Βόμβες Σαββίδη: "Μπορώ να στείλω τον διαιτητή στη σύνταξη"

SHARE:

Xείμαρρος ήταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της NOVA. Υποστήριξε ότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό όλοι κατάλαβαν ότι δεν είναι ο νέος χαλίφης, εκτίμησε ότι "πράσινοι, κόκκινοι και κίτρινοι" ενώθηκαν κατά του Δικέφαλου και κατήγγειλε ψυχολογική βία και απειλές για σωματική. 

Υποστήριξε - μεταξύ άλλων - ότι έχει "τη δυνατότητα και την ικανότητα" να στείλει στη σύνταξη τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, εκτιμώντας ότι η καριέρα του ολοκληρώθηκε.


"Να κάνουμε ανάλυση των λαθών, να θέσουμε νέους στόχους και να ορίσουμε τους τρόπους επίτευξης. Ο στόχος της σεζόν δεν έχει επιτευχθεί, αλλά είναι το ποδόσφαιρο έτσι. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το Κύπελλο δικαιολογημένα κι αδικαιολόγητα χάσαμε την πρόκριση στο Champions League.

Να συγχαρώ την ομάδα που πήρε την πρόκριση, αλλά δεν τελειώνει η ζωή. Θα υπάρχει η φάση, όπου πρέπει να προετοιμαστούμε και να διεξαχθούν οι εκλογές για να φύγουμε από αυτή την απαράδεκτη διαιτησία που είδαμε σήμερα. Όσοι αντιλαμβάνονται, εκτιμώ ότι όλοι κατάλαβαν ότι δεν είμαι χαλίφης. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γίνω, απλά δεν έχω τέτοιες αρχές.

Θέλω να πω ότι κατά πάσα πιθανότητα σήμερα η ομάδα των διαιτητών δούλεψε πάρα πολύ καλά για το δικό του χαλίφη. Ήρθαν με τον δικό τους στόχο εδώ, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι όταν θέλουν να σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ βάζουν αυτόν τον διαιτητή, αλλά εκτιμώ ότι η καριέρα του - τουλάχιστον η διεθνής - έχει ολοκληρωθεί. Έχω θα έχω αρκετές ικανότητες και δυνατότητες για να τον στείλω στη σύνταξη. Δεν θέλω τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν αγωνιστικό χώρο, ούτε να σφυρίζουν υπέρ του ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι θα επιβεβαιώσουν ότι εγώ σήμερα τους είπα ότι εχω μια παράκληση: Σφυρίξτε αυτά που βλέπετε, αλλά εάν είναι τυφλοί να μην σφυρίζουν, δεν θα πρέπει να είναι διαιτητές.

Δεν λέω ότι σήμερα χάσαμε την πρόκριση στο Champions League, λόγω του σημερινού παιχνιδιού. Χάσαμε την πρόκριση νωρίτερα από σήμερα. Υπήρχε προφανώς το κενό μετά τον τελικό του Κυπέλλου και μετά υπήρχε ψυχολογική πίεση και απειλές σωματικής βίας. Δεν ήθελα και δεν θέλω να πιστεύω ότι εδώ είναι ζούγκλα, αλλά δυστυχώς αυτό το κοκτέιλ των Αθήνων... Βλέπετε ποια είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ. Ένωσε πράσινους, κόκκινους, κίτρινους, όλους μεταξύ τους τους ένωσε. Ας χαίρονται γι' αυτό. Ήταν μεταξύ τους εχθροί κι εμείς του κάναμε φίλους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτής της σεζόν.

Όλα τα όργανα που πρέπει να ξέρουν, γνωρίζουν ήδη. Δεν θα ήθελα τώρα να κάνω σχολιασμούς, να λέω κάποια ονόματα, επειδή το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία μελέτης. Δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι θα αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.

Γι' αυτό κι εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι όλα και τα πολιτικά κόμματα θα ενωθούν, έχω ακούσει ένα αστείο πράγμα στο ράδιο, κάποιος πήρε τηλέφωνο σε ένα σταθμό και είπε εγώ είμαι κομμουνιστής αλλά θα ψηφίσω υπέρ ΝΔ για να μην έρθει ο Σαββίδης. Ακόμη και πολιτικά κόμματα που ήταν εχθρικά, ενώνονται. Έτσι, μπορούμε να συγχαρούμε τη ΝΔ γιατί έχει αποκτήσει ψηφοφόρους κομμουνιστές, είναι δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε. Δεν θα επεκταθώ στις απειλές, δεν είναι ότι δεν έχουν ουσία. Απλά όλα τα όργανα που πρέπει να τα ξέρουν, τα γνωρίζουν ήδη.

Για τη διαιτησία και τις εκλογές: "Εγώ σε αυτό το θέμα δεν έχω κάποια προβλήματα. Εμείς με τη διαδικασία ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, σταματήσαμε να ασχολούμαστε με αυτή τη διαδικασία, όταν έκλεισε η περίοδος των μεταγραφών. Ήμουν πολύ αγχωμένος μην τυχόν συμβεί κάτι με τον Γλύκο. Κι αυτό επειδή είδατε ότι τερματοφύλακας ήταν το λάθος, αλλά περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Εάν σήμερα σκεφτόμασταν να ενισχύσουμε τον Γλύκο, σήμερα έχουμε ως στόχο να ενισχυθούμε γενικά. Σαφώς, υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Βεβαίως θα μελετήσουμε με ποιους παίκτες θα ενισχυθούμε, πώς να διεξάγουμε την πολιτική των μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι και βεβαίως θα κάνουμε την ανάλυση κατά πόσο η ομάδα των προπονητών είναι στη θέση να συνεχίσει τη δουλειά της. Κι αυτό γιατί ο προπονητής βρίσκεται κάτω από την ψυχολογική πίεση. Είπε ένας από αυτούς που ήρθε και μου είπε ότι ο αδερφός μου έχει παιδιά κι εγώ φοβάμαι αυτά. Χθες όταν κάναμε το Δ.Σ, μάλιστα, πρότεινα σε όλους όσους βρίσκονται σε κατάσταση ψυχολογικής πίεσης και φόβου ότι μπορούν να αποχωρήσουν. Μπορούμε να τα λέμε και να τα αναλύουμε, αλλά ψυχολογική βία και η πίεση δεν μειώνεται από τα λόγια. Εγώ ενίσχυσα την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου, στις γυναίκες της οικογένειάς μου απαγόρευσα να έρχονται στην Ελλάδα. Εγώ δέχομαι τις προκλήσεις. Εγώ θέλω να ασχοληθεί με αυτό το θέμα η πολιτεία, εάν ασχοληθώ εγώ δεν θα αρέσει σε κανέναν. Και το λέω με ανοιχτό κείμενο. Από χθες έχω ενισχύσει την ασφάλειά μου με εν ενεργεία αστυνομικούς, κάποτε είπα όταν βγήκα από τη Super League (Δ.Σ), δέχθηκα ερώτηση, είπα ότι γεννήθηκα στη Σάντα και συνιστώ σε όλους να μελετήσουν την ιστορία.

Εγώ νομίζω ότι κακώς ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι. Κακώς. Εγώ ήμουν στο ανώτερο σημείο του κύματος, όταν αυτό το κύμα με πετούσε, δεν ήταν τυχαίο ότι με πέταξε στην Τούμπα. Βρήκα τον εαυτό μου εδώ. Δεν θα μπορούσα να βρω τον εαυτό μου σε άλλα χρώματα. Παρόλα αυτά, θέλω να συγχαρώ την ομάδα που θα πάει στο Champions League. Και στους αγώνες του Champions League θα είμαι φίλαθλος των ελληνικών ομάδων, κι αυτό γιατί πρέπει να ανεβάσουμε το στάτους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ανταγωνιστές μας εντός Ελλάδας, ενώ εκτός Ελλάδας είμαι φίλαθλος του γιατί εκπροσωπούν την Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσοι θα με καταλάβουν όταν ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπεσίκτας. Είμαι πολύ χαρούμενος, συνειδητοποιώντας ότι ο ΠΑΟΚ ένωσε πράγματα που δεν ενώνονταν. Του χρόνου πάμε για το πρωτάθλημα".

- Θεωρείτε ότι οι κύριοι Αλαφούζος και Μελισσανίδης είναι πλέον φίλοι με τον κύριο Μαρινάκη;

"Εγώ θα τους χαρίσω τη φανέλα από τρία χρώματα. Πράσινο, κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Με ποιους είναι και δεν είναι είναι δευτερεύον".

Σε αποστροφή της ομιλίας του στην ΕΡΤ τόνισε: "Αυτές οι υστερίες των αθηναϊκών ομάδων, έκαναν ένα κοκτέιλ χρωμάτων για να παλέψουν τον ΠΑΟΚ. Σκαρφίστηκαν κάτι ανοησίες, ότι ο Κύζας ήρθε σε ξενοδοχείο φίλου μου.

Μαθαίνω μια μέρα πριν το παιχνίδι ότι ο Κύζας είναι απαράδεκτος και δέχεται υπηρεσίες γυναικών με συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος σε αυτά τα πράγματα;"

sport24.gr

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1805,Αναγνώστες,8,Άντρας,248,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,228,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,821,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,50,Διαφήμιση,1,Διάφορα,251,Ειδήσεις,2853,Ελλάδα,2200,Ενδιαφέροντα,1297,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,446,Καιρός,155,Κινητά,222,Κορυφαία,2848,Κόσμος,1537,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,159,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,578,Ομορφιά,149,Παιδεία,147,Παιδί,279,Πάσχα,16,Περιβάλλον,138,Περίεργα,234,Ποδόσφαιρο,889,Πολιτική,667,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,541,Σχέσεις,162,Τατουάζ,15,Τένις,47,Τεχνολογία,489,Υγεία,342,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,282,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1063,Media,578,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1065,
ltr
item
pestanea : Βόμβες Σαββίδη: "Μπορώ να στείλω τον διαιτητή στη σύνταξη"
Βόμβες Σαββίδη: "Μπορώ να στείλω τον διαιτητή στη σύνταξη"
https://4.bp.blogspot.com/-9HongP1MT4I/WS83TcgHuFI/AAAAAAAEzWI/iqq2kdXm-b8i8riUjb4mmFEDZ8-ar60MQCLcB/s640/2.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-9HongP1MT4I/WS83TcgHuFI/AAAAAAAEzWI/iqq2kdXm-b8i8riUjb4mmFEDZ8-ar60MQCLcB/s72-c/2.JPG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/blog-post.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/blog-post.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy