Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 04/07 για όλα τα ζώδια (extra αισθηματικές προβλέψεις)

SHARE:Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Άρη

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας θετικές όψεις. Το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι μια όψη που σε παρακινεί να εκφράσεις τα μυστικά σου στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να αναζητήσεις ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Παράλληλα, η όψη είναι βοηθητική για οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, ενώ μας βοηθά να ανακτήσουμε δυνάμεις και να υλοποιήσουμε στόχους. Επίσης, το τρίγωνο Σελήνης – Άρη που κορυφώνεται τις πρωινές ώρες, μας κάνει ακόμα πιο διεκδικητικούς και μαχητικούς, ώστε να ικανοποιήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Κριός

Το τρίγωνο Σελήνης/Άρη προδίδει μια ιδανική μέρα αγαπητοί Κριοί για να ξεκαθαρίσετε όλα εκείνα τα σημαντικά και ουσιαστικά θέματα που απασχολούν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από την εύνοια των πλανητών για μια καλότυχη, καινούρια γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι κάντε έναν τρυφερό και ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, συζητήστε δίχως εγωιστική και ανταγωνιστική συμπεριφορά με το άλλο σας μισό, περάστε ειδυλλιακές, συναισθηματικές στιγμές στην σχέση σας.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη θα έχετε ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις γι αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Ταύρος

Μία μέρα ήπιας δράσης είναι η σημερινή, κυρίως για τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν φίλοι Ταύροι, που ίσως χρειάζεται να ενισχύσετε την μετριοπάθεια και τους χαμηλούς σας τόνους για να καρποφορήσουν οι θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο ένστικτο και την εσωτερική σας φωνή, παρά στον ορθολογισμό και τα πρέπει σας, που εμποδίζουν την καρδιά σας να κερδίσει όσα δικαιούται από το ταίρι που συντροφεύει τα όνειρά σας.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη θα φέρει γεγονότα που ουσιαστικά θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Κρατήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ο δρόμος της αλλαγής και της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στραφείτε προς μια ολοκαίνουργια ερωτική κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται σε ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη και αυτή η πλανητική όψη το λιγότερο που σημαίνει αγαπητοί Δίδυμοι για τις προσωπικές επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, είναι πως σήμερα βρίσκεστε πολύ κοντά στην επιτυχία και την οικονομική καταξίωση που δικαιώνεστε. Κοντρολάρετε τα νεύρα και τον θυμό σας στην ερωτική σας ζωή, εξευμενίστε τις έντονες φραστικά στιγμές με το ταίρι σας, με ένα ζεστό και τρυφερό σας χαμόγελο, μην αφήνετε τον εγωισμό να νικάει το πάθος σας.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη έρχονται αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, παίρνετε απόφαση να δράσετε ριζοσπαστικά και απελευθερωμένα. Αυτή τη φορά θα περιορίσετε κινήσεις συμβιβασμού, με έντονη παρορμητικότητα θα διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές. Για σήμερα προμηνύονται δυνατές ερωτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρει πνοή ανανέωσης με μελλοντικές προοπτικές. Αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από το αρνητικό παρελθόν, ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία.

Καρκίνος

Πλησιάστε ακόμα περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σήμερα φίλοι Καρκίνοι, ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και κόπο στο κομμάτι εκείνο που αφορά στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας στον τρόπο που εκφράζεστε, χωρίς εγωιστικό και τολμηρό προφίλ, δίχως το αίσθημα της ζήλειας και του πείσματος, αλλά με πλουραλισμό και γενναιοδωρία στις αισθησιακές, μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη, θα φανείτε δυναμικοί, ενθουσιώδεις ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Άμεση και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση σας να αναλάβετε εξ ολοκλήρου τα ηνία των ερωτικών σας υποθέσεων σας. Νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αν θέλετε να βγείτε από την στασιμότητα, τότε ακολουθήστε τα αισθήματα σας, μη κάνετε βήμα πίσω.

Λέων

Δεδομένου ότι κάθε επαγγελματική σας επιδίωξη και κάθε προσωπική σας επιθυμία μπορούν σήμερα να πάρουν σάρκα και οστά αγαπητοί Λέοντες, είτε από την ευνοϊκή συγκυρία των πλανητών, είτε γιατί τα εσωτερικά σας θέλω υπερνικούν τους κόπους σας, προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες υποσχέσεις που θα σας δοθούν από άτομο του φιλικού ή συναισθηματικού σας περιβάλλοντος και πιθανόν αποπλανήσουν τα σχέδια και τα πλάνα σας. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε παρά να ενδώσετε στο τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Αισθηματικά : Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά, θα συναντηθείτε, η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, κλείνουν οριστικά ζητήματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους έρχονται ξεσηκώματα, κάποιος θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα και μάλιστα με επιτυχημένο τρόπο.

Παρθένος

Σήμερα είσαστε συνεχώς φίλοι Παρθένοι, με το βλέμμα στραμμένο στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά και με την ακατανίκητη διάθεση να κάνετε πράξη όλα εκείνα τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν και αναβάλλονται. Οι αστρολογικές όψεις είναι στο πλευρό σας, για να δείτε τον έναν μετά τον άλλον τους στόχους σας να κερδίζουν έδαφος, είτε είναι μια κατάσταση που αφορά στην δουλειά σας, είτε στην αμοιβαιότητα και την ενότητα με το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη σας φέρνει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για σταθερή σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και ώριμων συζητήσεων. Συναισθηματική κουβέντα που θα ανοίξετε με πρόσωπο καρδιάς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ερωτική σας πορεία.

Ζυγός

Οι διαπροσωπικές σας επαφές και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τραβούν αγαπητοί Ζυγοί σήμερα το ενδιαφέρον σας, αναγκάζοντας τις κινήσεις, τις αποφάσεις σας και τις σημαντικές σας επιλογές, να οδεύουν προς τον δρόμο της αισιοδοξίας και της αποφασιστικότητας, ίσως γιατί θεωρείτε πως μπορείτε να κάνετε οριστικά βήματα για το μέλλον της σχέσης σας, οργανώνοντας ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια κοντινή φυγή με το ταίρι σας, ξεφεύγοντας εντελώς από την προβληματική και θαμπή σας καθημερινότητα.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε τις ανασφάλειες σας, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε τολμηρές ερωτικές προσεγγίσεις. Αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Ελκυστικό θα σας φανεί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, κρατήστε δεκτική στάση.

Σκορπιός

Αν προσπαθείτε φίλοι Σκορπιοί εδώ και μέρες να βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν, σήμερα είναι η καλύτερη και η ευνοϊκότερη ημέρα, για να απαλλαγείτε από ψυχικά και συναισθηματικά βάρη, ανοίγοντας την καρδιά σας σε έναν έμπιστο, δοκιμασμένο φιλικό πρόσωπο, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αγνοώντας την απόλυτη στάση και συμπεριφορά, τις κάθετες απόψεις και τα πιστεύω σας, γιατί έτσι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αισθηματικά : Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε , θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ψυχική ισορροπία και ανανέωση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

Τοξότης

Δώστε σήμερα όλο το βάρος και την προσοχή σας αγαπητοί Τοξότες στο κομμάτι εκείνο της καθημερινότητας που αφορά τις ανθρώπινες και επαγγελματικές σας σχέσεις και την ισορροπία που υπάρχει στο χρόνο που αφιερώνετε στην δουλειά σας και στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να βάλετε απέναντι σας τον εγωισμό, την αίσθηση για χειραγώγηση που εκπέμπετε σε αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, για να γαληνέψει ο δεσμός σας από τις εντάσεις, να εναρμονίσετε τα θέλω και τα πρέπει σας

Αισθηματικές : Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αν πιστέψετε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στην αξιοσύνη, στην περηφάνια και στην αξιοπρέπειά σας, τότε οι αστρολογικές συγκυρίες των πλανητών σας βοηθούν απεριόριστα να διεκδικήσετε με ήπιο τρόπο μια προαγωγή ή καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες, ενώ στην ερωτική σας ζωή μπορείτε κάλλιστα να εμβαθύνετε στις κρυφές επιθυμίες και τις αλήθειες της καρδιάς του συντρόφου σας με ερευνητική και τρυφερή διάθεση, για να βγει επιτέλους στο φως όλο το παρασκήνιο πίσω από τον δεσμό σας.

Αισθηματικές : Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη, μαχητική θα είναι η διάθεση σας, τολμηρή και ριψοκίνδυνη η δράση σας. Η ελκυστικότητα και η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε να γίνει πόλος έλξης απρόσμενων ερωτικών προσώπων. Εκρηκτική ίσως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η συμπεριφορά σας, για τους ερωτικά μόνους ανοίγεται ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο ερωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας, να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή.

Υδροχόος

Προετοιμαστείτε σήμερα για θετικές και ανατρεπτικές αλλαγές αγαπητοί Υδροχόοι, που αφορούν κυρίως μια καινούρια πρόταση συνεργασίας, επηρεάζουν την εμφάνιση μιας νεογέννητης γνωριμίας που θα μαγνητίσει το βλέμμα των αδέσμευτων, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την προσοχή σας, που έχουν να κάνουν με μια συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για αλλαγή σπιτιού, ακόμα και συγκατοίκησης, που θα σας δείξουν πως το συναισθηματικό παρόν μπορεί να κουμαντάρει άψογα το ερωτικό αύριο.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο ευχάριστων και ουσιαστικών αλλαγών. Έρχονται θετικές ανατροπές, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε ξεκάθαρη και άμεση ανταπόκριση. Ανανεωμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, ελκυστικό το στυλ σας, πολύ θερμή η συμπεριφορά σας. Θα χτυπήσει καμπανάκι νέων ερωτικών γνωριμιών, το νου σας να το ακούσετε. Το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, θα σας εκδηλωθεί με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο.

Ιχθύς

Κινητικότητα και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατούν σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Ιχθύες, για αυτό το λόγο, ακολουθείστε το ένστικτο και την αλάθητη διαίσθησή σας, για να εξοικονομήσετε ενέργεια από τις υποχρεώσεις σας και να την διοχετεύσετε στην ερωτική σας σχέση, μιλήστε με έμπιστα άτομα γύρω σας, απομακρύνοντας τους κόλακες, τις ψεύτικες υποσχέσεις, και τους άκαρπους όρκους, δείξτε απόλυτη στοργή και τρυφερότητα στις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου.

Αισθηματικά : Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη θα σας δοθεί άνοιγμα νέας αρχής, η θέληση σας θα είναι ισχυρή και τα ένστικτα σας δυνατά. Μια απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα ‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας. Η απόφαση σας να ξεδιπλώσετε χωρίς αναστολές τις ερωτικές σας διαθέσεις θα φέρει κοντά σας πρόσωπο με την επιθυμία να μείνει σταθερά δίπλα σας. Σας αποκαλύπτω πως εσείς οι δύο, θα νιώσετε δυνατή ερωτική έλξη μεγάλης διάρκειας.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1721,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,787,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2740,Ελλάδα,2094,Ενδιαφέροντα,1193,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,210,Κορυφαία,2619,Κόσμος,1416,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,551,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,210,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,992,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,992,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 04/07 για όλα τα ζώδια (extra αισθηματικές προβλέψεις)
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 04/07 για όλα τα ζώδια (extra αισθηματικές προβλέψεις)
https://3.bp.blogspot.com/-ZWgdAxgCz9w/WVr1yFGzCsI/AAAAAAAE1p8/XmboS-w_ntUg2advmfDwYUPBOT7VMMKWwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-ZWgdAxgCz9w/WVr1yFGzCsI/AAAAAAAE1p8/XmboS-w_ntUg2advmfDwYUPBOT7VMMKWwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0407-extra.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0407-extra.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy