Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 06 Ιουνίου

SHARE:Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο

Από τις 6 Ιουνίου, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο και την παραμονή της εκεί ως τις 5 Ιουλίου, ευνοούνται οικονομικά ζητήματα, λύνονται κόμποι που προκαλούσαν καθυστερήσεις. Αγοροπωλησίες θα σας απασχολήσουν, κάποιοι θα αγοράσουν, κάποιοι άλλοι θα πουλήσουν, χρηματική κινητικότητα θα υπάρξει. Κερδοφόρες θα αποδειχτούν κινήσεις ή εγχειρήματα που έγιναν κατά την προηγουμένη περίοδο, εσείς που περιμένετε αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, νέα πάθη θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι τολμηροί χαρακτήρες θα ερωτευτούν, οι πιο διστακτικοί θα πάρουν την απόφαση να απελευθερωθούν. Επαγγελματικές έγνοιες και φόρτο εργασίας μπαίνουν στην άκρη, τώρα βασική επιθυμία θα είναι η πνευματική και σωματική ξεκούραση, θετική διάθεση θα υπάρξει για ταξίδια και γενικότερα για κινήσεις ή επιλογές που θα αποσκοπούν στην χαλάρωση και την ανανέωση.


Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Μιλήστε σήμερα φίλοι Κριοί με τους συνεργάτες σας για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, δίχως περιορισμούς και αμφιβολίες, εξωτερικεύστε τις βαθιές σας επιθυμίες για καλύτερους όρους στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα ρίξτε τους υψηλούς τόνους στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Διορθώστε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας στο ταίρι σας, ανιχνεύστε τις εσωτερικές αξίες του ανθρώπου που αγαπάτε και λιγότερο την πρακτική και λογική πλευρά του δεσμού σας.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται από σήμερα στο ζώδιό σας αγαπητοί Ταύροι, έρχεται η σταθερότητα και η σοβαρότητα στην δουλειά σας, στις συμφωνίες και τις συναλλαγές που έχετε προγραμματίσει, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, ανοίγοντας τον δρόμο στην καρδιά σας για να επιτύχετε την ιδανική σχέση. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, οι ζευγαρωμένοι γοητέψτε το ταίρι σας με τα πληθωρικά και αισθησιακά σας ταλέντα, με το πάθος και την απόλυτη αφοσίωση.

Δίδυμοι

Μην γίνεστε βιαστικοί και μην πιέζεστε ψυχολογικά φίλοι Δίδυμοι για να κατακτήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις και τα πιστεύω σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά και μην το βάζετε κάτω με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που ίσως αντιμετωπίσετε. Συζητήστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το μέλλον της σχέσης σας, μην θυμώνετε και μην γίνεστε εριστικοί.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο αγαπητοί Καρκίνοι, σηματοδοτεί την αρχή για ένα ευνοϊκό διάστημα που η ζωντάνια και το κέφι θα κατακλύσουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ασχοληθείτε περισσότερο με την καταγραφή των υποχρεώσεών σας και προσέξετε τις σπατάλες και τις καθυστερημένες πληρωμές, μην γίνεστε τόσο ευάλωτοι συναισθηματικά, αφεθείτε στην στοργή και την φροντίδα των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, αγκαλιάστε με τρυφερότητα τον δεσμό σας.

Λέων

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα φίλοι Λέοντες, απελευθερώνονται τα γνήσια και ειλικρινή σας αισθήματα στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενισχύεται το ένστικτο και η διαίσθησή σας, διαφαίνονται τα καλλιτεχνικά και τρυφερά σας ταλέντα. Ξυπνά και πάλι η ανάγκη σας για ενδοσκόπηση, φουντώνει η αγάπη και το πάθος για το ταίρι σας. Αν περιμένετε εδώ και καιρό μια επανασύνδεση, δεν αποκλείεται να πάρουν σάρκα και οστά οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας.

Παρθένος

Αρχίζετε να αισθάνεστε από σήμερα αγαπητοί Παρθένοι την επιθυμία και την ανάγκη για να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο στην δουλειά σας ή στην κοινωνική σας καθημερινότητα, έχοντας έμπνευση, οξυδέρκεια πνεύματος και αποφασιστικότητα να πετύχετε. Η συναισθηματική πλευρά της ζωής σας, γίνεται πιο γλυκιά, πιο μυστήρια και ίσως πιο ευάλωτη, οπότε φιλικές συμβουλές και συζητήσεις με κοντινά σας άτομα, είναι η καλύτερη διέξοδος για τις φορτωμένες σας σκέψεις και την σωματική σας κούραση.

Ζυγός

Σας δίνονται από σήμερα οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες να τονίσετε φίλοι Ζυγοί περισσότερο από ποτέ τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και την διπλωματία σας, να βοηθήσετε τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σας, να ακούσετε τα προβλήματα των φίλων σας και να βρείτε από κοινού λύσεις, ενώ την ίδια στιγμή ενσαρκώνεται η επιθυμία σας για να έρθει πολύ κοντά με μια ερωτική σχέση που τραυματίστηκε. Βρείτε την κατάλληλη αφορμή για να μιλήσετε με το ταίρι σας με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί αποκτάτε την εύνοια στις επαγγελματικές σας επιλογές, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, για ουσιαστικές αλλαγές στον τομέα των επιχειρήσεων και της μάθησης. Γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, νιώθετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε μια κοντινή, ρομαντική φυγή με το ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν, δίνοντας ελπίδες για το άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Είναι πιθανό να σας δημιουργηθεί φίλοι Τοξότες ο φόβος πως δεν θα πραγματοποιηθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα φιλόδοξα σχέδιά σας, ωστόσο η συνεχιζόμενη φροντίδα των αστρολογικών όψεων, δεν αφήνει τα όνειρά σας να πάνε χαμένα, ενισχύοντας την ίδια στιγμή την μαχητικότητά σας, για εποικοδομητικές, συναδελφικές και φιλικές συζητήσεις. Η συναισθηματική σας ζωή, γίνεται επικοινωνιακή, θερμή, αναγκάζοντας τον σύντροφό σας να εμπιστευτεί και τις επιθυμίες και το ένστικτό σας.

Αιγόκερως

Με τις επαγγελματικές προκλήσεις να είναι και σήμερα το πιο επίκαιρο θέμα της καθημερινότητάς σας φίλοι Αιγόκεροι και με τις σκέψεις σας να δυναμιτίζονται από σοβαρές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, ίσως φορτιστείτε συναισθηματικά και ψυχικά, ενώ προς το απογευματάκι, μια μυστική συνάντηση κοινωνικού ενδιαφέροντος, σας κάνει πιο ευέλικτους στις επιλογές σας, αλλά και προσεχτικούς με τους γύρω σας. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο με το ταίρι που αγαπάτε.

Υδροχόος

Χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο τον τρόπο που επικοινωνείτε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα φίλοι Υδροχόοι, να μετριάσετε τα τεράστια άλματα που κάνετε και να αρκεστείτε στο να οργανώσετε τις σκέψεις και τους στόχους σας, ή να βάλετε τάξη στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ο ερωτισμός και η αυτοπεποίθησή σας, βοηθούν το ταίρι σας να σας πλησιάσει με ζεστασιά και φροντίδα, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας, διώχνοντας μόνιμα τα διλήμματα από τον δεσμό σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες πρέπει να καταλάβετε σήμερα πως ο εαυτός σας έχει ανάγκες και επιθυμίες και χρειάζεται την φροντίδα σας, για αυτό το λόγο μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες συζητήσεις για την δουλειά σας και τα πιστεύω σας, προστατέψτε τα θέλω της καρδιάς σας από τις παγίδες και τις προκλήσεις. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά φροντίζει με τρυφερότητα και στοργή για την ηρεμία και την γαλήνη της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι έρχεστε πολύ κοντά με μια εξαιρετική νέα γνωριμία.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1728,Αναγνώστες,8,Άντρας,228,Άπόψεις,6,Αστεία,49,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,208,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,789,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,213,Ειδήσεις,2750,Ελλάδα,2107,Ενδιαφέροντα,1195,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,427,Καιρός,144,Κινητά,211,Κορυφαία,2638,Κόσμος,1432,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,293,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,79,Μπάσκετ,155,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,99,Οικονομία,553,Ομορφιά,142,Παιδεία,141,Παιδί,267,Πάσχα,16,Περιβάλλον,123,Περίεργα,213,Ποδόσφαιρο,861,Πολιτική,632,Πολιτισμός,10,Στίβος,56,Συνταγές,525,Σχέσεις,139,Τατουάζ,13,Τένις,46,Τεχνολογία,463,Υγεία,322,Χαλαρά,58,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,251,Alert,3,Apple,93,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,40,Games,33,Internet,175,Lifestyle,1004,Media,561,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,179,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,997,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 06 Ιουνίου
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης, 06 Ιουνίου
https://3.bp.blogspot.com/-Oj0BMnLYSqk/WTY66cvUf6I/AAAAAAAEzvU/z7z4aLVTvLY-fC0V6aLfdjeOMXwcN2FDACLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-Oj0BMnLYSqk/WTY66cvUf6I/AAAAAAAEzvU/z7z4aLVTvLY-fC0V6aLfdjeOMXwcN2FDACLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/06.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/06.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy