Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 25/6 για όλα τα ζώδια

SHARE:Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία

Σήμερα, σχηματίζεται ένα τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τον Καρκίνο με τον Δία από τον Ζυγό, μια όψη που χρειάζεται προσοχή. Ο θυμός δεν εκφράζεται με αποτελεσματικό τρόπο στο ζώδιο του Καρκίνου και τείνουμε να τον εσωτερικεύουμε ή να ξεσπάμε με έμμεσους τρόπους στους άλλους, κάτι που διογκώνεται από το τετράγωνο με τον Δία. Παράλληλα, ίσως να αδυνατούμε να αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες για να εξελίξουμε σχέσεις και συνεργασίες ή να περιμένουμε από τους άλλους να προχωρήσουν στις κινήσεις που εμείς επιθυμούμε, κάτι που όταν δε γίνεται, μας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Καλό είναι να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας άμεσα και αποφασιστικά και να προχωρήσουμε μόνοι μας σε ενέργειες που μας φτάνουν πιο κοντά στους στόχους μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Μην υπερβάλλετε σήμερα φίλοι Κριοί με απαιτήσεις και επιθυμίες που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δεν θα ικανοποιηθούν αφού επηρεάζονται από το τετράγωνο του Δία με την Άρη, μην δημιουργείτε προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας, μόνο και μόνο για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας. Αφήστε τα πράγματα στην σχέση σας να κυλήσουν ομαλά, πάρτε τρυφερές πρωτοβουλίες, μην δεσμεύεστε με όρκους που δεν θα κρατήσετε ποτέ.

Ταύρος

Ίσως έρθετε αντιμέτωποι σήμερα αγαπητοί Ταύροι με διάφορες προκλήσεις και παγίδες που είτε προέρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και τους φίλους σας, είτε έχουν να κάνουν με μπερδέματα και διαφωνίες με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο. Προτιμήστε να χαλαρώσετε έστω κι αν είναι τόσο δύσκολο να το καταφέρετε, να δείξετε αδιαφορία στις έντονες συζητήσεις και τις έκρυθμες καταστάσεις με τους γύρω σας, παρά να δημιουργήσετε ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Σκεφτείτε πως δεν σας συμφέρει από την μία πλευρά να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους έμπιστους φίλους σας φίλοι Δίδυμοι και από την άλλη να μην μπορείτε να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και τις σημαντικές σας αποφάσεις. Το μαχητικό πνεύμα και η γρήγορη σκέψη σας είναι σε θέση να σας βγάλουν από τυχόν δύσκολες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, μην εμπιστεύεστε ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια χωρίς υπόβαθρο.

Καρκίνος

Υπερδιέγερση και υπερβολική διάθεση για να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ανάγκες σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και ίσως δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για να κερδίσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ η υπομονή και η εποικοδομητική επιμονή, σας φέρνουν αντιμέτωπους με ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και το ταίρι σας. Το τετράγωνο Δία/Άρη σας κάνει αισθησιακούς και δοτικούς στον δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε το.

Λέων

Ξεσηκώνεστε σήμερα φίλοι Λέοντες με την παρότρυνση των φίλων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, για μια κοντινή διαδρομή, για ένα κυριακάτικο περίπατο, για ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές στο περιβάλλον που κινείστε. Αποφύγετε να θυμώνετε με το παραμικρό και να ρίχνετε τις ευθύνες στον ερωτικό σας σύντροφο για ότι απρόβλεπτο και αν συμβεί, μετριάστε τα νεύρα και το πείσμα σας, τον παρορμητισμό και την ζήλεια σας, χαλαρώνοντας ειδυλλιακά και στοργικά στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα αγαπητοί Παρθένοι, για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και ίσως προκαλέσετε με την σιγουριά και την υπερβολική σας αισιοδοξία, κάποια σχόλια και κριτικές από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Όσο κι αν πιστεύετε ότι μπορεί να βλάπτει την σχέση σας η μουντάδα και η στασιμότητα, άλλο τόσο διστάζετε να κάνετε ένα προοδευτικό, επόμενο βήμα στον δεσμό σας, μην τα βάζετε με το ταίρι σας, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα φίλοι Ζυγοί, με το τετράγωνο του Δία από το ζώδιό σας με τον Άρη, να έρθουν κάποιες τρικυμίες συνεννόησης και φουρτούνες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας φίλους, τα πρόσωπα της οικογένειας σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να μην υπερβάλλετε και να μην επιμένετε πως έχετε πάντα δίκιο, να μην προκαλείται το μένος και τον θυμό των γύρω σας κάνοντας οτιδήποτε σκέφτεστε με παρορμητισμό, ενθουσιασμό αλλά καθόλου λογική ή ρεαλισμό.

Σκορπιός

Κάντε υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται θα πρέπει να είναι το σύνθημά σας αγαπητοί Σκορπιοί, μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μην γίνεστε ανυπόμονοι να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σήμερα, είναι πιθανό να εξάρει τις ευαίσθητες χορδές της ζήλειας και της αμφιβολίας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην φαντάζεστε πράγματα χωρίς να έχετε αποδείξεις, μην δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο.

Τοξότης

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τροφοδοτεί φίλοι Τοξότες τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενθαρρύνει τις θετικές σας σκέψεις και την συναισθηματική σας φαντασία και σας φέρνει πολύ κοντά με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Απολαύστε σήμερα την ελευθερία σας, τονώστε τον δεσμό σας με τρυφερές στιγμές, ομορφύνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με την φρεσκάδα και την ζωντάνια σας χωρίς να υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις σας, αλλά κρατώντας το μέτρο με όλους και με όλα.

Αιγόκερως

Δεδομένου ότι είσαστε αρκετοί επιρρεπείς αγαπητοί Αιγόκεροι, στην υπερβολική συμπεριφορά και στις αυθόρμητες αποφάσεις που μπορεί να ενοχλούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, είναι προτιμότερο να αφήσετε τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές στους άλλους, παρά να δημιουργηθούν αντιδράσεις χωρίς επιστροφή στο περιβάλλον που κινείστε. Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη, πυροδοτεί ριψοκίνδυνες αντιδράσεις στον δεσμό σας, για αυτό χαμηλώστε τους τόνους και φλογίστε το πάθος.

Υδροχόος

Θέλετε να αποδείξετε πρωτίστως στον εαυτό σας και δευτερευόντως στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν αγαπητοί Υδροχόοι, πως μπορείτε σήμερα να καταπιαστείτε με τα πάντα, χωρίς να κάνετε το παραμικρό λάθος και να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί. Αναδείξτε τα αναρίθμητα ταλέντα και τις ικανότητές σας οι ζευγαρωμένοι, μεταδώστε στο ταίρι σας την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να φλερτάρετε με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Η σημερινή Κυριακή σας είναι αρκετά περιπετειώδης φίλοι Ιχθύες, γιατί αυτό που νιώθετε το εκφράζετε χωρίς φόβο και δισταγμούς στους αγαπημένους φίλους και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, ακόμα και αν η γνώμη που εξωτερικεύετε δεν συμβαδίζει με τις επιλογές των γύρω σας. Αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας, για τις πράξεις, τις σκέψεις και τα λόγια σας και ίσως προκαλέσετε με την επιμονή και την εμμονή σας εκρήξεις και διαφωνίες με το ταίρι σας.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 25/6 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 25/6 για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-9Y0e7rbcfWc/WU9Z2AW6UII/AAAAAAAE1EI/6_DsfM2-Mus5_n3PXk9IN-bjEWiG3x-bACLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-9Y0e7rbcfWc/WU9Z2AW6UII/AAAAAAAE1EI/6_DsfM2-Mus5_n3PXk9IN-bjEWiG3x-bACLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/256.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/256.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy