Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 04 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια

SHARE:


Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο


Με τον ερχομό του δυναμικού Άρη στον συναισθηματικό Καρκίνο διαφοροποιούνται οι επιθυμίες, οι προτεραιότητες, και οι αξίες. Τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, δραστηριοποιείστε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό. Τα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι, θα διεκδικήσετε την αρχηγεία, προσοχή σε συγκρούσεις και ρήξεις, η απαιτητική στάση θα φέρει προβλήματα και εντάσεις που καλό θα είναι να τις αποφύγετε. Τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λεοντές, Σκορπιοί, Υδροχόοι, θα επεκταθείτε και θα ολοκληρώσετε, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, προγραμματίζετε και οργανώνεστε. Από τις 4 Ιουνίου ως τις 20 Ιουλίου, με τον Άρη στον καρκίνο ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σχέσεις, σταθεροποιούνται οι ερωτικοί δεσμοί, κάποιοι θα προχωρήσουν σε οριστικοποιήσεις και επισημοποιήσεις.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Μια ημέρα με έντονες κοινωνικές και φιλικές δραστηριότητες είναι η σημερινή Κυριακή φίλοι Κριοί, που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να μην δημιουργηθούν καβγάδες και αψιμαχίες που ίσως προκαλέσουν σοβαρό ρήγμα στον δεσμό σας. Δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας και στους αγαπημένους σας με ανιδιοτέλεια και υπομονή, μην επιτρέπετε στις ομιχλώδεις καταστάσεις να επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σας.

Ταύρος

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι τους χειρισμούς και τις πρακτικές στα οικονομικά σας, μην ξοδεύετε παραπάνω από όσα μπορείτε για να ικανοποιήσετε πρόσκαιρες και ασήμαντες ανάγκες, ισορροπήστε το ισοζύγιο για να μην υπάρξουν έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Φέρτε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή διλήμματα παρουσιαστούν στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να πάει χαμένη μια εξαιρετική ευκαιρία για νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Επικεντρώστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι την προσοχή σας σε όλα εκείνα τα θέματα και τις καταστάσεις που αφορούν λάθη και εξαπατήσεις από το παρελθόν σας, μην επιτρέπετε να εκμεταλλεύονται τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Κάντε μια ήρεμη και καθοριστική κουβέντα με το ταίρι σας για τις αμφιβολίες και τις φοβίες σας, επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους φλογίζοντας το έντονο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Καρκίνος

Αναπτύξτε πρωτοβουλίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι που αφορούν στα συναισθηματικά κυρίως θέματα που σας απασχολούν, αλλά και στα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Ο Άρης από σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας και τονίζει τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις ερωτικές σας φιλοδοξίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, οι δε αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια τρυφερή, καινούρια γνωριμία.

Λέων

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σήμερα φίλοι Λέοντες, τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες, σας προτρέπει να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας καθημερινότητας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου σας μισού, μην κάνετε του κεφαλιού σας και μην εγωιστεύετε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας, δείξτε ανοχή και συγκαταβατική διάθεση στα διλήμματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας,.

Παρθένος

Κοινωνικές προκλήσεις και ίσως κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας συναναστροφές, είναι πιθανόν να αποπροσανατολίσουν σήμερα τις σημαντικές επιλογές και τις καθοριστικές σας αποφάσεις αγαπητοί Παρθένοι με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, αλλά και με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κακιώνετε και μην πεισμώνετε για τις μικρολεπτομέρειες.

Ζυγός

Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις σήμερα φίλοι Ζυγοί, τις όποιες προκλήσεις και κακοτοπιές συναντάτε στην δουλειά σας και στις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας ή με ένα σημαντικό για σας άτομο από τον φιλικό σας περίγυρο, μην μπλοκάρετε συναισθηματικά και μην φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με τρυφερότητα και φροντίδα.

Σκορπιός

Σκεφτείτε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεστε πανταχού παρόντες σε κάθε σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, να μην αφήνετε το ταίρι σας έρμαιο επικίνδυνων καταστάσεων και να μην δημιουργείτε με τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια σας προβλήματα επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους. Ρισκάρετε στον έρωτα οι αδέσμευτοι γοητεύοντας το αντίθετο φύλο με τα έμφυτα αισθησιακά σας ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Τοξότης

Μην δίνετε σήμερα το δικαίωμα στους κοντινούς σας ανθρώπους, στους φίλους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο φίλοι Τοξότες να πιστεύουν πως δεν είσαστε πλάι τους στις δύσκολες στιγμές, μην προκαλείτε εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση στο περιβάλλον που κινείστε, αντίθετα προσπαθήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας, με την ευστροφία του μυαλού σας και τους ευγενικούς σας τρόπους. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε τα τρυφερά χτυπήματα ενός έρωτα, πείτε ναι σε ένα υπέροχο φλερτ.

Αιγόκερως

Προτιμήστε να παρακάμψετε σήμερα τα δύσκολα ζητήματα που σας απασχολούν και τις προκλήσεις που προέρχονται από κακοπροαίρετα άτομα αγαπητοί Αιγόκεροι, γιατί με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, ίσως δημιουργηθούν εντάσεις και αψιμαχίες στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως η μέρα δεν σας βοηθά να δράσετε ψύχραιμα και απερίσκεπτα στην ερωτική σας ζωή, διώξτε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες από τον δεσμό σας, αφουγκραστείτε τα θέλω του άλλου σας μισού με στοργή και φροντίδα.

Υδροχόος

Με την Σελήνη και σήμερα στον φιλικό σας Ζυγό μπορείτε αγαπητοί Υδροχόοι να επενδύσετε στις μακροχρόνιες και δοκιμασμένες σχέσεις σας, να σαγηνέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο με τα αισθησιακά σας ταλέντα, να κερδίσετε το στοίχημα της αγάπης στον δεσμό σας, απομακρύνοντας τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Οι αδέσμευτοι εξελίξτε μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Ιχθύς

Είναι πιθανόν σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φίλοι Ιχθύες, να παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις ή λόγια που προέρχονται από τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και τον ερωτικό σύντροφο, για αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε κάθε παγίδα ή συναισθηματική πρόκληση που ελλοχεύει κίνδυνο διάσπασης με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην αφήνετε τα λάθη και τα πάθη σας να βάζουν τρικλοποδιές στην ενότητα του δεσμού σας, ξεχάστε το χθες ονειρευτείτε το αύριο.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1793,Αναγνώστες,8,Άντρας,246,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,225,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,817,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,49,Διαφήμιση,1,Διάφορα,246,Ειδήσεις,2841,Ελλάδα,2187,Ενδιαφέροντα,1291,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,444,Καιρός,152,Κινητά,220,Κορυφαία,2834,Κόσμος,1520,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,305,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,158,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,574,Ομορφιά,147,Παιδεία,147,Παιδί,278,Πάσχα,16,Περιβάλλον,134,Περίεργα,227,Ποδόσφαιρο,887,Πολιτική,662,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,539,Σχέσεις,159,Τατουάζ,14,Τένις,47,Τεχνολογία,486,Υγεία,339,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,281,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1053,Media,574,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1050,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 04 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής, 04 Ιουνίου, για όλα τα ζώδια
https://3.bp.blogspot.com/-ceQDTKki19E/WTOiBSr186I/AAAAAAAEzmY/d5qpvpdF_zIqc7HaaiqlaHP9hoQ-KZ4eACLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-ceQDTKki19E/WTOiBSr186I/AAAAAAAEzmY/d5qpvpdF_zIqc7HaaiqlaHP9hoQ-KZ4eACLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/04.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/04.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy