Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 01/06

SHARE:


Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο


Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού συναντά τον Κρόνο από τον Τοξότη σε μια όψη τριγώνου τη σημερινή μέρα, η οποία χαρίζει όραμα και προσδίδει ένα καινούριο νόημα στη ζωή μας και στις σχέσεις μας. Η όψη αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό για το ξεκίνημα του καλοκαιριού, φέρνοντας ισορροπία, σταθερότητα και θετικό κλίμα τόσο σε διαπροσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Νέοι δεσμοί που συνάπτονται αυτές τις μέρες θα έχουν έντονο το στοιχείο του πάθους αλλά και των κοινών ιδανικών ή του τρόπου αντιμετώπισης των πραγμάτων, ενώ το ίδιο ισχύει και για συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Παράλληλα, η όψη δρα βοηθητικά σε οικονομικά ζητήματα και ευνοεί επενδύσεις. Τα ζώδια που δέχονται τη μεγαλύτερη εύνοια είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Κριός

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, οι πράξεις σας θα είναι δημιουργικές, θα στοχεύουν στη αρμονική συνεργασία και στις ισορροπημένες σχέσεις οικογενειακές φιλικές ή ερωτικές. Αυτή τη φορά τα βήματα σας επαγγελματικά ή οικονομικά θα είναι συνετά, σοβαρά σκεπτόμενα, με μικρή ριψοκινδυνότητα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η θερμή σας στάση θα φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα, με το ταίρι σας θα προγραμματίσετε το μέλλον σας, ίσως να παρθούν από κοινού δεσμευτικές αποφάσεις.

Ταύρος

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, άστατη θα χαρακτηριστεί τόσο η ψυχολογία σας όσο και η συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, κρατηθείτε μακριά από άτομα και απόψεις που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας προσφέρει ηρεμία κι αν εστιάσετε σε θέματα καρδιάς τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, με σοβαρότητα θα εστιάσετε σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε ανανεωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που η διεκπεραίωση τους θα ενισχύσουν το γόητρο σας. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν , ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στην σκέψη σας αρνητικές αναμνήσεις ή επεισόδια άσχημων χωρισμών. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ωστόσο θα σας βγει σε καλό γιατί θα καταφέρετε να εντοπίσετε που ακριβώς σφάλατε και τι δεν πρέπει να ξανά επαναλάβετε. Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση.

Λέων

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, βάζετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε μη συμφέρουσες συνεργασίες ή σε οικονομικές επιλογές που αποδειχτήκαν αποτυχημένες. Προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις για διασκέδαση, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις που θα κλείσουν αρνητικά ζητήματα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, τώρα θα αξιοποιήσετε τα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα σας δοθεί ευκαιρία βελτίωσης και προόδου. Στα οικονομικά σας έρχεται απρόοπτη πρόταση που θα μπορέσει να ανεβάσει κατά πολύ το βιοτικό σας επίπεδο, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα ευχάριστο γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας και θα αναποδογυρίσει τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητα, δεν αποκλείεται να αφορά καινούργια γνωριμία.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ωριμότητα, δεκτικότητα, και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες εσείς θα δώσετε την οριστική λύση. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνουν θερμά συμβάντα. Για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας με πρόσωπο ταιριαστό στην προσωπικότητα σας.

Σκορπιός

Αναστάτωση θα προκύψει στη σκέψη σας, σήμερα θα είναι κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε πως απειλείτε η σταθερότητα σχέσεων και επαφών, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από υποσυνείδητες φοβίες που σας δημιούργησαν παλιές αρνητικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσωπική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, να αλλάξετε απόψεις και να κλείσετε υποθέσεις που είχατε αφήσει στη μέση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ακατανόητη θα είναι η ψυχολογία σας ακόμα και από εσάς τους ίδιους, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή δίνοντας σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα αναστατωθεί ο ψυχισμός σας, αποδυναμωμένες θα είναι οι άμυνες σας. Αρνητικές μνήμες θα σας αποπροσανατολίσουν, ενδεχομένως κάπου να μπερδέψετε παρελθόν παρόν και μέλλον βγάζοντας άστοχα συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, περάστε σε αναλυτικές συζητήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υποσχέσεις. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας αρκεί να χειριστείτε με υπομονή πρόσωπα που στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο θερμές οι επαφές σας.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, να προχωρήσετε επαγγελματικές συνεργασίες και να κλείσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και για οικογενειακή ισορροπία. Η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσουν να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις , να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρόσωπα, που τον τελευταίο καιρό είχατε παγώσει.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας ίσως να σας ωθήσουν στο να κρατήσετε μυστικές κάποιες κινήσεις σας. Μάλλον θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με συναδέλφους ή με πρόσωπα που υπάρχουν μεταξύ σας ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, θα καταφέρετε να διορθώσετε πράξεις που στο παρελθόν δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1636,Αναγνώστες,8,Άντρας,220,Άπόψεις,6,Αστεία,48,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,189,Βιβλία,3,Βόλεϊ,12,Γυναίκα,769,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,45,Διαφήμιση,1,Διάφορα,177,Ειδήσεις,2654,Ελλάδα,2018,Ενδιαφέροντα,1133,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,124,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,406,Καιρός,137,Κινητά,199,Κορυφαία,2437,Κόσμος,1338,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,283,Μοτοσυκλέτα,17,Μουσική,75,Μπάσκετ,145,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,97,Οικονομία,539,Ομορφιά,141,Παιδεία,129,Παιδί,255,Πάσχα,16,Περιβάλλον,115,Περίεργα,198,Ποδόσφαιρο,826,Πολιτική,605,Πολιτισμός,10,Στίβος,54,Συνταγές,511,Σχέσεις,132,Τατουάζ,13,Τένις,45,Τεχνολογία,431,Υγεία,306,Χαλαρά,57,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,247,Alert,3,Apple,83,Celebrities,11,Cinema,27,Euro 2016,90,F1,40,Games,31,Internet,163,Lifestyle,926,Media,550,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,173,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,957,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 01/06
Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης, 01/06
https://2.bp.blogspot.com/-SUYSCIN4ThY/WS9sXDREcBI/AAAAAAAEzXY/dIc4qRW3aBMzHatL_ou7YQ4c5knstv4aQCLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
https://2.bp.blogspot.com/-SUYSCIN4ThY/WS9sXDREcBI/AAAAAAAEzXY/dIc4qRW3aBMzHatL_ou7YQ4c5knstv4aQCLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/0106.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/06/0106.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy