Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 30/06

SHARE:


Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα


Τη σημερινή μέρα, ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια όψη που δημιουργεί επικοινωνιακή ένταση. Καλό είναι να προσέξουμε την τάση να γίνουμε χειριστικοί με τους άλλους ή να επιβάλλουμε τις απόψεις μας, ενώ προσοχή χρειάζεται και υπόγειες κινήσεις με δόλιους σκοπούς, καθώς μπορεί να αποκαλυφθούν. Μυστικά, σκάνδαλα και παιχνίδια εξουσίας μεταξύ ισχυρών έρχονται, επίσης, στην επιφάνεια. Από την άλλη, η όψη μπορεί να βοηθήσει την διαίσθησή μας να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να βρούμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα ή σε υποθέσεις που χρειάζονται εξονυχιστικό έλεγχο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ασυμβίβαστους, η στάση σας θα είναι κάθετη, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέματα απόδρασης και ψυχολογικής ηρεμίας. Σε συζήτηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα βρείτε στην προσωπικότητα ενός ελκυστικού προσώπου.

Ταύρος

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα αρνητικά σας συναισθήματα , σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζετε από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό, λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και νέες υποσχέσεις.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δε θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό σας τομέα με το ταίρι σας ενδεχομένως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι ίσως και δυσαρεστημένοι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνος

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, προσοχή στις εμμονές και στην προσκόλληση, καλό θα είναι να μην επικεντρωθείτε μόνο στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε τις ανυπόμονες ή σπασμωδικές ενέργειες Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, αυτό που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο θα είναι συναισθηματικά θέματα, θα εστιάσετε στις οικογενειακές σχέσεις και υποθέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει.

Λέων

Σήμερα με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δε θα είναι αρμόνικες οι διαθέσεις σας, στο εσωτερικό σας κόσμο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αντιθέσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν , ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Παρθένος

Μειωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα απαισιόδοξες θα είναι οι εκδοχές σας, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν αδυναμίες και ανασφάλειες. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό σε συναισθηματικά θέματα προσοχή να μην παρασυρθείτε από τις ρομαντικές σας διαθέσεις και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, ισορροπεί ο δεσμό σας.

Ζυγός

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στο θερμό σας ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα η απογοήτευση που θα νιώθετε δε θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια, είναι ώρα για συμφιλιώσεις. Στα ερωτικά σας, ένα προσωπικό ραντεβού θα πάρει θετικές διαστάσεις, εσείς που έχετε χωρίσει με το ταίρι σας θα τα ξανά βρείτε, καταφθάνει επανασύνδεση.

Τοξότης

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Αιγόκερως

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανυπομονησία και ένταση θα φέρει στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Υδροχόος

Δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας, με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα την εμφάνιση τους θα κάνουν απαισιοδοξίες και εμμονές. Προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους , η στάση σας θα είναι πεισματική με περιορισμένη δεκτικότητα. Η Σελήνη στον Ζυγό θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ιχθύς

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, μη κάνετε παράτολμες κινήσεις γιατί ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε γι ό,τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι, οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1734,Αναγνώστες,8,Άντρας,229,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,46,Διαφήμιση,1,Διάφορα,214,Ειδήσεις,2751,Ελλάδα,2110,Ενδιαφέροντα,1200,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,427,Καιρός,146,Κινητά,212,Κορυφαία,2644,Κόσμος,1437,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,100,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,268,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,213,Ποδόσφαιρο,862,Πολιτική,634,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,141,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,464,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,254,Alert,3,Apple,94,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,1007,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,997,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 30/06
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 30/06
https://2.bp.blogspot.com/-81Rj4E_ilDw/WVWao_CbnRI/AAAAAAAE1cc/GDj7XrVtNpMrVrXOVmPsInk2zaZF6VYFwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://2.bp.blogspot.com/-81Rj4E_ilDw/WVWao_CbnRI/AAAAAAAE1cc/GDj7XrVtNpMrVrXOVmPsInk2zaZF6VYFwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/3006.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/3006.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy