Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία


Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή των όψεων που σχηματίζει ο Ερμής από τον Καρκίνο, φανερώνοντας πως θα εμπεριέχει νέες πληροφορίες και σημαντικές εξελίξεις στις υποθέσεις μας. Το τετράγωνο Ερμή – Δία ενδέχεται να μας κάνει λίγο υπερβολικούς στον τρόπο που εκφραζόμαστε ή να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για ένα εγχείρημα ή ζήτημα που μας απασχολεί. Από την άλλη, μας βοηθά να δούμε την μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να αναπτύξουμε ένα νέο όραμα για το μέλλον. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Μετά τα μεσάνυχτα, ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου, η οποία οξύνει την φαντασία, την ευαισθησία και την πνευματικότητα. Παρόλο που δεν είναι μια καλή όψη για να ασχοληθούμε με λεπτομέρειες και πρακτικά ζητήματα, εντούτοις μας βοηθά να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα και τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Παράλληλα, γινόμαστε πιο δεκτικοί στην επικοινωνία και στο να ακούσουμε προβλήματα των άλλων, όπως και εμείς να εκφράσουμε τα δικά μας. Οι διαισθητικές μας ικανότητες αναπτύσσονται και μας κάνουν πιο κατανοητικούς και συμπονετικούς. Τα ζώδια που δέχονται την κύρια επιρροή είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Μπορείτε σήμερα φίλοι Κριοί να πάρετε όλες εκείνες τις απαντήσεις που ζητάτε για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, να αποδείξετε με την άψογη στάση και την χαλαρή συμπεριφορά σας πως τα πάντα είναι κατανοητά γύρω σας και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προσπάθειες για να διεκπεραιώσετε όσα έχετε αναλάβει. Η ερωτική σας ζωή επηρεάζεται από υπερβολική αισιοδοξία, πράγμα που σας κάνει περισσότερο τρυφερούς, ζεστούς και δοτικούς στην σχέση σας.

Ταύρος

Το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως σας κάνει περισσότερο υπερβολικούς από ότι πρέπει αγαπητοί Ταύροι στην εκφραστικότητα και στον λόγο σας, για αυτό καλό θα είναι να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και υπομονετικοί στα γεγονότα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Γίνετε περισσότερο ευχάριστοι και χαριτωμένοι με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κρατάτε μούτρα στο ταίρι σας για το ψύλλου πήδημα, δημιουργείστε μια εξαιρετική, φλογερή ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Η σημερινή σας τάση να υπερβάλλετε και στις κουβέντες και στο σκεφτικό σας, αλλά και στην πονηρία σας φίλοι Δίδυμοι, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε με ψυχραιμία και διπλωματία τα νεύρα και τον θυμό σας. Αξιοποιείστε την σοφία και τις εμπειρίες σας, προβάλλετε τις πολύπλευρες, συναισθηματικές σας ικανότητες στο ταίρι που σας ενδιαφέρει, εκτιμήστε προσεκτικά τους κινδύνους γύρω από την σχέση σας.

Καρκίνος

Μην σκορπίζετε τις δυνάμεις και το κουράγιο σας σήμερα δεξιά και αριστερά αγαπητοί Καρκίνοι, μην σπαταλάτε τον καλύτερο σας εαυτό για να καλυτερέψετε τις συνθήκες στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, κλείστε ενοχλητικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που επιβαρύνουν την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, επιδιώξτε όσο περνούν οι ώρες, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε στην αγκαλιά του δεσμού σας, έχοντας στις σκέψεις σας πως τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά αποκτιέται με πάθος και τόλμη.

Λέων

Είσαστε αρκετά πληθωρικοί και γενναιόδωροι σήμερα φίλοι Λέοντες, στον προφορικό σας λόγο και στον τρόπο που εκδηλώνετε την συμπάθεια και την εκτίμησή σας στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε την ικανότητα να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας καινούριας, τρυφερής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι καλείστε να ασχοληθείτε με κάθε λεπτομέρεια του δεσμού σας που θα φουντώσει και πάλι το πάθος και την αφοσίωση στην ερωτική σας καθημερινότητα.

Παρθένος

Οι προτροπές και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα φίλοι Παρθένοι είναι όχι μόνο αρκετές, αλλά και καθοριστικές για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, για να τακτοποιήσετε τους αγαπημένους χώρους του γραφείου ή του σπιτιού σας, για να νοικοκυρέψετε κακόφημα σχόλια και συζητήσεις γύρω από τον δεσμό σας, για να εκμεταλλευτείτε για το συμφέρον της σχέση σας μια πληροφορία φιλικού σας προσώπου.

Ζυγός

Μην αγνοείτε κάποια ενοχλητικά μεν, αλλά χρήσιμα σημάδια που εμφανίζονται σήμερα αγαπητοί Ζυγοί λόγω του τετραγώνου Ερμή/Δία στην δουλειά σας και στις προσωπικές σας επαφές, που μπορεί να ανατρέψουν τα σημαντικά σας σχέδια για το άμεσο μέλλον, αν κάνετε πως τα γνωρίζετε όλα για όλους, αν δεν ακούσετε τις συμβουλές των κοντινών σας ανθρώπων. Μην γίνεστε εριστικοί και παρορμητικοί με το άλλο σας μισό, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας με ισορροπημένη διάθεση.

Σκορπιός

Συζητήστε με άνεση και ήρεμη διάθεση τα οικονομικά και επαγγελματικά σας προβλήματα με τους συναδέλφους και τους οικείους σας φίλοι Σκορπιοί, κάντε τις δικές σας τεκμηριωμένες προτάσεις για το άμεσο μέλλον και αναλύστε με θάρρος τα σχέδιά σας. Οργανώστε ένα όμορφο, τρυφερό και ρομαντικό ταξίδι για δύο με το ταίρι σας, κάντε πράξεις όσα έχετε υποσχεθεί στον δεσμό σας, σταθείτε γερά στα πόδια σας, έχοντας αισιοδοξία για το επόμενο, καθοριστικό βήμα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τοξότης

Κάντε με προσοχή και ενδιαφέρον την δουλειά σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες και μην δίνετε λογαριασμό για τον τρόπο που λειτουργείτε και σκέφτεστε σε άτομα που δεν έχουν δικαιοδοσία να σας παρατηρούν και να σας ενοχλούν στους χώρους που κινείστε. Όλα μπορούν να πάνε έτσι όπως τα είχατε οργανώσει, όμως σκεφτείτε πως μέσα στο παιχνίδι της καθημερινότητας υπάρχουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις και αναβολές, μην σπάτε τα νεύρα σας με τις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Δώστε προσοχή σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στον τρόπο που απευθύνετε τον λόγο στους οικείους σας και τους συναδέλφους σας, στην εκφραστικότητά σας όταν συζητάτε με τα αγαπημένα σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί είναι πολύ πιθανό λόγω του τετραγώνου Ερμή/Δία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ανακατωσούρες στην συναισθηματική σας ζωή. Να είσαστε σίγουροι για τα προσόντα και τις ικανότητές σας, όμως μην προβάλλετε τα πολυάριθμα ταλέντα σας με αλαζονική ή εγωιστική στάση.

Υδροχόος

Συγκρατείστε όσο μπορείτε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι τις πληθωρικές σκέψεις και τις ιδέες σας για σπατάλες και έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε, μην βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, γιατί έτσι δημιουργείτε ρωγμές στην σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο και τα προσφιλή σας άτομα. Εφαρμόστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στην συναισθηματική σας ζωή, αφού πρώτα έχετε τακτοποιήσει κυρίως μέσα σας, τις εκκρεμότητες που σας απομακρύνουν από το άλλο σας μισό.

Ιχθύς

Δίνετε λύσεις και απαντήσεις σήμερα φίλοι Ιχθύες στα δύσκολα θέματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, πετυχαίνετε με την ευγενή σας στάση και την γαλήνια συμπεριφορά σας να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους θαυμαστές γύρω σας, πολύ δε περισσότερο μια καινούρια γνωριμία για όσους είσαστε αδέσμευτοι. Αποφασίστε να ξεφύγετε από την πολυκοσμία και τον θόρυβο με ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι με το ταίρι σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας στην μουντάδα και την στασιμότητα.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1734,Αναγνώστες,8,Άντρας,229,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,46,Διαφήμιση,1,Διάφορα,214,Ειδήσεις,2751,Ελλάδα,2110,Ενδιαφέροντα,1200,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,427,Καιρός,146,Κινητά,212,Κορυφαία,2644,Κόσμος,1437,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,100,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,268,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,213,Ποδόσφαιρο,862,Πολιτική,634,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,141,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,464,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,254,Alert,3,Apple,94,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,1007,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,997,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, για όλα τα ζώδια
https://2.bp.blogspot.com/-vjgzc0Cg9qk/WVG8H_ZJxrI/AAAAAAAE1Os/6T1w2PtWh2oddFCYWHVaB5bjmq7CPtIHQCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
https://2.bp.blogspot.com/-vjgzc0Cg9qk/WVG8H_ZJxrI/AAAAAAAE1Os/6T1w2PtWh2oddFCYWHVaB5bjmq7CPtIHQCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/blog-post_705.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/blog-post_705.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy