Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 26/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Τη σημερινή μέρα, ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια διφορούμενη όψη που από τη μία μας κάνει αρκετά φιλεύσπλαχνους και μας οδηγεί σε στόχους που αφορούν το κοινό καλό, όμως από την άλλη «ρίχνει» την ενέργεια του σώματος και μας κάνει πιο αδύναμους στην ανάληψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων. Δράσεις που εμπεριέχουν ευαισθησία, συμπόνια και συμπάθεια, ευνοούνται από την όψη αυτή, όπως και κάθε είδους καλλιτεχνική ή πνευματική δραστηριότητα. Όμως, η ενέργειά της είναι ακατάλληλη για δραστηριότητες που απαιτούν αντοχή ή δύναμη. Τα ζώδια που δέχονται την κύρια επιρροή είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Η σημερινή Σελήνη στον Λέοντα φίλοι Κριοί εξάρει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο και ενδυναμώνει τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τα κοντινά σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε, μην γίνεστε προκλητικοί με την υπερβολική συμπεριφορά σας, προσγειωθείτε στα θέλω και τις ανάγκες της σχέσης σας, εκτιμήστε όσα σας δίνονται απλόχερα, ανταλλάξτε τρυφερά αισθήματα με το ταίρι σας.

Ταύρος

Ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα αγαπητοί Ταύροι και οι δικές σας απαιτήσεις από την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα γίνονται ολοένα και πιο πραγματοποιήσιμες, για αυτό το λόγο φανείτε περισσότερο δοτικοί και μεγαλόψυχοι στις ανάγκες και τις παραξενιές των οικείων σας, μεταδώστε στο περιβάλλον που κινείστε την δική σας θετική ενέργεια και την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι διώξτε τον εγωισμό σας και αγκαλιάστε το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να κάνει εξάγωνο με τον Δία σήμερα, επικοινωνείτε εξαιρετικά με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα φίλοι Δίδυμοι, βάζετε βραχυπρόθεσμους και κοντοπρόθεσμους στόχους στην δουλειά σας και στην συναισθηματική σας ζωή, εκφράζετε δημιουργικά και εποικοδομητικά τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας στον ερωτικό σύντροφο, παραμερίζετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις που οφείλονται είτε σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων, είτε στην αδιαφορία και την δική σας αμέλεια.

Καρκίνος

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να σας παρακινήσει φίλοι Καρκίνοι στο να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε επικίνδυνα από τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας υπερβολές που δεν θα μπορείτε αργότερα να καλύψετε. Γίνετε προσεκτικοί, επιλεκτικοί και εγκρατείς με τα θέλω σας, μην πλανάστε και μην παρασύρεστε από άσκοπες και βιαστικές αποφάσεις.

Λέων

Είναι μια πολύ ξεχωριστή και ευνοϊκή μέρα αγαπητοί Λέοντες, με εξαιρετικές συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, για τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και εσείς αναδύετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, αναζωπυρώνετε την φλόγα της αγάπης και του πάθους στον δεσμό σας, απαλλάσσετε την ερωτική σας σχέση από τις ίντριγκες και τις διαφωνίες, οι δε αδέσμευτοι απολαμβάνετε ένα υπέροχο, νεογέννητο φλερτ.

Παρθένος

Βάλτε μια καλλιτεχνική και τρυφερή πινελιά στην σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, είτε αφορά στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, απογειώστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τις αρετές σας, θαμπώστε τον ερωτικό σας σύντροφο με την ευγλωττία και την γλυκύτητα των τρόπων σας, αποδείξτε πως η αγάπη δεν είναι δεδομένη στην σχέση σας, δείτε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας.

Ζυγός

Επωφεληθείτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί από τις θετικές, αστρολογικές συγκυρίες για να χαλαρώσετε από τον φόρτο και τις ευθύνες της δουλειάς, να δείτε αγαπημένους φίλους, να προσεγγίσετε οι αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία, να περάσετε όμορφα και πρόσχαρα οι ζευγαρωμένοι με το ταίρι σας, να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες, βγάζοντας την σχέση σας από την στασιμότητα και την πλήξη. Αναζητήστε την σιγουριά και την ασφάλεια του δεσμού σας, μην πιστεύετε στις διαδόσεις και τα κακόβουλα σχόλια.

Σκορπιός

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τα προσωπικά πλάνα που έχετε για σήμερα φίλοι Σκορπιοί με την εύνοια του τριγώνου Άρη/Ποσειδώνα να αναδεικνύει τα εσωτερικά σας ταλέντα και να τονίζει το φιλότιμο και την προθυμία σας να βοηθήσετε τα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σας. Διαθέτετε φωτεινές ιδέες και αξιοζήλευτη έμπνευση, εκμεταλλευτείτε την γρήγορη αντίληψή σας για να προλάβετε κάποιες ερωτικές ραδιουργίες που στήνονται πίσω από την πλάτη σας.

Τοξότης

Είναι η ιδανική ημέρα αγαπητοί Τοξότες, για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες με ευνοϊκούς όρους, για να κάνετε μια σημαντική συμφωνία που από καιρό μεθοδεύετε, να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με τους φίλους σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η τύχη είναι στο πλευρό σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός σας ταλαιπωρεί, ρισκάρετε οι αδέσμευτοι με ένα υπέροχο φλερτ, ίσως είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Αιγόκερως

Μην γίνεστε περισσότερο γενναιόδωροι από ότι πρέπει σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, μην σπαταλάτε ενέργεια και δημιουργικότητα στην δουλειά σας αν κρίνετε πως δεν θα δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, κάντε λίγο τα στραβά μάτια στις μικρολεπτομέρειες και τις ιδιοτροπίες των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Διαθέστε λίγη από την υπομονή σας για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, για να χαλαρώσετε με τα θέλω του άλλου σας μισού.

Υδροχόος

Με την τρυφερή και φλογερή Σελήνη στον Λέοντα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε περισσότερη διάθεση για έρωτα, για παιχνίδια με την ζωή και τους φίλους σας, παρά όρεξη και κέφι για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την στάση και την συμπεριφορά σας στους ανωτέρους σας ή στα άτομα που έρχεστε σε άμεση επικοινωνία, γιατί μπορεί να χαρακτηρίσουν την ανεμελιά σας, σαν ανευθυνότητα και ανικανότητα.

Ιχθύς

Ότι κι αν σας ζητήσουν να κάνετε επιπλέον σήμερα στην δουλειά σας φίλοι Ιχθύες, μην δεχτείτε να το φέρετε εις πέρας χωρίς απολαβές και το ανάλογο κέρδος, αποφύγετε την οποιαδήποτε φιλική και επαγγελματική εκμετάλλευση, δείξτε στους ανθρώπου που σας περιβάλλουν πως δεν είσαστε κακοί και στριμμένοι, αλλά δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιούνται άδοξα τα ταλέντα, η αξιοσύνη και οι ικανότητές σας. Περάστε στο ταίρι σας το πιο τρυφερό μήνυμα αγάπης, για να νιώσει την αφοσίωση και το πάθος σας.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 26/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 26/06 για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-u-WUnCYrBW4/WVBSeJKB_kI/AAAAAAAE1IU/kcoe0_qFfkEB0Ygn-B160J4L9UKmcYpmgCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-u-WUnCYrBW4/WVBSeJKB_kI/AAAAAAAE1IU/kcoe0_qFfkEB0Ygn-B160J4L9UKmcYpmgCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2606.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2606.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy