Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, σήμερα 21/06

SHARE:Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο

Από τις 21 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, διαλλακτικότητα θα υπάρξει στις συζητήσεις, συνεννόηση και συνένωση θα είναι το αποτέλεσμα των συνομιλιών. Οργώνονται οι κοινωνικές ομάδες, ενδυναμώνονται οι αξίες, πράξεις ανθρωπισμού και αλληλεγγύης θα τονώσουν τους κοινωνικούς δεσμούς. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες θα είναι ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, η ευαισθησία τους θα ενισχύσει το κοινωνικό τους πνεύμα. Σε αισθηματικά ζητήματα την εμφάνιση τους θα κάνουν σκέψεις επισημοποίησης και δέσμευσης, τώρα πρωταρχικό μέλημα θα είναι η ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία. Περιορισμένη θα είναι η διάθεση για οικονομικά ρίσκα, οι τολμηροί χαρακτήρες θα σκεφτούν πολύ καλά τις κινήσεις και τα επαγγελματικά τους άλματα. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, έρχονται επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, καινούργιες γνωριμίες θα έχουν εποικοδομητική κατάληξη.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Αφιερώστε την σημερινή μέρα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες του σπιτιού σας φίλοι Κριοί, μην αποφεύγετε να κάνετε εκκαθαρίσεις στους χώρους αλλά και στα αντικείμενα που σας θυμίζουν εικόνες του παρελθόντος που θέλετε να ξεχάσετε. Σκεφτείτε τι σας λείπει περισσότερο και αντικαταστήστε το άψυχο υλικό με καινούρια αντικείμενα, και το έμψυχο με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, εκδηλώστε τις κρυφές σας επιθυμίες και τους πόθους σας στον ερωτικό σύντροφο οι ζευγαρωμένοι.

Ταύρος

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο αγαπητοί Ταύροι, ανοίγουν οι σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας σας με τους συνεργάτες σας και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, αισθάνεστε έτοιμοι να εξωτερικεύσετε ότι υπάρχει στο μυαλό και στις σκέψεις σας, διαθέτετε χρόνο από την καθημερινότητά σας για να προσεγγίσετε νέους στόχους και να προωθήσετε τα σχέδια και τα πιστεύω σας. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα λάμψης και γοητείας, ο δεσμός σας συνοδεύει με ζεστασιά τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν σήμερα να στρέψετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας φίλοι Δίδυμοι στα θέματα εκείνα που αφορούν μια σημαντική, προσωπική συμφωνία, έναν οικονομικό διακανονισμό, μια επαγγελματική παρεξήγηση που έχει δημιουργήσει εντάσεις στην δουλειά σας, στις κοινωνικές σας συνδιαλλαγές και τις συναισθηματικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσετε για ένα ζήτημα που επηρεάζει τον δεσμό σας, φέρνουν ευτυχία και ζωντάνια στη σχέση σας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, κάνοντας σύνοδο με τον Ερμή που επίσης γνέφει στα δικά σας χωρικά ύδατα αγαπητοί Καρκίνοι, οπότε η επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα γίνεται πιο ουσιαστική, πιο βαθυστόχαστη και περισσότερο ευαίσθητη, παρά λογική και τετραγωνισμένη. Υπάρχει διαύγεια στις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις που εκφράζετε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα που απολαμβάνετε άκρως τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

Λέων

Με την Σελήνη να κάνει ευνοϊκή σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα φίλοι Λέοντες, σηματοδοτούνται γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την δημιουργική σας σκέψη, με τις ιδέες σας και με τις προτάσεις που έχετε να κάνετε στους συνεργάτες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να εμφυσήσετε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα την συναισθηματική σας ζωή, να κάνετε ορθές επιλογές για το αύριο του δεσμού σας, γεφυρώνοντας το επικίνδυνο χάσμα που υπάρχει με το ταίρι σας.

Παρθένος

Δώστε περισσότερη αξία και σημασία σήμερα αγαπητοί Παρθένοι στις σημαντικές και μακροχρόνιες σχέσεις σας, είτε αυτές προέρχονται από το επαγγελματικό, είτε από το προσωπικό σας περιβάλλον, ξεχωρίστε τις ωφέλιμες και χρήσιμες προτροπές και συμβουλές που θα αντλήσετε από τα άτομα που θέλουν το καλό σας και κάντε πράξη όλες τις συναισθηματικές επιδιώξεις και τα ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εξαιρετική, τρυφερή γνωριμία.

Ζυγός

Αρχίζει ένα γόνιμο διάστημα φίλοι Ζυγοί που οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και η οικονομική σας άνοδος, απασχολούν όλο και περισσότερο τις σκέψεις σας, είτε λόγω του ορθόδρομου Δία στο ζώδιό σας, είτε γιατί πιστεύετε πως αξίζετε την προσωπική καταξίωση και την δικαίωση για τους κόπους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας στην ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι, δεχτείτε το τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας, επικοινωνήστε με το αντίθετο φύλο έχοντας γλυκύτητα, χαμόγελο και διπλωματία στους τρόπους σας.

Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον Καρκίνο αγαπητοί Σκορπιοί, εστιάστε σήμερα σε όλα εκείνα τα απλά αλλά σημαντικά, που θα γεμίσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με χαρά και επιτυχία, αποκτήστε καινούριες παραστάσεις και φρέσκιες εμπειρίες. Σχεδιάστε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, ανακαλύψτε νέους προορισμούς που θα ενισχύσουν την ζεστασιά και τον ρομαντισμό στην σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίστε με την φλογερή σας λίμπιντο ένα υπέροχο φλερτ.

Τοξότης

Ανακαινίστε σήμερα φίλοι Τοξότες θέματα και καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά, τα φορολογικά και τα επαγγελματικά σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το παρελθόν, βάλτε σε τάξη την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τις ατομικές σας ανάγκες και την εμφάνισή σας, τονίστε την εξωτερική σας λάμψη για να θέλξετε οι αδέσμευτοι το ενδιαφέρον ενός εξαιρετικού, φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε το άλλο σας μισό, έχοντας αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το αύριο της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Οι ευοίωνες πλανητικές συγκυρίες αγαπητοί Αιγόκεροι, σας προτρέπουν να δείξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στις πάσης φύσεως επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις, φροντίζοντας με συγκαταβατική, ήρεμη και ισορροπημένη συμπεριφορά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Κερδίστε με το σπαθί σας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και των οικείων σας, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με κατανόηση και αμοιβαιότητα συναισθημάτων, διώξτε από πάνω σας το άγχος και την πίεση.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει ένα σοβαρό και άκρως σημαντικό, επαγγελματικό ζήτημα φίλοι Υδροχόοι σήμερα, που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ευστροφία και εξυπνάδα ερευνώντας κάθε πτυχή της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στους χώρους που κινείστε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά μπορείτε, ψάξτε τις αλήθειες της καρδιάς του ερωτικού σας συντρόφου, μην αφήνετε δυσεπίλυτα ζητήματα να ταλαιπωρούν την σχέση σας, μην πλανάστε από ψεύτικες κολακείες και υποσχέσεις.

Ιχθύς

Αν περιμένατε εδώ και αρκετό διάστημα μια άμεση επαφή σας με ανώτερο πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, εξωτερικεύοντας τις ιδέες και τους στόχους σας. Στον συναισθηματικό τομέα μπαίνετε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση ζωής, που οι μεν ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε την τρυφερότητα και την στοργή του ανθρώπου που αγαπάτε, οι δε αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες να γνωρίσετε έναν υπέροχο, νέο έρωτα.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, σήμερα 21/06
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, σήμερα 21/06
https://4.bp.blogspot.com/-9KEt18mJDqg/WUmfAQpbPHI/AAAAAAAE02c/jLzUIfDN-RsNlihELfHlWnt2Jh01FLoXACLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-9KEt18mJDqg/WUmfAQpbPHI/AAAAAAAE02c/jLzUIfDN-RsNlihELfHlWnt2Jh01FLoXACLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2106.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/2106.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy