Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο

Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας αρχικά αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη που μας φέρνει περιορισμό, αφού ίσως λόγω κάποιων υποχρεώσεων, δε μας επιτρέπεται να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, που ικανοποιούν την περιέργεια και την παιχνιδιάρικη διάθεσή μας. Παράλληλα, ίσως να υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα στη συναισθηματική έκφραση ή να υπάρξουν προβλήματα με αρσενικές ή πατρικές φιγούρες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου, η οποία φέρνει ένα κύμα απελευθέρωσης. Ο περιορισμός αντικαθίσταται από μια ανάγκη για ελευθερία και κοινωνικοποίηση, εκφράζουμε την ατομικότητα και την ανάγκη μας για περισσότερη ανεξαρτησία. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους. Σε χώρο διασκέδασης δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές.

Ταύρος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, η επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν θα είναι ιδιαιτέρως τυχερή, θα καταφέρετε να βρείτε σταθερή δουλειά με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου καθώς και μια αποκαλυπτική μεταξύ σας συζήτηση, θα αλλάξει δεδομένα και συνθήκες ανοίγοντας νέο ορίζοντα στην ερωτική σας πορεία.

Δίδυμοι

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, αλλαγές θα προκύψουν στα δεδομένα της καθημερινότητας σας, καταφθάνουν τυχερά επαγγελματικά ανοίγματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Στα ερωτικά σας, απρόοπτο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε.

Λέων

Κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ένα πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Παρθένος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ερωτικά σας, αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ζυγός

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αισιόδοξα, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, ενδέχεται να δοθούν νέες υποσχέσεις που θα έχετε τη δύναμη να τις τηρήσετε.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μην καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, οι ανασφάλειες σας θα κατασκευάσουν σενάρια και εκδοχές βασιζόμενες στην αρνητική όψη των καταστάσεων. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγαίνετε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, τολμηρή και αποφασιστική θα γίνει η δράση σας. Στα ερωτικά σας κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει θετικό κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

Τοξότης

Σήμερα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στόχος σας θα είναι η ψυχολογική σας ανανέωση, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα μηνιαία σας έσοδα, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες ή έντονους προβληματισμούς. Θα αναζητήσετε την φιλική παρέα, δεν θα απορρίψετε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συνευρέσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απαισιοδοξίες και προκαταλήψεις θα φέρουν δυσκολία στην επικοινωνία σας, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, φοβικοί ίσως και αδιάλλακτοι. Για την ώρα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, με τη Σελήνη εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξει γεγονός-έκπληξη, κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο απαισιόδοξη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και τα ψυχικά αδιέξοδα, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές ή αδυναμίες. Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μην το ρίξετε σε απαισιόδοξες σκέψεις, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ερωτικές βλέψεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Για τους ερωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2745,Ελλάδα,2104,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2633,Κόσμος,1425,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,999,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,996,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-JL491DMwg_g/WUxqIlCpUhI/AAAAAAAE09Q/JR6qQff36dEk2hdf0gCtFb7Z9BAcRJi8gCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-JL491DMwg_g/WUxqIlCpUhI/AAAAAAAE09Q/JR6qQff36dEk2hdf0gCtFb7Z9BAcRJi8gCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/23.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/23.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy