Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 03/07 για όλα τα ζώδια

SHARE:Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει δύο τρίγωνα, ένα με τον Ήλιο από τον Καρκίνο και ένα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φανερώνοντας πως η μέρα χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα. Η διαίσθηση θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θα κυριαρχεί η ανάγκη για ασφάλεια, ενώ ίσως να μας απασχολήσουν και οικονομικά ζητήματα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό, ερωτική διάθεση και ανάγκη για βαθιά ένωση. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από ζήλιες ή κτητικές συμπεριφορές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Κριός

Ξεκινήστε την ημέρα σας φίλοι Κριοί έχοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις δυνάμεις και τις αντοχές σας για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, τέτοια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αναταραχές με τους οικείους σας, πολύ δε περισσότερο με το ταίρι σας, ούτε να υπάρχει περιθώριο για καβγάδες και εντάσεις στον δεσμό σας. Επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευστροφία σας, μην σας δελεάζουν οι εύκολες λύσεις και τα μεγάλα λόγια που δεν γίνονται πράξεις.

Ταύρος

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο που κινείστε αγαπητοί Ταύροι, ούτε να επιμένετε να παρθεί σήμερα μια σοβαρή απόφαση που αφορά στο μέλλον της σχέσης σας, είναι προτιμότερο να αφουγκραστείτε τα χτυποκάρδια του συντρόφου σας, συμφιλιώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις με το ταίρι σας, ακολουθώντας πάντα το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας, γιατί είναι ίσως ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να σας οδηγήσει στην ευτυχία.

Δίδυμοι

Το ευνοϊκό εξάγωνο Σελήνης/Ήλιου/Ποσειδώνα σήμερα φίλοι Δίδυμοι, ενθαρρύνει όλες τις επαγγελματικές προσδοκίες, τα κοινωνικά σας πιστεύω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους, τα σχέδια και τα όνειρα που κάνετε σε προσωπικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας, έχοντας ένα πλατύ, αληθινό χαμόγελο, προωθώντας την εσωτερική ανωτερότητα και την ευφράδεια του λόγου σας και ταυτόχρονα απομακρυνθείτε από τυχόν παγίδες και παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Οι καλότυχες, σημερινές αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν χαρούμενα γεγονότα αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές και συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας, καθώς και έναν σαρωτικό ερωτισμό που παρασύρει μοναδικά και ευχάριστα την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, με τρόπο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό, δίχως να χρειαστεί να επιστρατεύσετε γκρίνια, πείσμα και εγωισμό, έχοντας σαν οδηγό στα επόμενα βήματά σας, το ένστικτο και την διαίσθησή σας για το αύριο.

Λέων

Κάντε επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα φίλοι Λέοντες σήμερα, βάζοντας σε κάθε φιλοδοξία σας ένα ατσάλινο λιθαράκι σοβαρότητας και σταθερότητας, που θα βοηθήσει να στηθούν με ειλικρίνεια και αισιοδοξία οι πάσης φύσεως σχέσεις σας. Απαγκιστρώστε την ερωτική σας ζωή από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που ίσως στερούν την ευχαρίστηση και την ευτυχία με το ταίρι σας, ασχοληθείτε πειθαρχημένα αλλά και με δυναμισμό με τις λεπτές ισορροπίες του δεσμού σας, έχοντας καλοπροαίρετη διάθεση.

Παρθένος

Ισορροπήστε τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τις παγίδες που αφορούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Παρθένοι, μετριάστε τους υψηλούς τόνους και την έκρυθμη συμπεριφορά στα προσφιλή σας άτομα, στους συναδέλφους και στο ταίρι που αγαπάτε, βγάλτε τον δεσμό σας από την μουντάδα και την στασιμότητα, κάνοντας πρωτότυπες, συναισθηματικές επιλογές με το άλλο σας μισό. Ίσως να περάσετε σκληρές και κοπιαστικές στιγμές, ωστόσο ανταμείβεστε από την τρυφερότητα της σχέσης σας.

Ζυγός

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο σήμερα, ίσως αποτελεί σημείο αναφοράς φίλοι Ζυγοί για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις, για αυτό το λόγο μην αφήνετε να πηγαίνουν χαμένες οι ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στην δουλειά σας, πολύ δε περισσότερο στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, γιατί είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε με ευχαρίστηση και τρυφερότητα τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Ρίσκο για να πετύχετε τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και φλογερή διάθεση στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται να επιστρατέψετε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, για να ξεφύγετε από το γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας την ζεστασιά και την ζωντάνια του συντρόφου σας, ελευθερώνοντας τα θέλω της καρδιάς σας και τις εσωτερικές ανάγκες στο ταίρι σας, με τρόπο που μαρτυράει πως οι ανατρεπτικές, αισθησιακές αλλαγές μπορούν να στεριώσουν τον δεσμό σας.

Τοξότης

Είναι μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και οργανωτικότητα φίλοι Τοξότες, οι γρήγοροι επαγγελματικοί και προσωπικοί σας σφυγμοί, καθώς και τα άμεσα σχέδια που κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή, επηρεάζουν μοναδικά τους παλμούς της καρδιάς σας, έτσι ώστε να μην περάσει απαρατήρητο για τους αδέσμευτους ένα φλερτ που είναι ήδη στα σκαριά. Οι ζευγαρωμένοι ζήστε ευχάριστες, ζεστές εξελίξεις στον δεσμό σας, γιατί το ταίρι σας εφευρίσκει τρόπους να σας γοητέψει, γιατί η ευτυχία απαιτεί συνεχή αγώνα.

Αιγόκερως

Κάντε αγαπητοί Αιγόκεροι την εσωτερική σας ενδοσκόπηση, κρίνετε αν χρειάζεται να συλλογιστείτε περισσότερο τα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας ή αν πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αναθεωρήστε την στάση και την συμπεριφορά σας απέναντι στα προβλήματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας, πραγματοποιήστε μια ριζική ανανέωση στην εμφάνισή σας, βρείτε χρόνο και χώρο για τις δικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Δρέψτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Υδροχόοι, δείξτε σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα και τις δυσκολίες των συναδέλφων και των φίλων σας, δοκιμάζοντας τον δρόμο της ηρεμίας και της συναινετικής συμπεριφοράς. Αγκαλιάστε σήμερα το ταίρι σας με περίσσια δοτικότητα και αφοσίωση, διώξτε από τον δεσμό σας τα σχόλια και τις κακόβουλες συζητήσεις, διαχειριστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια τις στιγμές με το σύντροφό σας.

Ιχθύς

Μια ήρεμη, χαλαρή και σχετικά άνετη και ισορροπημένη ημέρα ανατέλλει αγαπητοί Ιχθύες, όπου οι επαγγελματικές σας επιλογές και οι προσωπικές σας αποφάσεις απαγκιστρώνονται από στάσεις και συμπεριφορές που εκνευρίζουν την εσωτερική σας γαλήνη και τα θέλω της καρδιάς σας, αφού συγχωρείτε τα λάθη και τις προκλήσεις που προέρχονται από το άλλο σας μισό, σα να είναι απαραίτητο να ξεδιαλύνετε μέσα σας τι ακριβώς ζητάτε από την αγάπη και σας δυσκολεύει να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1719,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,786,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2736,Ελλάδα,2092,Ενδιαφέροντα,1190,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,425,Καιρός,142,Κινητά,210,Κορυφαία,2616,Κόσμος,1414,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,550,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,266,Πάσχα,16,Περιβάλλον,120,Περίεργα,209,Ποδόσφαιρο,858,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,524,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,321,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,992,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,992,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 03/07 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 03/07 για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-UJtu_FXFoKI/WVmN5mKhR_I/AAAAAAAE1ms/uel81luvW0kVfDsuWOwEpq1eeQVrSniyACLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-UJtu_FXFoKI/WVmN5mKhR_I/AAAAAAAE1ms/uel81luvW0kVfDsuWOwEpq1eeQVrSniyACLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0307.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0307.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy