Παγωμένο γλυκό με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα με 4 υλικά, χωρίς ψήσιμο

SHARE:

Μια πολύ εύκολη συνταγή για αρχάριους, πολύ γρήγορη στη παρασκευή της για ένα υπέροχο παγωμένο γλυκό με ζαχαρούχο γάλα και κομματάκια σοκολάτας, με 4 μόνο υλικά χωρίς ψήσιμο.

Υλικά συνταγής
300 γρ. μπισκότα τύπου Μιράντα ή Μαριάννα
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 35-36%, κρύα
1 κουτί (397 γρ.) ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. σοκολάτα Crunchie της Cadbury, κομμένη σε μικρά κομματάκια [*]

Εκτέλεση συνταγής
Στρώνετε με λαδόκολλα ταψιά με διάμετρο βάσης 18 x 28 εκ. και στρώνετε στη βάση τους τα μπισκότα, το ένα δίπλα στο άλλο, φροντίζοντας να καλύψουν τις βάσεις καλά και να μην υπάρχουν κενά. Αν χρειαστεί κόβετε τα μπισκότα σε κομματάκια και τα τοποθετείτε στα κενά περιμετρικά της βάσης ή και σε τυχόν κενά επάνω από τα ήδη στρωμμένα μπισκότα.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τη κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε με το μίξερ σε πηχτή σαντιγί. Προσθέτετε και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Αφήνετε το μίξερ, ρίχνετε στο μείγμα τα 150 γρ. σοκολάτας κομμένη σε κομματάκια και ανακατεύετε με μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί ισομερώς.

Ρίχνετε το μείγμα πάνω από τη βάση μπισκότων, ισομερώς μοιρασμένο στα 2 ταψιά, ισιώνετε την επιφάνειά τους και πασπαλίζετε στην επιφάνεια τα υπόλοιπα 100 γρ. κομματάκια σοκολάτας, μοιρασμένα σε ίσα μέρη στα 2 ταψάκια.

Τα βάζετε στη κατάψυξη για ένα βράδυ, ή μέχρι να σταθεροποιηθεί και παγώσει καλά το μείγμα. Πριν σερβίρετε βγάζετε το γλυκό σας από τη κατάψυξη το αφήνετε για 10 λ σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

[*] Αντί για σοκολάτα Crunchie της Cadbury, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Twix, ή Mars, ή Snickers ή ακόμα και Bounty ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πηγή: www.kamikaze.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

COMMENTS

|Top stories$type=three$t=oot$count=6$p=s$va=0$au=hide$comment=hide$date=no$m=no$rm=no$s=no$l=no

Όνομα

Αθήνα,17,Αθλητικά,1795,Αναγνώστες,8,Άντρας,247,Άπόψεις,6,Αστεία,51,Άστεία,3,Αυτοκίνητο,225,Βιβλία,3,Βόλεϊ,13,Γυναίκα,819,Διαγωνισμοί,4,Διακόσμηση,49,Διαφήμιση,1,Διάφορα,247,Ειδήσεις,2848,Ελλάδα,2191,Ενδιαφέροντα,1293,Επικοινωνία,1,Επιλογές,12,Ζώδια,125,Θέατρο,4,Θεσσαλονίκη,445,Καιρός,152,Κινητά,221,Κορυφαία,2841,Κόσμος,1523,Κύπρος,32,Λόττο,1,Μόδα,307,Μοτοσυκλέτα,19,Μουσική,82,Μπάσκετ,158,Ο γάιδαρος,1,Οικογένεια,103,Οικονομία,574,Ομορφιά,148,Παιδεία,147,Παιδί,278,Πάσχα,16,Περιβάλλον,136,Περίεργα,227,Ποδόσφαιρο,888,Πολιτική,663,Πολιτισμός,10,Στίβος,57,Συνταγές,539,Σχέσεις,161,Τατουάζ,14,Τένις,47,Τεχνολογία,487,Υγεία,339,Χαλαρά,59,Χριστούγεννα,26,Ψυχολογία,281,Alert,3,Apple,99,Celebrities,11,Cinema,28,Euro 2016,90,Eurobasket 2017,1,F1,42,Games,34,instagram,1,Internet,187,Lifestyle,1054,Media,574,Microsoft,4,Samsung,31,Sexy,182,Showbiz,2,Tae Kwon Do,15,Videos,1051,
ltr
item
pestanea : Παγωμένο γλυκό με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα με 4 υλικά, χωρίς ψήσιμο
Παγωμένο γλυκό με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα με 4 υλικά, χωρίς ψήσιμο
https://3.bp.blogspot.com/-Jt6c154yI4o/WPDkeiI3HqI/AAAAAAAExLw/K6ew2ycvAWMeoH4JzORMgOV0JpIDP4ElQCLcB/s640/2.png
https://3.bp.blogspot.com/-Jt6c154yI4o/WPDkeiI3HqI/AAAAAAAExLw/K6ew2ycvAWMeoH4JzORMgOV0JpIDP4ElQCLcB/s72-c/2.png
pestanea
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/04/4_14.html
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/
https://pestaneagr.blogspot.com/2017/04/4_14.html
true
925430266621870593
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy