Οι ημερήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων, για τη Τρίτη, 30 Μαΐου

SHARE:


Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό


Η σημερινή μέρα, βρίσκεται υπό την επιρροή του εξαγώνου μεταξύ του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό, η οποία κορυφώνεται αύριο τα ξημερώματα, επηρεάζει όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα με την αντίθεση Άρη – Κρόνου που σχηματίστηκε χθες και συνεχίζει επίσης να επηρεάζει, φαίνεται πως υπάρχει μια έντονη τάση να αντιδράσουμε στους περιορισμούς και να απελευθερωθούμε από καταπιεστικές καταστάσεις. Ενδέχεται επίσης, να οδηγηθούμε σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, που προέρχονται από φόβο ή άγχος, αναζητώντας όμως περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ενώ αυτά που θα επηρεαστούν πιο θετικά είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Αναλυτικά τα 12 ζώδια

Κριός

Το εξάγωνο Σελήνης/Ήλιου/Δία φίλοι Κριοί, φέρνει σήμερα ευχάριστες αλλαγές στην καριέρα και τις σχέσεις σας, ενθαρρύνει τις προσωπικές και κοινωνικές σας επιθυμίες, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και κυρίως με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, ενώ το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας αιχμαλωτίζεται ευχάριστα από την τρυφερότητα και την φροντίδα του ερωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι είναι οι τυχεροί της ημέρας, αφού ένα υπέροχο φλερτ καταλήγει σε ζεστή γνωριμία.

Ταύρος

Ίσως είναι λίγο μελαγχολική στο ξεκίνημα της η σημερινή μέρα αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο θα έχετε όλο το χρονικό περιθώριο να βελτιώσετε την καλή σας επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν χαλαρώσετε από το άγχος και τον εκνευρισμό σας, αν γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στον τρόπο που χειρίζεστε τις σημαντικές σας υποθέσεις. Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με αισιοδοξία και απόλυτη αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα.

Δίδυμοι

Είναι καθαρά δικό σας θέμα και επιλογή σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, να επιτύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε τις ευμενέστερες ευκαιρίες και τις σημαντικές προτάσεις στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή. Οι ζευγαρωμένοι ίσως ενοχληθείτε λίγο με την συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου, πράγμα που μπορεί να σας πληγώσει και να δημιουργήσει εντάσεις και εκρήξεις στην σχέση σας, εκτός και αν δεν δώσετε σημασία στις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Συζητήσεις και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στην δουλειά και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, πράγμα που μπορεί να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας, αλλά παράλληλα να σας ανταμείψει με προσωπική καταξίωση. Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω για να περάσετε τις απόψεις σας για το μέλλον στον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό χαρείτε την τρυφερότητα και την ζεστασιά της σχέσης σας, δίχως να επιμένετε σε θέματα που μπορεί να λυθούν τις επόμενες μέρες.

Λέων

Δημιουργική και αξιόλογη ανατέλλει η σημερινή μέρα φίλοι Λέοντες, για να κλείσετε μια σοβαρή και σημαντική επαγγελματική συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, για να αποκαταστήσετε οριστικά τις οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, για να ενδιαφερθείτε για μια κοινωνική εκδήλωση, συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο. Οι αδέσμευτοι επιστρατέψτε το πάθος και τον ρομαντισμό σας για να θέλξετε την προσοχή ενός υπέροχου, νέου φλερτ, μιας ένθερμης καινούριας γνωριμίας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας καλεί φίλοι Παρθένοι να είσαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές, περίπλοκες και δύσκολες και θα χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με επιτυχία, καταβάλλοντας σοβαρές και σημαντικές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους και τα προσωπικά σας θέλω. Ο ερωτικός σας σύντροφος αποζητά την καλή και δοτική σας διάθεση, ο δεσμός σας διψάει για το συναισθηματικό σας άγγιγμα, δείξτε το έντονο ενδιαφέρον και την απόλυτη προσοχή σας στην σχέση σας.

Ζυγός

Πολύ πιο βοηθητική και τυχερή είναι η σημερινή από τις προηγούμενες ημέρες αγαπητοί Ζυγοί, για να σκεφτείτε αναλυτικά και με σοβαρότητα τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην ξοδεύετε περισσότερα από τις δυνατότητες σας για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, χαλαρώστε στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, απολαμβάνοντας στιγμές αμοιβαιότητας και στοργής, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει σήμερα φίλοι Σκορπιοί να είσαστε προσεκτικοί, αφού κάποια άτομα στο περιβάλλον που κινείστε πιστεύουν ότι αντέχετε αδιαμαρτύρητα τα πάντα, ενώ στα οικονομικά σας χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί να σας εξαπατήσουν. Αισθηματικά ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, χωρίς να βάζετε όρια στον έρωτα, ενώ οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να μαγευτείτε από ένα επιπόλαιο αλλά αισθησιακό φλερτ.

Τοξότης

Δείξτε τον καλό χαρακτήρα και την ανεξάρτητη διάθεσή σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα τα γεγονότα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν. Οι ζευγαρωμένοι καλό θα είναι να αφήσετε τα πράγματα στον δεσμό σας να κυλήσουν από μόνα τους, δίχως να πιέζετε τις αποφάσεις του συντρόφου σας, οι αδέσμευτοι ίσως χρειαστεί να προσγειωθείτε ευχάριστα με την εμφάνιση μιας καινούριας γνωριμίας.

Αιγόκερως

Προχωρήστε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στην επαγγελματική σας καριέρα, σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια και πλάνα και μην επηρεάζεστε από διάφορες συζητήσεις με τους συναδέλφους και τα άτομα που σας περιβάλλουν και μπορεί να σας βγάλουν έξω από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δείξτε σημασία και ενδιαφέρον στο ταίρι σας, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι μην υπόσχεστε σε μια νέα γνωριμία, πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε σύντομα.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να περιμένουν όλοι από εσάς να τους λύσετε τα προβλήματα, να αγωνιούν για να ακούσουν τις συμβουλές και τις προτροπές σας, να χρειαστεί να ενθαρρύνετε με την βοήθεια και την συμπαράστασή σας τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, να κάνετε τον διαιτητή σε κάποιες διαφωνίες και μπερδέματα κυρίως στην δουλειά σας ενώ στην συναισθηματική σας ζωή ενδείκνυται μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σας που θα φωτίσει τις απορίες και τα ερωτηματικά σας.

Ιχθύς

Αποδείξτε την αξία σας, τις ικανότητες και την οργανωτικότητα σας σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Ιχθύες, κλείστε μια συμφωνία με ευνοϊκούς όρους και θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβάζουν τον δείκτη της προτίμησης των φίλων και των αγαπημένων σας. Εφαρμόστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε ανοιχτά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για όσα σας ευχαριστούν και για εκείνα που σας κάνουν ευτυχισμένους, φλογίστε τον δεσμό σας με στιγμές πάθους.

Πηγή

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1796,Αναγνώστες,8,Άντρας,247,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,226,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,819,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,49,Διαφήμιση,1,Διάφορα,247,Ειδήσεις,2848,Ελλάδα,2192,Ενδιαφέροντα,1293,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,445,Καιρός,152,Κινητά,221,Κορυφαία,2841,Κόσμος,1525,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,158,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,574,Ομορφιά,148,Παιδεία,147,Παιδί,278,Πάσχα,16,Περιβάλλον,136,Περίεργα,228,Ποδόσφαιρο,888,Πολιτική,663,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,540,Σχέσεις,161,Τατουάζ,14,Τένις,47,Τεχνολογία,488,Υγεία,340,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,281,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1054,Media,574,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1052,
ltr
item
pestanea : Οι ημερήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων, για τη Τρίτη, 30 Μαΐου
Οι ημερήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων, για τη Τρίτη, 30 Μαΐου
https://4.bp.blogspot.com/-egi3QxmtlGc/WSzTRSSZX1I/AAAAAAAEzMs/PbIbI3t-3IwPWOYs3wXnbZinp4TN_WylQCLcB/s640/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
https://4.bp.blogspot.com/-egi3QxmtlGc/WSzTRSSZX1I/AAAAAAAEzMs/PbIbI3t-3IwPWOYs3wXnbZinp4TN_WylQCLcB/s72-c/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%2B%25281%2529.PNG
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/05/30_30.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/05/30_30.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy