Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 05 Ιουλίου

SHARE:Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 ως τις 31 Ιουλίου, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, νέους έρωτες, και διαφοροποιήσεις στα καθημερινά δεδομένα. Έντονη θα είναι η ανάγκη για ανανέωση και αναζωογόνηση, οι τολμηροί και αισθηματικοί χαρακτήρες ανοίγετε πανιά για νέους προορισμούς, αφήνετε πίσω σας τα παλιά και ξεκινάτε καινούργιες περιπέτειες. Νέες επαγγελματικές προτάσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν διλλήματα, σε θέματα ριζικών αποφάσεων καλό θα είναι να οριοθετηθεί η παρορμητικότητα. Αυξάνονται οι κοινωνικές συναναστροφές, διευρύνονται οι κύκλοι γνωριμιών, τώρα με τη συζήτηση και τη μεσολάβηση ανοίγονται ευκαιρίες προόδου και βελτίωσης.

Κριός

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Διδύμους φίλοι Κριοί, προσαρμοστείτε καλύτερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε, αναλογιστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συναδέλφων σας, ακούστε τα παράπονα των φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου, δείξτε αλληλεγγύη και συγκαταβατική διάθεση στα θέλω του δεσμού σας, χωρίς να φλυαρείτε άσκοπα ή να προκαλείτε με την στάση σας ατελείωτες εκρήξεις με το ταίρι σας, αποκτήστε σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Με το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή αποκτάτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι λαμπρές και δημιουργικές ιδέες για να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε υπευθυνότητα έχετε αναλάβει στην δουλειά σας, χρωματίζετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα με χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να μαγνητίσετε μια υπέροχη, νέα γνωριμία, να παίξετε με το φλερτ και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Δίδυμοι


Έχοντας ακρίβεια και εντιμότητα στις σημαντικές επιλογές και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στις συνεργασίες και τις κοινωνικές σας επαφές κινηθείτε σήμερα φίλοι Δίδυμοι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προσδίδει ακόμα περισσότερη αναλυτική σκέψη και σοβαρότητα απέναντι στον δεσμό σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για το αύριο, αποκτώντας παράλληλα σιγουριά και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι που αγαπάτε.


Καρκίνος

Το σημερινό τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αγαπητοί Καρκίνοι σας κάνει πιο υπεύθυνους και σοβαρούς στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθεί περισσότερη σύγχυση και επικοινωνιακός αναβρασμός στην συνεννόηση με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την ρομαντική σας διάθεση, για να σβήσουν η μουντάδα και η πλήξη από τον δεσμό σας, εμβαθύνετε στις απλές χαρές της ζωής χωρίς πείσμα, άγχος και εγωισμό.

Λέων

Απομακρυνθείτε αγαπητοί Λέοντες σήμερα από τις άκαμπτες και δύσκολες καταστάσεις, είτε είναι πρόσωπα και γεγονότα που δημιουργούν ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε ενοχλούν με την στάση τους την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, σας βοηθά να ξεφύγετε από πάσης φύσεως βάρη και ευθύνες, απελευθερώνοντας το φλογερό σας ταμπεραμέντο και τον έντονο ερωτισμό σας στο ταίρι που συντροφεύει τα μελλοντικά, ερωτικά σας όνειρα.

Παρθένος

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με την Σελήνη από τον Τοξότη, ίσως δημιουργήσουν σήμερα αγαπητοί Παρθένοι ένα περίεργο κλίμα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτετε ευσυνειδησία και το αίσθημα της υπευθυνότητας αρκετά έντονο, είτε γιατί αποζητάτε την ειρηνική και αρμονική λύση των καταστάσεων που σας ταλαιπωρούν, είτε γιατί γνωρίζετε πως πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και καθοριστικές επιλογές για το ερωτικό σας μέλλον.

Ζυγός

Μην απαντάτε σήμερα στις όποιες προκλήσεις δέχεστε φίλοι Ζυγοί που μπορεί να προέλθουν από συναδέλφους ή πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, προτιμήστε να αδιαφορήσετε και να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση που σας εκνευρίζει και προκαλεί τον κακό σας εαυτό, μην παγιδεύεστε από πρόσκαιρες, αισθησιακές εμπειρίες μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα εσωτερικά θέλω και την γαλήνη της καρδιάς σας οι ζευγαρωμένοι, ταυτίζοντας τις επιθυμίες σας με το άλλο σας μισό.

Σκορπιός

Αποκρυπτογραφήσετε με όσο πιο μυστικοπαθή τρόπο μπορείτε αγαπητοί Σκορπιοί, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολύ κοντινών σας προσώπων και των συναδέλφων σας, για να πάρετε απαντήσεις στα ερωτηματικά που σας βασανίζουν είτε αυτά αφορούν την δουλειά σας, είτε το αύριο του δεσμού σας. Ονειρευτείτε την ιδανική σχέση και εξηγήστε με ήρεμη και γαλήνια διάθεση στο άλλο σας μισό, πως πρέπει να βάλετε κοινούς στόχους, ξεδιαλύνοντας τις καταστάσεις που επιβαρύνουν επικίνδυνα την σχέση σας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα φίλοι Τοξότες και αυτό σας δίνει εξαιρετική ώθηση για να κάνετε σχέδια και πλάνα για το επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας μέλλον, εξερευνώντας νέους ορίζοντας και καινούριες πρωτότυπες ιδέες. Αναζητάτε περισσότερο τις περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το ταίρι σας, απελευθερώνετε την σχέση σας από ταμπού, προκαταλήψεις και εγωιστική συμπεριφορά, βαδίζετε ολοταχώς προς την αμοιβαιότητα και την ευτυχία.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι πως οι απόψεις και οι ιδέες σας βάλλονται από επιθέσεις και παρεξηγήσεις στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή, εν τούτοις μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε, απλοποιήστε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, αδιαφορήστε για την επιθετικότητα και τις αντιδικίες που προκαλούνται γύρω σας. Αιφνιδιάστε με τρυφερότητα και συντροφικότητα το άλλο σας μισό, ακουμπήστε τα προβλήματα και το άγχος σας στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Υδροχόος

Δικαιώνεστε και ανταμείβεστε σήμερα φίλοι Υδροχόοι για τις προσπάθειες και τους κόπους που καταβάλλετε στην δουλειά και στους προσωπικούς σας στόχους, αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους προς τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, προκειμένου να μην καρποφορήσουν εντάσεις και συγκρούσεις, ή κάποια μπερδέματα που προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε στο ταίρι σας την ενωτική και συγκαταβατική σας διάθεση, για να γιατρευτούν μόνιμα οι εσωτερικές σας πληγές.

Ιχθύς

Επηρεάστε σήμερα με τις ποικίλες ιδέες και τα πιστεύω σας τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας αγαπητοί Ιχθύες, εξωτερικεύστε την ψυχική σας γενναιοδωρία και την συμπόνια για τους γύρω σας, μην παίρνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, αν δεν απομονωθείτε για λίγο από το άγχος και τις αμφιβολίες που κατακεραυνώνουν την καρδιά σας, αν δεν εκτιμήσετε τα αισθήματα του άλλου σας μισού με την αισιοδοξία και την σιγουριά που τους αξίζουν.


Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1721,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,207,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,788,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2740,Ελλάδα,2095,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,210,Κορυφαία,2621,Κόσμος,1416,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,551,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,210,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,461,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,992,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,992,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 05 Ιουλίου
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 05 Ιουλίου
https://3.bp.blogspot.com/-xv0p4sMgCh4/WVw_XrBCIRI/AAAAAAAE1rk/qQ8XRO2C8fMSJqELBC3OYhMvC2TfLkHKwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-xv0p4sMgCh4/WVw_XrBCIRI/AAAAAAAE1rk/qQ8XRO2C8fMSJqELBC3OYhMvC2TfLkHKwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/05.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/05.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy