Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 22/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:


Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους


Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. Από τη θέση αυτή μας κάνει επικοινωνιακούς και υπερκινητικούς, ενώ παράλληλα οξύνει την περιέργειά μας. Θα έχουμε την ανάγκη να συλλέξουμε νέες πληροφορίες και να μάθουμε καινούρια πράγματα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να κοινωνικοποιηθούμε.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία

Η πρώτη όψη που σχηματίζει από το ζώδιο των Διδύμων είναι ένα τρίγωνο με τον Δία, το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο την εξωστρέφεια και την ενεργητικότητά μας. Ευνοούνται τα ταξίδια, θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, καθώς και οτιδήποτε αφορά την μάθηση και την γνώση, ενώ από την άλλη, πολλαπλασιάζονται οι νέες γνωριμίες και οι ερωτικές ευκαιρίες. Θετική επιρροή δέχονται οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ίσως να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύγχυση. Ένα δίλλημα που μας μπερδεύει ή κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες που λαμβάνουμε, είναι πιθανό να μας δημιουργήσουν την ανάγκη να αποτραβηχτούμε από τους άλλους και να περάσουμε χρόνο με τον εαυτό μας. Καλό είναι να βρούμε τρόπους να χαλαρώσουμε και να ψυχαγωγηθούμε. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο από το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα είστε εξοπλισμένοι με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και αντοχή, θα ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις υποσχέσεις που θα αναγκαστείτε να δώσετε. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας υποθέσεων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, ωστόσο η εσωτερική πίεση που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα σας. Ίσως να φανείτε κάπως αρνητικοί για οικογενειακές συγκεντρώσεις, θα προτιμήσετε να βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ταύρος

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Δία θα φανείτε πρόθυμοι, εργατικοί και αποτελεσματικοί, με τις ενέργειες σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να παρεκκλίνετε από τους προγραμματισμούς σας. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα βρείτε κατανόηση και συνεννόηση. Σοβαρές υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Δίδυμοι

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας ενδυναμώνεται η θέληση σας, οχυρώνονται οι απόψεις σας για τον ίδιο σας τον εαυτό. Σε επαγγελματικά θέματα θα εμφανιστείτε δυναμικοί, οξυδερκείς και αποφασιστικοί. Θα χρειαστεί να κοπιάσετε, στα νέα ανοίγματα την εμφάνιση τους θα κάνουν ανταγωνιστές, ωστόσο η μεθοδικότητα σας θα σας οδηγήσει στην προσδοκώμενη επιτυχία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα ανασύρει στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, αλλά ευτυχώς η μικρή διάρκεια αυτής της συναισθηματικής σας κατάστασης θα αφήσει ανεπηρέαστες τις αποφάσεις και τη δράση σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Δία, η διάθεση σας να επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα θα καρποφορήσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο προαγωγής. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις.

Λέων

Η εμφάνιση της Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει φιλόδοξους και δημιουργικούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία λύνονται τα εμπόδια σχετικά με ένα επαγγελματικό άνοιγμα που αναμένατε, περνά σε ανοδική πορεία όχι μόνο η ψυχολογία σας αλλά και η οικονομικής σας κατάσταση. Επιστρατεύστε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ανάλογο των προσπαθειών σας. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις για φιλικές εξόδους, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Παρθένος

Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους ενδεχομένως να γίνουν κάπως ανταγωνιστικές οι διαθέσεις σας, ανάγκα για διεκδίκηση θα συνεπάρει τις πράξεις σας. Προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια σας καλό θα είναι να μην ανεβάσετε πολύ ψηλά τον πήχη. Στα οικονομικά σας θα προκύψει αισιόδοξο άνοιγμα, η διαχείριση σας θα αποδειχτεί κερδοφόρα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία συνετή και ώριμη στάση θα κρατήσετε σε ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων, με δική σας παρέμβαση θα εξομαλυνθούν καταστάσεις που δημιουργούσαν εντάσεις.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους το ανήσυχο και άστατο πνεύμα σας θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Νέες ιδέες θα ξεπροβάλουν στη σκέψη σας, θα είστε σε θέση να την παρουσιάσετε ή να τις προωθήσετε με τον σωστό τρόπο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ορμητικότητα σας θα κινηθείτε με σύνεση, δε θα βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα σας αναστατώσει, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε και να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει εγρήγορση στις κινήσεις σας και ορμητικότητα στις αντιδράσεις σας. Θετικοί θα είστε στην νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας πολύ πιο γρήγορα από ότι θα υποσχεθείτε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε σε υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, θα είστε σε θέση να συμπεριφερθείτε με την απαιτουμένη ψυχραιμία, λύνετε ζητήματα που από καιρό ταλαιπωρούν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Δία, νέες φιλοδοξίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα είστε εξοπλισμένοι με αποφασιστικότητα, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι θα είστε στους στόχους σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε μέσα στον χώρο εργασίας σας, δεν αποκλείεται να σημειωθεί χρηματική αύξηση. Επεκτείνονται οι δουλειές σας και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, προσοχή όμως, μην φορτωθείτε με υποχρεώσεις που η διεκπεραίωση τους σας κουράσει σωματικά και πνευματικά, αποφύγετε το φόρτο εργασίας.

Αιγόκερως

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Δία καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα συνοδευόμενο με μια αρκετά ικανοποιητική χρηματική προσφορά. Απαλλάσσεστε απ ένα βάρος που χαλούσε τη διάθεση σας ενδεχομένως να σας έκλεινε τον δρόμο για δράση ή για ουσιαστικές αποφάσεις. Απελευθερώνεστε συναισθηματικά, παίρνετε τον έλεγχο της ζωή σας , κυρίαρχος των επιλόγων σας θα είστε εσείς. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, θα παραμείνει στην ερωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι αρχικά θα υπολογίσετε.

Υδροχόος

Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα διεγείρει τις πνευματικές σας ικανότητες, η διορατικότητα σας θα λύσει τυχόν κόμπους στην επικοινωνία σας. Αυθορμητισμός θα διακρίνει τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, στην αισιόδοξη διάθεση σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για να σας αποκαλύψει αλήθειες, που θα είναι ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε με τολμηρά βήματα, αλλάζουν οι ερωτικές σας βλέψεις.

Ιχθύς

Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα διεγείρει τις πνευματικές σας ικανότητες, η διορατικότητα σας θα λύσει τυχόν κόμπους στην επικοινωνία σας. Αυθορμητισμός θα διακρίνει τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, στην αισιόδοξη διάθεση σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για να σας αποκαλύψει αλήθειες, που θα είναι ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε με τολμηρά βήματα, αλλάζουν οι ερωτικές σας βλέψεις.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 22/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 22/06 για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-5Eff6LaDxcs/WUscRW9S8zI/AAAAAAAE06Q/GsbkWXHF6Vc9e-qugJv0PD5GfAuoyqwiwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-5Eff6LaDxcs/WUscRW9S8zI/AAAAAAAE06Q/GsbkWXHF6Vc9e-qugJv0PD5GfAuoyqwiwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2206.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2206.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy