Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 19/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:


Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο


Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και σχηματίζει αρχικά ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Η όψη μας κάνει ιδιαίτερα παραγωγικούς και μας βοηθά να υλοποιήσουμε στόχους και προσωπικές επιθυμίες, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να εξελίξουμε ή να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα με στέρεες βάσεις.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή
Λίγο αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, μια ακόμη θετική όψη που ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Παράλληλα, μας βοηθά να ανακαλύψουμε νέες ιδέες που μας φτάνουν πιο κοντά στους στόχους μας και να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε εξάγωνο με τον Ήλιο

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε μια όψη συνόδου, η οποία ίσως να μας κάνει λίγο αντιδραστικούς ή να μας δημιουργήσει την ανάγκη να γίνουμε πιο αντισυμβατικοί και επαναστατικοί προς τους άλλους. Από την άλλη, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο, φανερώνει πως γινόμαστε υπερδραστήριοι και πως καταφέρνουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις, διατηρώντας την ατομικότητά μας. Τα ζώδια που δέχονται θετική επιρροή από τις όψεις της Σελήνης είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο

Η βραδιά κλείνει με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης. Τις μέρες αυτές, το συναίσθημα εκφράζεται καλύτερα, ενώ πρωταρχική γίνεται η ανάγκη για υλική ασφάλεια. Γινόμαστε πιο αισθαντικοί, κτητικοί και πεισματάρηδες, ενώ παράλληλα αναζητάμε περισσότερη σταθερότητα μέσα στις σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.ΚριόςΌτι κι αν προγραμματίζετε να κάνετε σήμερα, οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική αποστολή επιθυμείτε να φέρετε εις πέρας φίλοι Κριοί, θα τα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί η τύχη είναι στο πλευρό σας, γιατί διαθέτετε την λεκτική και την πρακτική επιδεξιότητα να κατακτήσετε τους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα, γιατί έχετε την αποδοχή και την εκτίμηση των κοντινών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε με την άψογη εμφάνιση σας ένα υπέροχο φλερτ.

ΤαύροςΧαλαρώστε και ηρεμήστε από τις έγνοιες και τις υπευθυνότητες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας αγαπητοί Ταύροι, αρπάξτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα και μεταμορφώστε την πλήξη και την ανία της ερωτικής σας ζωής, σε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι και τους οικείους σας. Κάντε μια σημαντική και σοβαρή κουβέντα στον δεσμό σας, επωφεληθείτε με την Σελήνη στο ζώδιό σας, για να πειραματιστείτε με τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

ΔίδυμοιΛειτουργείστε αγαπητοί Δίδυμοι με συνέπεια και ενθουσιασμό για να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και τα προσωπικά σας σχέδια, διαθέστε αυτοπεποίθηση στα πολυάριθμα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, για να οργανώσετε καλύτερα την δουλειά σας, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Οι ασταθείς όψεις της Σελήνης, ίσως δημιουργήσουν σήμερα αμφιβολίες για το ταίρι σας, πρωτοτυπήστε με το χιούμορ και την ζωντάνια σας, μην αφήνετε τις άσχημες στιγμές να αμαυρώνουν την σχέση σας.

ΚαρκίνοςΣκεφτείτε μόνο θετικά σήμερα φίλοι Καρκίνοι για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις τρικλοποδιές και τις παγίδες στον επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε χωρίς να υπάρχουν απώλειες, καβγάδες και έριδες με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Χρησιμοποιείστε τον καλό χειρισμό του λόγου και της επικοινωνίας με τους γύρω σας, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, επιστρατέψτε την γλυκύτητα και την ευγένεια σας για να αγκαλιάσετε με τρυφερότητα τον δεσμό σας.

ΛέωνΕίσαστε αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί σήμερα αγαπητοί Λέοντες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, η εβδομάδα σας αρχίζει με τις καλύτερες και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις, για να κερδίσετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση των δικών σας ανθρώπων, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή ενός υπέροχου φλερτ οι αδέσμευτοι, για να στολίσετε με το κέφι και την δοτικότητά σας τον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, για να φωτιστεί η ερωτική σας ζωή με σταθερότητα και ισορροπία.

ΠαρθένοςΕπιδιώξτε σήμερα φίλοι Παρθένοι με την Σελήνη Ταύρο, την ισορροπία, την αρμονία και την σταθερότητα σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής, της προσωπικής και της συναισθηματικής σας ζωής, κάνοντας την αρχή από τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην εγωιστεύετε και μην πεισμώνετε με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που ίσως προκύψουν σε ένα οργανωμένο σας σχέδιο, χαλαρώστε με τις απρόοπτες εκπλήξεις, επιστρατεύστε το κέφι και το χιούμορ σας

ΖυγόςΤο τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα και η σύνοδος που σχηματίζεται με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται σήμερα αγαπητοί Ζυγοί να εγείρουν τις ελπίδες σας για την συναισθηματική επανασύνδεση που περιμένετε με ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, για αυτό το λόγο μην επιτρέπετε στον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας να δημιουργήσουν την εικόνα της απόλυτης δοτικότητας, πριν φιλτράρετε με προσοχή τα δεδομένα που μπορεί να υπάρξουν για το άμεσο μέλλον, κρατήστε επιφυλακτική στάση και συμπεριφορά.

ΣκορπιόςΜια ημέρα που η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας στέκονται πάνω από όλους και από όλα είναι η σημερινή φίλοι Σκορπιοί, που αν λειτουργήσετε με διορατικότητα και ηρεμία σκέψεις, μπορείτε να εξασφαλίσετε την προσωπική και οικονομική σας καταξίωση, να δικαιώσετε τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Στον συναισθηματικό τομέα, τα πάντα λειτουργούν κάτω από τον αισθησιασμό, τον ερωτισμό και την φλογερή σας λίμπιντο, μην αφήσετε οι αδέσμευτοι να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα νέο, τρυφερό φλερτ.

ΤόξοτηςΜε την Σελήνη να παιχνιδίζει ευνοϊκά με τους υπόλοιπους πλανήτες στον τομέα της επικοινωνίας και της συνεννόησης με τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά, καταφέρνετε σήμερα αγαπητοί Τοξότες να βρείτε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας και τους οικείους σας, να μην σπαταλήσετε έστω και λίγα λεπτά από την αφοσίωση και το πάθος σας για το ταίρι σας, να αγκαλιάσετε τον δεσμό σας, έχοντας πίστη στα πολυάριθμα ταλέντα και τις ταξιδιάρικες ιδέες σας.

ΑιγόκερωςΑισθάνεστε περισσότερο συγκροτημένοι και ευδιάθετοι σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, λειτουργείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας περισσότερο με τον συναισθηματισμό και λιγότερο με τον ορθολογισμό σας, αποκτάτε το πάνω χέρι σε ζητήματα που αφορούν την ενότητα και την ομοψυχία στον δεσμό σας, δείχνετε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο ικανοί είσαστε για να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε έχετε αναλάβει με μαεστρία και διπλωματία, απομακρύνοντας από την σχέση σας τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις.

ΥδροχόοςΕκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης από την αρχή της εβδομάδας στα προσωπικά και τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν αγαπητοί Υδροχόοι, ξεπεράστε με μαεστρία και διπλωματικό τρόπο τις αντιξοότητες και τις φουρτούνες στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, επενδύστε σε μια ήρεμη κουβέντα ή συμφωνία με αγαπημένο σας άτομο ή το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι, μην αρνηθείτε μια πρόταση για καινούρια γνωριμία, εμβαθύνετε με σιγουριά σε ένα τρυφερό, καινούριο ειδύλλιο.

ΙχθύςΑντισταθείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές έρχονται αιφνιδιαστική στην επαγγελματική σας καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Ιχθύες σήμερα, μην επιτρέπετε να σας ανατρέποντα τα σχέδια και τα πλάνα από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς σοβαρές αιτίες, ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες, εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν μόνο το καλό σας. Όσο κι αν διαφωνείτε με το ταίρι σας για τις λεπτομέρειες της σχέσης σας, τόσο αισθάνεστε πως σας αγαπά και σας εμπιστεύεται.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1721,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,206,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,787,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,200,Ειδήσεις,2740,Ελλάδα,2094,Ενδιαφέροντα,1193,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,210,Κορυφαία,2619,Κόσμος,1416,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,292,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,551,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,210,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,137,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,460,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,91,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,992,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,178,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,992,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 19/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 19/06 για όλα τα ζώδια
https://4.bp.blogspot.com/-2VpqEKXRiE8/WUcYj8AFi7I/AAAAAAAE0uk/gLHztDQJZM49M0rKH5--0w0KorOmHQsNwCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-2VpqEKXRiE8/WUcYj8AFi7I/AAAAAAAE0uk/gLHztDQJZM49M0rKH5--0w0KorOmHQsNwCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1906.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1906.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy