Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 08 Ιουνίου για όλα τα ζώδια

SHARE:


Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη
Σήμερα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου. Από τη νέα της θέση μας κάνει πιο εξωστρεφείς και αισιόδοξους, ενώ παράλληλα μας καλεί να αναζητήσουμε την ουσία στα πράγματα και να ασχοληθούμε με το πνεύμα μας. Ταξίδια, σπουδές και θρησκευτικά ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή

Στην πορεία της ημέρας η Σελήνη συναντά τον Ερμή από τους Διδύμους σε μια όψη αντίθεσης, η οποία φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την παιδεία και το εξωτερικό, εμπορικά ζητήματα καθώς και συνδιαλλαγές. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών θα είναι διάχυτη τις πρωινές ώρες, ενώ ίσως να υπάρξει και κάποιο δίλημμα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε. Την μεγαλύτερη επιρροή δέχονται οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αλλαγές θα αναζητήσετε, ανήσυχο θα είναι το πνεύμα σας. Σε ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο θα στοχεύσετε, τώρα διαφοροποιούνται τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αναστατώσεις στον αισθηματικό σας κόσμο, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή ερωτικής κατεύθυνσης.

Ταύρος

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, σήμερα ίσως να σας προκαλέσει εκνευρισμό πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη γι ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους έντονους διαλόγους, καλό θα είναι να μην φανείτε υπερβολικά οξύθυμοι. Με μεθοδικότητα και συγκέντρωση θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δεν θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές ή αγχωμένες. Αλλαγή στα ερωτικά σας πλάνα θα φέρει μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, θα δώσει ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στις συζητήσεις σας με συναδελφικά ή οικογενειακά πρόσωπα, αποφύγετε διχογνωμίες και λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς ενισχύοντας τις κυνηγητικές σας τάσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι προβληματισμοί ή τα διλλήματα. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, γι αυτό θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχος σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις. Σήμερα θα λύσετε πρόβλημα που σας κυνηγά από το παρελθόν, περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Λέων

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη την τάση για δυναμικές και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα αποδειχτεί ρίσκο αποδοτικό. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε πρόσωπα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις οικογενειακές ή ερωτικές συγκρούσεις.

Παρθένος

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά τον χρόνο. Σήμερα ίσως να εμφανίσετε μια τάση φυγής, θα σας κυριεύουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεση σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο του αντιθέτου φύλου, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε παρέα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ζυγός

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχυθεί το πείσμα και η αγωνιστικότητα σας, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, αποφύγετε τάσεις έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα νιώσετε. Σε περίπτωση που σας τύχουν αναποδιές να ξέρετε πως θα είναι περαστικές γι αυτό μην πέσετε σε εμμονές. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη νέες ιδέες θα φέρει στη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε διπλούς στόχους. Ερωτισμός θα κυριαρχεί τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας, το μυαλό σας θα είναι στις νέες ερωτικές περιπέτειες και όχι σε παλιές καταστάσεις.

Τοξότης

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να στοχεύσετε, θα είναι ανοιχτός ο δρόμος της διεκδίκησης και της επιτυχίας. Θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Οι συνθήκες για σας θα είναι ευνοϊκές σε θέματα εργασίας και σε χρηματικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε την τύχη που θα σας χαμογελάσει, περάστε σε τολμηρές διεκδικήσεις. Ερωτική και δεχτική θα είναι η στάση σας, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς και εσείς για εκείνο.

Αιγόκερως

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, σήμερα οι στοχευμένες σας πράξεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα εργασιακά σας δεδομένα. Ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας, προχωρήστε άφοβα και μην κάνετε πίσω, τώρα θα κατακτήσετε με μεθοδικό τρόπο στόχο, που είχατε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον , εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι.

Υδροχόος

Με την είσοδο της Σελήνη στον Τοξότη περνάτε σε νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητες σας υπερεκτιμώντας τις προσωπικές ικανότητες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηριχτεί στη βοήθεια σας. Στον ερωτικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Ιχθύς

Συναισθηματικές εντάσεις και επικοινωνιακές ρήξεις θα σας προκαλέσει η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ριζικά ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε την ολοκληρωμένη κατάληξη και να μην σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, σήμερα αν στοχεύσετε θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1805,Αναγνώστες,8,Άντρας,248,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,229,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,822,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,50,Διαφήμιση,1,Διάφορα,252,Ειδήσεις,2853,Ελλάδα,2200,Ενδιαφέροντα,1298,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,446,Καιρός,155,Κινητά,222,Κορυφαία,2850,Κόσμος,1539,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,159,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,578,Ομορφιά,149,Παιδεία,147,Παιδί,279,Πάσχα,16,Περιβάλλον,138,Περίεργα,234,Ποδόσφαιρο,889,Πολιτική,667,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,541,Σχέσεις,163,Τατουάζ,15,Τένις,47,Τεχνολογία,489,Υγεία,342,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,282,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,43,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1064,Media,578,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1065,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 08 Ιουνίου για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 08 Ιουνίου για όλα τα ζώδια
https://4.bp.blogspot.com/-H3QmXgNFCpc/WTilmAgSbCI/AAAAAAAEz8c/6k7d-kQc56s5acQBVnReKsTfDSgqtle6ACLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-H3QmXgNFCpc/WTilmAgSbCI/AAAAAAAEz8c/6k7d-kQc56s5acQBVnReKsTfDSgqtle6ACLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/08.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/08.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy