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα στον δεσμό σας από πάθος και αισιοδοξία και όχι από περιστατικά εκρήξεων και ίντριγκας, για να γίνει ο ήρεμος διάλογος πηγή γαλήνης για την σχέση σας.

Ιχθύς

Καλό θα είναι να εντείνετε σήμερα τις προσπάθειές σας αγαπητοί Ιχθύες για να έρθετε κοντά στα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους σας, να δείξετε το απόλυτο ενδιαφέρον και την προσοχή σας στις διαφωνίες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον δεσμό σας. Συνεννόηση, αμοιβαιότητα αισθημάτων και ομοψυχία στις μελλοντικές αποφάσεις σας, είναι ο ιδανικός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγουν στην επιφάνεια τα ειλικρινά και τρυφερά αισθήματα του άλλου σας μισού.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1721,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,787,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2739,Ελλάδα,2094,Ενδιαφέροντα,1193,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,425,Καιρός,142,Κινητά,210,Κορυφαία,2619,Κόσμος,1416,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,551,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,210,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,992,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,992,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 17/07
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 17/07
https://3.bp.blogspot.com/-8tQBEm9lvB4/WWxohSWLogI/AAAAAAAE2QU/lMynpccdH9canLSaQVwMdUj0jdZTSjZZQCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-8tQBEm9lvB4/WWxohSWLogI/AAAAAAAE2QU/lMynpccdH9canLSaQVwMdUj0jdZTSjZZQCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/1707.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/1707.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy