Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια

SHARE:Πανσέληνος στον Τοξότη

Στις 9 Ιουνίου, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει πνευματική διαύγεια και φιλοσοφημένη σκέψη. Αναθεωρήσεις θα υπάρξουν σε πεποιθήσεις, σε κοσμοθεωρίες, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στην τακτική αντιμετώπισης των καταστάσεων. Με την Πανσέληνος στον Τοξότη, πρόσωπα προσηλωμένα σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν και να διαφοροποιήσουν την οπτική τους τοποθέτηση. Σε επαγγελματικά θέματα θα κάνουν την εμφάνιση τους ευκαιρίες βελτίωσης και προόδου, όνειρα, σχέδια, και προγραμματισμοί μπαίνουν σε άμεση εφαρμογή. Σε αισθηματικά ζητήματα δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις δέσμευσης, ζευγάρια που διανύουν μακροχρόνια πορεία αγάπης ίσως να προχωρήσουν σε επισημοποιήσεις. Συμφιλιώσεις έρχονται με οικογενειακά πρόσωπα, τερματίζουν διαφωνίες με γονείς και αδέλφια, σημασία πλέον θα έχει η αρμονική συνύπαρξη και η δημιουργική συνεννόηση.


Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν. Με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, αγάπη, έλξη και ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση ετοιμαστείτε καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία με την προοπτική μακροχρόνιας πορείας.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη οργάνωση και στόχευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στον επαγγελματικό σας τομέα θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να κερδίσετε την ρεβάνς. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, σήμερα θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείται εδώ και πολύ καιρό, ζητήστε ραντεβού θα πάρετε θετική απάντηση. Με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, για τους χωσμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα αλλάζετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διορθώσετε λάθη, να διαφοροποιήσετε δεδομένα που ταλαιπωρούν την ψυχολογική σας κατάσταση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες, προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρειτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αυτό που θα κάνετε πρώτα από όλα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητήσετε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να τονωθεί ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας. Ο Δίας στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία έρχονται συνειδητοποιήσεις, αλλάζει η αντιμετώπιση σας, τώρα θα κατανοήσετε πως οι αντιδραστικές ενέργειες δεν θα φέρουν θετική κατάληξη. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη προστατευτικοί και εκδηλωτικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Λέων

Με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Πανσέληνο στον Τοξότη, έρχεται επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει τα τυχόν αρνητικά δεδομένα, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία ικανοποιητικών απολαβών. Στον ερωτικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Παρθένος

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ηρεμεί η ψυχολογία σας, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα δοθεί η δεύτερη ευκαιρία. Ευχάριστες συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, η κατάληξη θα είναι θετική. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη καταφθάνουν καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία δε θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε σταθερό ταίρι, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία στο Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Έρχονται αποκαλύψεις, δεν θα υπάρξουν υπεκφυγές ούτε συναισθηματικά καμουφλαρίσματα. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, για εσάς τους ελεύθερους που επιθυμείτε να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας τολμηρή και συνετή θα κάνει τη σκέψη σας, αναγνωρίζετε λάθη που έγιναν απ πλευρά σας, αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θέλετε και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, με τη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη η στάση σας θα είναι ερωτική.

Αιγόκερως

Με τον Δία στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Πανσέληνο στον Τοξότη, κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα αναθεωρήσετε για απόψεις ή αρνητικές ενέργειες που έγιναν στον παρελθόν, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Στον ερωτικό σας τομέα, με τη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και ο Δίας στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον ερωτικό σας τομέα, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα φέρει ισορροπία και έλξη.

Ιχθύς

Ο Δίας στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στην ερωτική σας σχέση, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις σας. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, έχεις οι τσακωμένοι θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον οριστικό χωρισμό και θα τα καταφέρετε.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1793,Αναγνώστες,8,Άντρας,246,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,225,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,817,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,49,Διαφήμιση,1,Διάφορα,246,Ειδήσεις,2841,Ελλάδα,2187,Ενδιαφέροντα,1291,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,444,Καιρός,152,Κινητά,220,Κορυφαία,2834,Κόσμος,1520,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,305,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,158,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,574,Ομορφιά,147,Παιδεία,147,Παιδί,278,Πάσχα,16,Περιβάλλον,134,Περίεργα,227,Ποδόσφαιρο,887,Πολιτική,662,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,539,Σχέσεις,159,Τατουάζ,14,Τένις,47,Τεχνολογία,486,Υγεία,339,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,281,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1053,Media,574,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1050,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
https://1.bp.blogspot.com/-JMfWEbIg4M4/WTn6vXP9yHI/AAAAAAAE0BE/HLdr5glRKe4mzDrCwcauADtMDQpapK1uQCLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-JMfWEbIg4M4/WTn6vXP9yHI/AAAAAAAE0BE/HLdr5glRKe4mzDrCwcauADtMDQpapK1uQCLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/9.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/9.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy