Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου 2017

SHARE:Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα μπορείς μέσα από απλές λύσεις να βρεις διέξοδο σε υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Γενικότερα άλλωστε είναι μια ημέρα που μπορείς πιο εύκολα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη διπλωματία μέσα στην καθημερινότητά σου, ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο ανάγκη από ηρεμία σήμερα και αυτή η ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να το επιτύχεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στο κομμάτι των προσωπικών σου που σου φέρνουν εκνευρισμό, ενώ νιώθεις σε πολλά σημεία πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί αρκετά τον οικονομικό τομέα των δραστηριοτήτων σου και φέρνει θετικές εξελίξεις, έτσι λοιπόν αν ήθελες να διευθετήσεις ένα ζήτημα τέτοιο, μπορείς να εκμεταλλευτείς σήμερα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζώδιό σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σου έτσι την κατάλληλη ώθηση για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου, παρά τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και σε αναστατώνουν. Άλλωστε, μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη και λύσεις, αρκεί να δείξεις ευελιξία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε χαρά και διασκέδαση με τους δικούς σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη όμως πολλοί Ταύροι σήμερα αισθάνονται ότι τα πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελαν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου, αλλά φρόντισε να έχεις διορθώσει τα κακώς κείμενα στα οικονομικά, διότι είναι περίοδος εξόδων που δεν είχες υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα λειτουργεί σαν χείρα βοηθείας για σένα που φέρνει στο δρόμο σου λύσεις μέσα από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή υποστήριξη σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί. Από την άλλη όμως είναι πιθανό να προσφέρεις κι εσύ τη στήριξη σε οικεία πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, παρόλο που ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σε παρασύρει σε κάποιες παρορμητικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, αλλά και γενικότερα για μια μικρή φυγή από την καθημερινότητά σου. Από την άλλη όμως, νιώθεις πολλές φορές ότι οι άλλοι υψώνουν τοίχο ανάμεσα σε σένα και σε εκείνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την περίοδο το πορτοφόλι σου μοιάζει αρκετά πιεσμένο κι εσύ στρέφεσαι για ενίσχυση στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες αποφάσεις που δεν εγγυώνται το θετικό αποτέλεσμα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα δείχνει να ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σου στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη από μια φιλική θέση σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς πιο εύκολα να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου στο φιλικό σου περιβάλλον, σε μια περίοδο όπου έχεις δυσκολευτεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους γύρω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα παίζουν ρόλο κλειδί στις αισθηματικές σου υποθέσεις, άκουσε λοιπόν όσα έχουν να σου πουν καθώς μέσα από τις δικές τους προτροπές και παρατηρήσεις έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, οι παρασκηνιακές ενέργειες πάσης φύσεως θα πρέπει να αποφεύγονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου εγκαίρως, καθώς βιώνεις μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις, ενώ σήμερα είναι πιθανή και μια οικονομική ενίσχυση υπέρ σου.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου βαδίζει σε θετικό πλαίσιο, έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επίσης, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως είναι απαραίτητο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι σήμερα αφήνεις λίγο στην άκρη το προσωπικό κομμάτι και εστιάζεσαι σε αυτά που πρέπει να κάνεις, παρόλα αυτά το κάνεις ευχάριστα και το αποτέλεσμα μάλλον σε δικαιώνει. Προσοχή όμως στις εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και τις συζητήσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα πιο εύκολα να προσεγγίσεις προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους με τις υποθέσεις και τα αιτήματά σου, ενδεχομένως όμως να χρειαστεί να δείξεις περισσότερη ευελιξία μπροστά στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνάει σε μια φιλική θέση και δίνει το κατάλληλο έδαφος για ανάπτυξη και διεύρυνση στους ορίζοντές σου, ενώ αν έχεις διαδικαστικές υποθέσεις που τρέχουν, μπορείς να βρεις απαντήσεις αλλά και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα εγχειρήματά σου. Σήμερα άλλωστε μπορείς με άνεση και σύμμαχο τη διπλωματία να τακτοποιήσεις πολλά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεσαι πιο ελεύθερος σήμερα από τους μικροπεριορισμούς που σε κρατούν πίσω και έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από τη μια η γοητεία σου και από την άλλη η τύχη, δρουν επικουρικά για τα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν νιώθεις σιγουριά προς τα πού να κινηθείς, ίσως είναι προτιμότερο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, ενώ κάποιες επαφές ή κάποια έγγραφα σχετικά με την καριέρα σε προβληματίζουν. Απόφυγε όμως τις περιττές αγορές!

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου πιο πολύ, ενώ υπάρχει ένα αόρατο χέρι που σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες σου και σε αυτό που θέλεις ώστε να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην πληρότητα, ενώ παράλληλα δίνεις μεγάλη σημασία και στις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εστιάσει στη δική σου πλευρά και αυτό σε απομακρύνει από την οπτική του προσώπου που σε ενδιαφέρει, φέρνοντας κάποιες προστριβές. Επιπλέον, οι επιπόλαιες πρακτικές μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ωφελείσαι από υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Επιπλέον, μπορείς γενικότερα να εκμεταλλευτείς την εύνοια της ημέρας στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα πορεύεται απέναντί σου και πορεύεται με θετικό πρόσημο, δημιουργώντας έτσι ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, παρά τα όποια διλήμματα έρχονται στο μυαλό σου κατά καιρούς. Άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και εστίασε τη δράση σου στο εμείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολλές δυνατότητες για τα ερωτικά σου σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να φροντίσεις στο βαθμό του δυνατού να κλείσεις οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους αυτό το διάστημα, υπάρχουν όμως πολύ σημαντικές ευκαιρίες καριέρας αυτό το διάστημα, παρά την πίεση που υφίστασαι στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα για σένα προσφέρεται για να διευθετήσεις πολλά ζητήματα πρακτικής φύσεως, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν εσύ αναλαμβάνεις με ευχαρίστηση ακόμη και εκείνες τις υποθέσεις που μοιάζουν ιδιαίτερα βαρετές. Φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη ευελιξία και λιγότερη σκληρότητα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξεκινήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ενώ στο προσωπικό κομμάτι, η μέρα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες, αφήνοντας εγωισμούς, εριστικές συμπεριφορές αλλά και φοβίες στην άκρη, ώστε να μην σε επηρεάζουν σε επίπεδο σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα και μέσα από αυτό ενισχύεις από τη μια το στάτους σου στη δουλειά κι από την άλλη δημιουργείς θετικές προϋποθέσεις για το πορτοφόλι και γενικότερα τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σχηματίζοντας θετική όψη με τον Πλούτωνα, μπορείς να διευθετήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου, να έχεις έμπνευση, αλλά και να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, θυμήσου όμως πως θα πρέπει να αφήσεις και λίγο χώρο στο πρόγραμμά σου για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια από τις πιο σημαντικές σου προτεραιότητες για σήμερα, κι εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες τους, ενώ έχεις ευκαιρίες για να μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο ευχάριστες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία, αλλά και διαλλακτικότητα στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, καθώς δημιουργείς επικίνδυνες προστριβές που δεν λειτουργούν υπέρ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο θέματα ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, απαιτούν από σένα περισσότερο κόπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής, παρόλα αυτά αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά στις συναισθηματικές σου επιλογές. Γενικότερα πάντως σήμερα κερδίζεις περισσότερα ακολουθώντας δοκιμασμένες λύσεις, ενώ αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οφειλές δικές σου ή γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις σου μοιάζουν να βρίσκουν διεξόδους χάρη στην καταλυτική δράση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος, καθώς το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται.

ΙΧΘΥΕΣΗ επικοινωνία είναι ο τομέας στον οποίο σήμερα μπορείς να βασιστείς, καθώς η Σελήνη από ένα βοηθητικό ζώδιο προς το δικό σου, δέχεται θετικές όψεις και φέρνει πιο ευνοϊκές συνθήκες για όσα έχεις στα σκαριά, φέρνοντάς σου παράλληλα τους κατάλληλους ανθρώπους που σε βοηθούν. Επένδυσε λοιπόν στις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις σήμερα, αρκεί να μην είναι μια βιαστική κίνηση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς τα κανάλια της επικοινωνίας σήμερα είναι ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για βόλτες με φίλους. Βεβαιώσου όμως ότι βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε επίπεδο επαγγελματικό ή καριέρας που αναστατώνουν τον προϋπολογισμό που είχες κάνει, ωστόσο μπορείς να βασιστείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για βοήθεια ή εύρεση διεξόδων.


astropedia.gr

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1805,Αναγνώστες,8,Άντρας,248,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,228,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,821,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,50,Διαφήμιση,1,Διάφορα,251,Ειδήσεις,2853,Ελλάδα,2200,Ενδιαφέροντα,1297,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,446,Καιρός,155,Κινητά,222,Κορυφαία,2848,Κόσμος,1537,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,159,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,578,Ομορφιά,149,Παιδεία,147,Παιδί,279,Πάσχα,16,Περιβάλλον,138,Περίεργα,234,Ποδόσφαιρο,889,Πολιτική,667,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,541,Σχέσεις,162,Τατουάζ,15,Τένις,47,Τεχνολογία,489,Υγεία,342,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,282,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1063,Media,578,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1065,
ltr
item
pestanea : Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου 2017
Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου 2017
https://4.bp.blogspot.com/-cwXYvqMQRdc/WSTgGLPfDbI/AAAAAAAEyog/-c3G6jC3wVgT3l3gegROaPPBkBzmoH3RQCLcB/s640/astrology.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-cwXYvqMQRdc/WSTgGLPfDbI/AAAAAAAEyog/-c3G6jC3wVgT3l3gegROaPPBkBzmoH3RQCLcB/s72-c/astrology.jpg
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/05/24-2017.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/05/24-2017.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy