Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 06 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Από τις 6 ως τις 25 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνουν τους κύκλους των γνωριμιών τους, συμμέτοχη θα λάβουν σε ομάδες δραστηριοτήτων. Γενναιόδωρες πράξεις θα γίνουν, οι τολμηρές και δυναμικές προσωπικότητες θα βοηθήσουν και θα προστατέψουν τα ασθενέστερα άτομα. Στον αισθηματικό τομέα αυξάνεται η ανάγκη για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες θα γίνουν, οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν σελίδα. Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στο προσκήνιο, αγοροπωλησίες, κληρονομιές, χρηματικοί διακανονισμοί θα πορευτούν με ομαλότητα. Πάθος και ένταση θα έχουν τα συναισθήματα, με δυναμισμό θα ειπωθούν απόψεις, ενισχύεται ο ιδεαλισμός.

Κριός

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Προσιτοί, συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα, ένα γοητευτικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε αποφασιστικά.

Ταύρος

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα, προσοχή στους απότομους εκνευρισμούς, περιορίστε τη διάθεση σας για απόλυτη κυριαρχία. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, μη προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αξιοποιήσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι ελεύθεροι, προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, καταφθάνει γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Με τον Ερμή στον Λέοντα εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε μόνοι χωρίς σχέση φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Λέων

Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σας και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Παρθένος

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα πειστικά θα είναι τα λόγια σας, θετική κατάληξη θα έχουν οι οικονομικές σας συμφωνίες. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί. Η γοητεία σας θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Κινηθείτε με αμεσότητα, περάστε σε τολμηρές ενέργειες.

Ζυγός

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα, η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνεται πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, ο Ερμής στον Λέοντα θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλλήματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δε θα έχετε κανέναν λόγο να το απορρίψετε, ταιριαστό θα είναι στις προτιμήσεις σας.

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, τερματίζετε καταστάσεις ή σχέσεις που σας πλήγωσαν και έφεραν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Αιγόκερως


Ο Ερμής στον Λέοντα σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία θα εμφανίσετε πείσμα, αποφύγετε την υπερβολή. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αναμνήσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα με στόμφο θα εκφράσετε τις απόψεις σας, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα.

Ιχθύς

Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αυθόρμητη, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε. Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 06 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 06 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια
https://4.bp.blogspot.com/-8TID1aSBx3k/WV2QYfO8FbI/AAAAAAAE1v4/rCy3RZz4xoA2CI8rSJkEApK-5ZSiNglZgCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-8TID1aSBx3k/WV2QYfO8FbI/AAAAAAAE1v4/rCy3RZz4xoA2CI8rSJkEApK-5ZSiNglZgCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/06.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/06.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy