Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 28/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:


Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη

Τη σημερινή μέρα, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, μια όψη που χρειάζεται προσοχή και σωστή διοχέτευση της ενέργειάς της. Ίσως να μας ξεφύγουν κάποια λόγια που θα πληγώσουν ή γίνουμε υπερβολικά δογματικοί στον τρόπο έκφρασής μας, δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Συγκρούσεις τόσο με οικεία πρόσωπα όσο και μέσα σε ερωτικές σχέσεις, είναι πιθανό να προκύψουν και μάλιστα, με την τάση να προκαλέσουμε έμμεσα έναν καβγά. Παράλληλα, είναι πιθανό να επηρεαστεί η διάθεσή μας από τσακωμούς που συμβαίνουν στον περίγυρό μας. Οι μετακινήσεις χρειάζονται επίσης προσοχή. Καλό είναι να ασχοληθούμε με αθλητικές και παραγωγικές δραστηριότητες που θα εκτονώσουν με καλύτερο τρόπο την ένταση. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Κριός

Ημέρα οργάνωσης, δημιουργικότητας και γρήγορων αποφάσεων για τα ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι η σημερινή αγαπητοί Κριοί, με την Σύνοδο Ερμή/Άρη να σας κάνει περισσότερο επιτακτικούς και φανατικούς με τις απόψεις και τις ιδέες σας, για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πρέπει το μυαλό και οι σκέψεις σας να λειτουργούν άψογα ανά πάσα στιγμή.

Ταύρος

Η γλυκύτητα στους τρόπους και την συμπεριφορά σας, η ζεστασιά και η εκφραστικότητα στην επικοινωνία σας, η σταθερότητα και η έμφυτη σοβαρότητά σας είναι πιθανό φίλοι Ταύροι να «απειληθούν» σήμερα, από καταστάσεις και γεγονότα που προκύπτουν στην επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε θετικές αντιστάσεις και πνευματική νηφαλιότητα, για να μην προκύψουν επικίνδυνες εξελίξεις στις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και τον ερωτικό σύντροφο.

Δίδυμοι

Τακτοποιείστε σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι εκκρεμότητες στην δουλειά και στο σπίτι σας, που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεση και την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οργανώστε τις σημαντικές σας ανάγκες χωρίς να εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μην βιάζεστε να πετύχετε τους ερωτικούς σας στόχους, δώστε χρόνο στο ταίρι σας να εκφράσει την τρυφερότητα και την ρομαντισμό του, βελτιώστε με μαεστρία και διπλωματία τις συνθήκες που επικρατούν στον δεσμό σας.

Καρκίνος

Να επιμείνετε περισσότερο σήμερα φίλοι Καρκίνοι στα θέματα εκείνα που θεωρείτε αρκετά σημαντικά στην επαγγελματική σας καριέρα, στις καταστάσεις που σας καίνε οικονομικά, να πιέσετε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους σας και το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη βοηθά απεριόριστα στο να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας, αρκεί να μην γίνεστε εριστικοί και εκρηκτικοί με τους γύρω σας.

Λέων

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Λέοντες, εξάρει τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους. Βάλτε τάξη σε οικονομικά και προσωπικά θέματα που σας επηρεάζουν αρνητικά, τακτοποιήστε σήμερα με νηφαλιότητα και ηρεμία τις όποιες υποχρεώσεις σας κυνηγούν και απολαύστε μοναδικές, αισθησιακές, φλογερές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε και ποθείτε.

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας να κάνει ευνοϊκές όψεις με τους άλλους πλανήτες, μπορείτε σήμερα φίλοι Παρθένοι να φέρετε εις πέρας την κάθε δυσκολία, δυσλειτουργία και μπέρδεμα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα, να ξεπεράσετε εμπόδια και φραγμούς στην ερωτική σας ζωή που δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι απελευθερώστε όλον τον ερωτισμό και τη τρυφερή, ρομαντική σας διάθεση σε μια υπέροχη, νεογέννητη γνωριμία.

Ζυγός

Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο αγαπητοί Ζυγοί από την ιεραρχία και τις προτεραιότητες που δίνετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Μήπως χρειάζεται σήμερα με την Σύνοδο του Ερμή με τον Άρη να επιταχύνετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας στην δουλειά σας και παράλληλα να τακτοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας, συζητώντας ανοιχτά με τον ερωτικό σας σύντροφο για τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις όποιες αμφιβολίες σας, δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας;

Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να πάρετε σοβαρές και ουσιαστικές αποφάσεις που αφορούν ένα ταξίδι, μια φυγή που έχετε από καιρό προγραμματίσει φίλοι Σκορπιοί, να οργανώσετε με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας άτομα μια υπέροχη συγκέντρωση, να συζητήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε μια καινούρια σας ιδέα για τις διακοπές, να δημιουργήσετε ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα στον δεσμό σας, αψηφώντας τις όποιες προκλήσεις ή παγίδες στήνονται από κακόβουλες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Τοξότης

Οργανωθείτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας, ιεραρχήστε με προσοχή τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και τις προσωπικές σας επιθυμίες, γιατί ίσως έχετε αρχίσει να χάνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακολουθείστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας στην συναισθηματική σας ζωή, μην στρέφεστε εναντίον του ανθρώπου που αγαπάτε για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στην σχέση σας, μετριάστε τις υπερβολές, αγκαλιάστε το ταίρι σας με φροντίδα και στοργή.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη φίλοι Αιγόκεροι ενδεχομένως σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και νευρικούς σήμερα απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας επαφές, για αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και τις απόλυτες αντιλήψεις σας και να χαλαρώσετε με την συντροφιά αγαπημένων φίλων, μην αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, διοχετεύστε την ενέργειά σας στις υπέροχες τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Υδροχόος

Όσο περισσότερο κρίνετε τους άλλους αγαπητοί Υδροχόοι, τόσο μεγαλύτερη και αυστηρότερη κριτική θα σας ασκούν και άλλο τόσο θα θυμώνετε, θα εκνευρίζεστε και θα χαλάει η διάθεσή σας. Σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας πριν τα κάνετε πράξεις, αγκαλιάστε με ζεστασιά και τρυφερότητα τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατήστε μια σοβαρή και σταθερή στάση στις απόψεις και τα πιστεύω σας για να μην προκληθούν σήμερα επικίνδυνες και μη αναστρέψιμες ρωγμές στην σχέση σας.

Ιχθύς

Χαρίστε απλόχερα φίλοι Ιχθύες την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό σας στους συναδέλφους που συμπαθείτε και στέκονται στο πλευρό σας και στα προσφιλή σας άτομα που δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας, εμπιστευτείτε τον έρωτα και τους πόθους σας στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας, αποδείξτε με κάθε κουβέντα ή πράξη πως πρέπει να είναι περήφανος ο περίγυρός σας που σας έχει στην ζωή του και ανταμειφθείτε με την απόλυτη αφοσίωση και δοτικότητα του δεσμού σας.Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 28/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 28/06 για όλα τα ζώδια
https://2.bp.blogspot.com/-glctBCsSuSk/WVMFmBpzSyI/AAAAAAAE1To/--Honr-Wytce0mV4PRchff7axhWdhpV2gCLcBGAs/s640/images.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-glctBCsSuSk/WVMFmBpzSyI/AAAAAAAE1To/--Honr-Wytce0mV4PRchff7axhWdhpV2gCLcBGAs/s72-c/images.jpg
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2806.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2806.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy