Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 02/07 για όλα τα ζώδια

SHARE:Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Σήμερα, σχηματίζεται μια δύσκολη όψη που χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει ένταση και θυμό που εκφράζονται με άσχημο τρόπο. Ανταγωνιστικές διαθέσεις, χειριστικές συμπεριφορές και επιθετικό κλίμα χαρακτηρίζουν την ημέρα και ίσως να μας συνταράξουν κάποιες βίαιες ενέργειες ή γεγονότα. Παράλληλα, φαίνεται πως οι εξελίξεις κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο, γίνονται συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και παίζονται παιχνίδια εξουσίας τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο από την όψη αυτή είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας φίλοι Κριοί αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο γρήγοροι, περισσότερο απαιτητικοί για τις προσωπικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, λόγω της αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα που τονίζει τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό σας, αρκεί βέβαια να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις αρετές σας για να εξουσιάσετε τις απόψεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και άσκοπες εκρήξεις.

Ταύρος

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα αγαπητοί Ταύροι, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση σε σημείο να μην έχετε διάθεση ούτε καν να μιλήσετε με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μην σιωπάτε μπροστά στις προκλήσεις και την ανταγωνιστική ατμόσφαιρα που προκύπτει στον δεσμό σας, βάλτε τα πράγματα στην θέση τους ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ερωτικό σας ταίρι.

Δίδυμοι

Υπάρχουν δυνατότητες για θετικές αλλαγές και ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας φίλοι Δίδυμοι που ξεπροβάλλουν σήμερα, ύστερα από κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στις επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κάντε κοινά σχέδια με τους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικρολεπτομέρειες που σας αγχώνουν και φορτίζουν την ψυχική σας ηρεμία, μην προκαλείται με τον τρόπο σας αποστάσεις με το ταίρι σας αλλά σύσφιξη της σχέση σας.

Καρκίνος

Η αντίθεση Άρη/Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Καρκίνοι να προκαλέσει σήμερα εκνευρισμό και άγχος στις σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και για τα μικρά και τα ασήμαντα, να προσπαθείτε να ισορροπήσετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα, ενώ παράλληλα αναδύεται η επιθυμία σας να συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας, αλλά και να αναστατωθείτε από κάποιες ειδήσεις που επηρεάζουν την ενότητα της σχέσης σας που ίσως κινδυνέψει από τρίτους, αστάθμητους παράγοντες.

Λέων

Ένα ευνοϊκό και τυχερό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φίλοι Λέοντες σημαίνει πως σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ούτε να πιέσετε τον ερωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι με εγωιστική και επίμονη διάθεση, αλλά να προβάλλετε τον ερωτισμό και τα εσωτερικά σας χαρίσματα για να κερδίσετε μια αληθινή υπόσχεση, έναν συναισθηματικό όρκο που περιμένετε εδώ και καιρό, να μην επιδεικνύετε τόσο πολύ τις επιθυμίες σας, αλλά να δείξετε κατανόηση και υπομονή.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να ακούσετε σήμερα και να δεχτείτε μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειες και τους κόπους σας αγαπητοί Παρθένοι, ωστόσο θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας, να δουλέψετε για την ενότητα της σχέσης σας, δίχως να φοβόσαστε να εξωτερικεύσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες στο ερωτικό σας ταίρι, δείχνοντας ενθουσιασμό και καλή διάθεση σε μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, κρύβοντας την αμηχανία και την πλήξη σας.

Ζυγός

Οι αστρολογικές συγκυρίες φίλοι Ζυγοί, σας προκαλούν σήμερα να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, να θέσετε όρους και όρια στον εαυτό σας, να παρασυρθείτε οι αδέσμευτοι από μια απελευθερωμένη και ανέμελη αισθησιακή γνωριμία, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, προτιμήσετε μια ιδιαίτερη και αποκλειστική έξοδο με το ταίρι σας, παρά την πολυκοσμία και τον θόρυβο.

Σκορπιός

Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας κάντε απεριόριστα σχέδια για το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον και να τα κάνετε πράξη ζωής από τη στιγμή που θα έχουν σαν στόχο να φέρουν ισορροπία και αρμονία και στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως μπορεί να βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα ενός κεραυνοβόλου και ξαφνικού έρωτα οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε την σταθερότητα της σχέσης σας με τρόπο που θα κλονίσει αισθησιακά την αγκαλιά σας με τον έρωτα του συντρόφου σας.

Τοξότης

Οι περίεργες πλανητικές όψεις αγαπητοί Τοξότες επηρεάζουν σήμερα το κομμάτι εκείνο της προσωπικής σας ζωής που αφορά τις δοκιμασμένες, μακροχρόνιες σχέσεις σας, για αυτό καλό θα είναι να προσαρμόσετε τις επιθυμίες, τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας με τα αντίστοιχα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων και του ανθρώπου που έχετε επενδύσει την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι γοητεύεστε από το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας, ενός ένθερμου, νέου ειδυλλίου.

Αιγόκερως

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει φίλοι Αιγόκεροι σήμερα την διάθεσή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω σας, για αυτό το λόγο επιστρατεύσετε την λογική σας αφήνοντας στην άκρη τον υπέρμετρο εγωισμό και τις αγωνίες σας. Είναι σίγουρο πως τα ζητήματα καρδιάς και οι συναισθηματικές σας ανησυχίες, παίρνουν τον δρόμο της ηρεμίας και της ισορροπίας αν επιλέξετε μία δεκτική και δοτική τακτική με τον ερωτικό σας σύντροφο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

Υδροχόος

Η πρακτική και λειτουργική πλευρά της ζωής είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, είτε γιατί σας απασχολούν οι κοινωνικές σας επαφές, είτε γιατί έχετε αποφασίσει να βάλετε γερά θεμέλια στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον με το ταίρι σας. Αφεθείτε στην ζεστασιά και την ρομαντική διάθεση του συντρόφου σας, για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ζωντανέψετε πάγια, ζεστά αισθήματα αγάπης στην σχέση σας, οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε ένα ζεστό, νέο φλερτ.

Ιχθύς

Ευνοϊκή είναι η σημερινή θέση της Σελήνης από τον Σκορπιό φίλοι Ιχθύες, και ενώ το μυαλό σας μπορεί να γυρίζει σε χίλια δύο πράγματα και υποθέσεις εσείς καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποχρεώσεις. Μειώστε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, απαλύνετε την κούραση και την ένταση της καθημερινότητας. Σας προτείνω να μην κάνετε σήμερα μια οποιαδήποτε καινούρια αρχή και να περιμένετε να έχει μεγάλη διάρκεια, αρκεστείτε στις μικρές, ερωτικές απολαύσεις.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1716,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,786,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2733,Ελλάδα,2088,Ενδιαφέροντα,1189,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,425,Καιρός,142,Κινητά,209,Κορυφαία,2614,Κόσμος,1412,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,549,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,266,Πάσχα,16,Περιβάλλον,120,Περίεργα,208,Ποδόσφαιρο,856,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,524,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,321,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,250,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,991,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,990,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 02/07 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 02/07 για όλα τα ζώδια
https://2.bp.blogspot.com/-Txx3_9y-uGk/WViZhlgQhbI/AAAAAAAE1lo/y2UC7zht3NAYV0w_P2YualHCoAMQfNeLACLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://2.bp.blogspot.com/-Txx3_9y-uGk/WViZhlgQhbI/AAAAAAAE1lo/y2UC7zht3NAYV0w_P2YualHCoAMQfNeLACLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0207.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/07/0207.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy