Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, 10/06

SHARE:


Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ουρανό νωρίς το πρωί. Η όψη μας κάνει εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις, ενώ παράλληλα μας δημιουργεί την ανάγκη να ανακαλύψουμε ένα καινούριο νόημα στα πράγματα. Θα έχουμε την διάθεση να κάνουμε μελλοντικά σχέδια, να οργανώσουμε ταξίδια και να ασχοληθούμε με πνευματικές δραστηριότητες. Ευνοούνται οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω

Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Από τη νέα της θέση μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και στρέφει την προσοχή μας σε υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα. Θα μας απασχολήσουν θέματα καριέρας και ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε ότι αφορά σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και πατρικές φιγούρες. Από τη νέα θέση της Σελήνης επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Συναρπαστικό θα είναι το καινούργιο ερωτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα σας ενθουσιάσει.

Ταύρος

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του και θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω ουσιαστικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Στην ερωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία, δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω εποικοδομητικές εξελίξεις θα υπάρξουν, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Λέων

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω με σοβαρότητα θα χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, έντονη θα είναι η θέληση σας για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδος. Φανείτε τολμηροί στον ερωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Παρθένος

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και γεγονός επανασύνδεσης.

Ζυγός

Επιμονή, ρεαλισμός και σταθερότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα αναθεωρήσετε σχετικά με υποχωρήσεις στις οποίες προβήκατε στο παρελθόν. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, θα αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, οι αγορές σας ενδεχομένως να έχουν επενδυτική προοπτική. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό καταφθάνουν απρόοπτες και θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες σας, με την Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργική πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Τοξότης

Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο που θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Κινηθείτε αποφασιστικά, οι φιλοδοξίες σας θα βρουν τρόπο υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον ερωτικό σας τομέα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δε θα υπάρξει αποτυχία. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα σας ενθουσιάσει η νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνετε.

Υδροχόος

Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα έχετε διάθεση για συζητήσεις, διεκπεραιώσεις και διεκδικήσεις. Θα την κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να μιλήστε ξεκάθαρα στο ερωτικό σας ταίρι, για όσους από εσάς αναζητάτε δέσμευση περάστε σε ουσιαστικές προτάσεις.

Ιχθύς

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω έρχεται καινούργια επαγγελματική πρόταση συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο άμεσης επιτυχίας, ωστόσο προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα ανοίγματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες, είναι πολύ πιθανό να γίνει ξεκίνημα νέας σχέσης.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1805,Αναγνώστες,8,Άντρας,248,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,228,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,821,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,50,Διαφήμιση,1,Διάφορα,251,Ειδήσεις,2853,Ελλάδα,2200,Ενδιαφέροντα,1297,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,446,Καιρός,155,Κινητά,222,Κορυφαία,2848,Κόσμος,1537,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,159,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,578,Ομορφιά,149,Παιδεία,147,Παιδί,279,Πάσχα,16,Περιβάλλον,138,Περίεργα,234,Ποδόσφαιρο,889,Πολιτική,667,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,541,Σχέσεις,162,Τατουάζ,15,Τένις,47,Τεχνολογία,489,Υγεία,342,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,282,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1063,Media,578,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1065,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, 10/06
Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου, 10/06
https://1.bp.blogspot.com/-Isc_g_dE9yQ/WTuEIAcGrmI/AAAAAAAE0CI/56t5TIFsdxoR31-2nykhltOBbQB373M6gCLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-Isc_g_dE9yQ/WTuEIAcGrmI/AAAAAAAE0CI/56t5TIFsdxoR31-2nykhltOBbQB373M6gCLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1006.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/1006.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy