Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 24/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:


Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα υπάρξει ένας εποικοδομητικός συνδυασμός ευαισθησίας και δραστηριοποίησης , οργώνονται οι κοινωνικές ομάδες ενδυναμώνονται οι κοινοί σκοποί. Στα επαγγέλματα του πνεύματος έρχονται επιτυχίες, η φαντασία θα είναι δημιουργική, την εμφάνιση τους θα κάνουν εμπνευσμένες ιδέες. Οι χαρακτήρες που έχουν καλλιεργήσει τη διαίσθηση και τη διανόηση τους θα φτάσουν σε υψηλό νοητικό επίπεδο, θα είναι σε θέση να αντιληφτούν και να κατανοήσουν τις προθέσεις των συνομιλητών τους. Με τη Νέα Σελήνη, τακτοποιούνται οικονομικές εκκρεμότητες, μπαίνουν σε προγράμματα δάνεια και οφειλές. Στόχος θα είναι η ψυχολογική ηρεμία, η ασφάλεια και η σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Μειωμένες θα είναι κινήσεις ή επιλογές ρίσκου, η παρορμητικότητα θα είναι ελεγχόμενη.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα καταλαγιάσει την ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας. Στις πράξεις σας υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις, θα κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που επιθυμείτε. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

Ταύρος

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας, θα καταφέρετε να πείσετε, θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ώριμη θα κάνει τη σκέψη σας , διαίσθηση και διανοητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στη λογική, ανάγκη σας θα είναι η στάθμευση και η ασφάλεια. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας χωρίς αναστολές, θα πλησιάσετε και θα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακμαία την ψυχολογία σας , σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις ψυχρές διαπραγματεύσεις. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε χωρίσει για ανούσια αιτία.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων, αν έχετε καινούργιες εργασιακές ή οικονομικές προτάσεις, σας παροτρύνω να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας, η προσγειωμένη επαγγελματική σας στάση θα ανοίξει διόδους νέων συνεργασιών. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάτε. Φανείτε τολμηροί, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, ίσως να επιλέξετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, και όχι να ρισκάρετε να προχωρήσετε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει.

Τοξότης


Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, σε ερωτικά θέματα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική της δέσμευσης. Σκεπτόμενες θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ισορροπήσει τα τυχόν ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, θα νιώσετε ανάγκη για σταθερότητα, τόσο ερωτική, όσο και επαγγελματική. Συναισθηματική ωριμότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας γεγονός που θα σας γλυτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα θα δώσει λύσεις σε τυχόν παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα με το ταίρι σας θα ζήσετε θερμές ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος


Σοβαρούς, συγκρατημένους και ρεαλιστές θα σας κάνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Παίρνετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο με κοινωνικό γόητρο, σοβαρές θα είναι οι βλέψεις που θα έχει για εσάς, σας συμβουλεύω να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ενδυναμώσει τη διαίσθηση σας, θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Ανοίγεται νέα ερωτική περίοδος, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια, θα νιώσετε σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 24/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 24/06 για όλα τα ζώδια
https://4.bp.blogspot.com/-OZjMlfioGaU/WU353yhASHI/AAAAAAAE0_Q/gTPaM-yO1XIB9ZXFRj4b4cn2qEaEeMwRwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-OZjMlfioGaU/WU353yhASHI/AAAAAAAE0_Q/gTPaM-yO1XIB9ZXFRj4b4cn2qEaEeMwRwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2406.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2406.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy