Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 13/06

SHARE:Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σχηματίζει ένα αέρινο τρίγωνο με τον Δία τη σημερινή μέρα, όψη που μας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και δραστήριους. Θα υπάρχει η διάθεση να ανταλλάξουμε απόψεις και να ανακαλύψουμε καινούριες ιδέες που θα μας εξελίξουν και θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Ευνοούνται επίσης οι νέες, ερωτικές γνωριμίες αλλά και οι συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων σε σχέσεις. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή όψη για να οργανώσουμε ένα ταξίδι ή τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τα ζώδια που δέχονται τη μεγαλύτερη εύνοια είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ενώ θετικά επηρεάζονται και οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Τι κι αν είναι σήμερα Τρίτη και 13, εσείς φίλοι Κριοί αποκτάτε την εύνοια των πλανητών και αναθαρρεύετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, σχεδιάζετε το άμεσο προσωπικό σας μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στα πολύπλευρα ταλέντα σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι εκείνο που ενισχύει την τρυφερότητα και την ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου και φέρνει την γαλήνη, την ισορροπία και την ευτυχία στον δεσμό σας, χωρίς προστριβές και εντάσεις.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν έρχονται στο φως σήμερα αγαπητοί Ταύροι και ίσως είναι εκείνα που θα καθορίσουν την καλή διάθεση και την εσωτερική σας ηρεμία, για αυτό αφουγκραστείτε τις συμβουλές και τις νουθεσίες των έμπιστων συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων και πάρτε σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Αγκαλιάστε με αμοιβαιότητα συναισθημάτων και στοργή το άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από ένα νεογέννητο φλερτ.

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σήμερα φίλοι Δίδυμοι, μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε τις καλύτερες προσφορές, συμφωνίες και συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Μην επιτρέπετε στο αμφίρροπο παρελθόν και στις άσχημες στιγμές με το ταίρι σας να επηρεάζουν αρνητικά την ενότητα της σχέσης σας, συζητήστε με νηφαλιότητα και διπλωματία τις αμφιβολίες και τους φόβους σας, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με περίσσια τρυφερότητα και απόλυτη αφοσίωση, κάντε σχέδια για το αύριο.

Καρκίνος

Ίσως το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αγαπητοί Καρκίνοι, σας αναγκάσει να δοκιμαστείτε με περισσότερο πολύπλοκα και δύσκολα θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να σας κάνει υπερβολικούς και απότομους στην συμπεριφορά σας απέναντι στους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην φοβάστε τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις στον δεσμό σας, ακολουθήστε το αλάθητο ένστικτο και την διαίσθησή σας, για να διώξετε τις αμφιβολίες και τους φόβους.

Λέων

Επωφεληθείτε από το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σήμερα φίλοι Λέοντες, για να ξεκαθαρίστε οριστικά τυχόν νομικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες με το κοντινό σας παρελθόν και να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες και όρους στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα το διαπιστώσετε για άλλη μια φορά οι μεν ζευγαρωμένοι απολαμβάνοντας την τρυφερότητα της σχέσης σας, οι δε αδέσμευτοι μαγνητίζοντας ένα υπέροχο ειδύλλιο.

Παρθένος

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Παρθένοι, να εξωτερικεύσετε στους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας τις ιδέες και τις σκέψεις σας, να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, κάνοντας τους άλλους γύρω σας και το ταίρι σας να θαυμάζουν την λάμψη και την γοητεία που εκπέμπετε. Κινηθείτε ευέλικτα και αποδοτικά και στην ερωτική σας ζωή, μην σπαταλάτε τα συναισθήματά σας σε άτομα που δεν τα αξίζουν.

Ζυγός

Αισθάνεστε φρέσκοι και ολοζώντανοι σήμερα φίλοι Ζυγοί, η διανοητική σας ευστροφία και η ανεβασμένη σας ψυχολογική διάθεση έχουν αντίκτυπο και στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείστε, καθώς και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, πράγμα που σας κάνει ακόμα πιο ευχάριστους και γοητευτικούς και στον ερωτικό σας σύντροφο. Η εύνοια των πλανητών είναι στο πλευρό των αδέσμευτων, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας, για να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

Σκορπιός

Δείξτε περισσότερη κατανόηση και ανοχή σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, στις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνανθρώπων σας, των συναδέλφων και των ατόμων που έχουν την ανάγκη σας, γίνετε περισσότερο φιλεύσπλαχνοι και ευαίσθητοι με το άλλο σας μισό, δίχως να παραμερίζετε τα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας. Φέρτε την ισορροπία και την ηρεμία στην συναισθηματική σας ζωή, ακούστε τα παράπονα και τα ερωτήματα του συντρόφου σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας να βαλτώνει από στασιμότητα και ανία.

Τοξότης

Ομαδικότητα και συναδελφικότητα χρειάζεται η σημερινή μέρα φίλοι Τοξότες, για να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους, για να κερδίσετε την οικονομική ανταμοιβή και την προσωπική καταξίωση που επιδιώκετε. Μην κάνετε του κεφαλιού σας στην ερωτική σας ζωή και μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε μια σημαντική συζήτηση ή πρόταση από τον σύντροφό σας αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας, μην προκαλείτε ανταγωνιστική διάθεση στον δεσμό σας.

Αιγόκερως

Ένας ιδιαίτερα έξυπνος χειρισμός που σκέφτεστε να κάνετε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι βέβαιο πως θα επιφέρει κέρδη από την δουλειά σας, αλλά και την συμπάθεια, την υποστήριξη και την εύνοια των συναδέλφων και των ανωτέρων σας. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και ισορροπήστε τον χρόνο σας ανάμεσα στην ερωτική και την προσωπική σας ζωή, δεχτείτε την συντροφικότητα και την ζεστασιά του δεσμού σας με χαρούμενη και ευτυχισμένη διάθεση, παρακάμψτε τις αντιξοότητες και τις παγίδες από την σχέση σας.

Υδροχόος

Με την Σελήνη να μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι, διαθέτετε περίσσια ενέργεια, ζωντάνια και εφευρετικότητα, για να κερδίσετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να αντέξετε και τις πιο σκληρές συνθήκες με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, για να αποτρέψετε μια επικίνδυνη στιγμή με το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι έχετε την γοητεία και την λάμψη να κεντρίσετε την προσοχή μιας θεσπέσιας, νεογέννητης γνωριμίας που μπορεί να γίνει άμεσα, η ιδανική σχέση.

Ιχθύς

Οι θετικές σας σκέψεις και οι ξεκάθαρες ιδέες σας ξεδιπλώνονται σήμερα η μία μετά την άλλη αγαπητοί Ιχθύες, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κεντρίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών σας και των αγαπημένων σας φίλων. Σκεφτείτε πως έχετε τον κατάλληλο τρόπο για να πείσετε τους γύρω σας για την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας, χρησιμοποιείστε τις αρετές και τα προτερήματά σας για να γοητέψετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από ένα εξαιρετικό φλερτ.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1723,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,209,Ειδήσεις,2743,Ελλάδα,2101,Ενδιαφέροντα,1194,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,426,Καιρός,142,Κινητά,211,Κορυφαία,2632,Κόσμος,1424,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,18,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,212,Ποδόσφαιρο,860,Πολιτική,630,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,138,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,462,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,92,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,997,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,995,
ltr
item
pestanea : Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 13/06
Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 13/06
https://1.bp.blogspot.com/-TwAfxc_BqPA/WT9CwSyKGVI/AAAAAAAE0Po/F_KPOx7Ob2YnSt9XUpD9qFr-bL2bkjOCwCLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-TwAfxc_BqPA/WT9CwSyKGVI/AAAAAAAE0Po/F_KPOx7Ob2YnSt9XUpD9qFr-bL2bkjOCwCLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1306.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1306.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy