Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 15/06 για όλα τα ζώδια

SHARE:Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο

Σήμερα, ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο από τον Τοξότη σε μια όψη αντίθεσης, η οποία δημιουργεί ένα δυσμενές σκηνικό στην ημέρα. Φαίνεται πως θα υπάρχει κάποιου είδους περιορισμός ή μπλοκάρισμα στις προσωπικές μας επιδιώξεις, ενώ ίσως κάποιο άσχημο κοινωνικό γεγονός να επηρεάσει τα σχέδιά μας. Παράλληλα, ενδέχεται κάποια επιπόλαια κίνηση να οδηγήσει σε δύσκολες συνέπειες ή από την άλλη, πιθανόν η έντονη ανάγκη μας να ασχοληθούμε με πιο ανάλαφρα και επιφανειακά πράγματα, να συναντά σθεναρή αντίσταση λόγω υποχρεώσεων. Τα ζώδια που χρειάζεται να προσέξουν είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, καταφθάνουν τυχερά συμβάντα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας χαρίσει ψυχική αρμονία γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά συμπλέγματα, ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα θα σας κάνει διορατικούς, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας. Ένα χρηματικό ποσό, μια νέα πρόταση συνεργασίας και ένα ερωτικό ραντεβού, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας.

Ταύρος

Προσανατολίζεστε και συντονίζεστε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά, κατά επέκταση και σε υποθέσεις συνεργασίας. Κινητικότητα θα υπάρξει στο πορτοφόλι σας, ένα σεβαστό χρηματικό πόσο θα λάβετε και ένα σχετικά ανάλογο θα ξοδέψετε για αγορές διαφόρων ειδών. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς προσοχή στην υπερκατανάλωση, αφήστε και κάτι στην άκρη, τακτοποιήστε χρηματικές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε να αυξηθούν.

Δίδυμοι

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ηρεμία και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, ο ευδιάθετος τρόπος συμπεριφοράς σας θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, αρμονία μέσα στην οικογένεια σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο ένα εμπόδιο λύνεται, παίρνετε την έγκριση που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε σε ένα μεγαλεπήβολο βήμα σας. Κινητοποιείστε τις ιδέες σας, προχωρήσετε άφοβα στα δυναμικά σας σχέδια, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας.

Καρκίνος

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας . Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η καλλιτεχνική σας τάση, η φαντασία σας θα αποδειχθεί δημιουργική και αποτελεσματική. Συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων θα είναι η κατάληξη των ενεργειών σας , ο ειρηνικός τρόπος προσέγγισης σας θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Πείτε ναι στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό γεγονός.

Λέων

Θετική και εποικοδομητική θα είναι η επιρροή της Σελήνης που βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο. Σταθερότητα, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να πράξετε σωστά. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, η στάση σας θα είναι εξωστρεφής και ανέμελη. Η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

Παρθένος

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς δεν θα καταφέρετε να περιορίσετε τον ρομαντισμό σας, η φαντασία σας ενδεχομένως να ξεφύγει απ τα συνειδητά όρια και να σας ταξιδέψει σε διαδρομές ίσως εκτός πραγματικότητας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας , θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, θα βοηθήσετε ένα κοντινό σας άτομο να βγει από ένα προσωπικό του αδιέξοδο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, φανείτε τολμηροί και δράστε συνειδητά.

Ζυγός

Ευαίσθητοι και συμπονετικοί θα εμφανιστείτε με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς, δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε τις τάσεις ρομαντισμού που θα σας διακατέχουν, ένα τυχαίο γεγονός θα σας οδηγήσει σε πράξεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Οι γύρω σας θα σας νιώσουν δεκτικούς, δοτικούς και πολύ θερμούς, σήμερα θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει πρόσωπο που έχει στόχο να γίνει βασικός πρωταγωνιστής στην καθημερινότητα σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας φέρνει τυχερές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους ίσως και όνειρα ζωής. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, με σωστό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, η θερμή συμπαράσταση σας σε πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας φιλικό και ψυχικό δεσμό.

Τοξότης

Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα φέρει ενθουσιασμό στη καρδιά σας και νέο πνεύμα στον τρόπο σκέψης σας. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις, θα περάσει τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει ενδυνάμωση φιλικών δεσμών, μια ξαφνική συνάντηση θα ανοίξει προοπτική επανένωσης με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό απαλλάσσεστε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ονειροπολήσετε, θα ηρεμήσετε, συνειδητά θα αποφύγετε τις βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, θα υπάρξει προσωπική επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Υδροχόος

Πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα φέρει οξυδέρκεια στη σκέψη σας, σωστή θα είναι η αντίληψη σας. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχτεί ένας επαγγελματικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη σχέσης.

Ιχθύς

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, οι χωρισμένοι θα είστε θετικοί στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 15/06 για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 15/06 για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-uvG-Q6pPEZY/WUHg3E6RyWI/AAAAAAAE0XU/cyyegpHqwKs8Ffm3JvY4MGj0ORrddqCJQCLcBGAs/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-uvG-Q6pPEZY/WUHg3E6RyWI/AAAAAAAE0XU/cyyegpHqwKs8Ffm3JvY4MGj0ORrddqCJQCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1506.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1506.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy